Çizgilere Basmıycam :(
-
boşver hastalık degil o.. istiklal marsında ne demiş m.a.ersoy bastıgın yerleri toprak diyerek geçme 1 türk evladı olarak doğrusunu yapıyorsunn.
yok olmadı hala nasıl kurtulurum diyorsan
in bakırköy sahilindeki kaldırıma kapa gözlerini kendine geldiginde bu sıkıntıdan kurtulmus olursun. :))
-
obsesif davranis sekli.. psikologa gidersen, bize bişey olmaz ne anlatacak ki mantigindan siyrilip, emin ol iyi gelir.. internetten de arastirip kendine yardimci olabilirsin..
-
psikoloğa gitmek de adama koyuyo be abi açıkçası.bilmem giden var mı.
ben gitmeden halletmeye bakıcam.Şu üzerine üzerine bas tavsiyelerini uyguluyorum.
-
hepiniz delirmişiniz aq .D
-
içkiliyken polis çizgide yürü derse napcan huuheh :D
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
içkiliyken polis çizgide yürü derse napcan huuheh :D
-----------------------------hehe.isminle müsemmasın lan.manyak.sen benden manyaksın.:))
-
ebter bunu yazdı:
walla bndede araba plakası okuma hastalıı wrdı plakayı okumadan raat edemiodm ama sora kndiliindn gçti
bu hastalıksa bundan bende var.
üniye ilk başladığımda yani ankaraya ilk gidişimdi, hep bi tanıdık bi bildik plaka denk gelicekmi diye okurdum sonra da okumadan edemez oldum geçen arabalara illa bakarım kafamda bi yere yazıyorum pek kolay da unutulmuyor 5 yıl geçti okul bitti ama hala plaka okuma hastalığı devam ediyor.
Gözlüklerimi almadığım zaman rahat ediyorum çünkü nasılsa görmem deyip bakmıyorum :)) -
---
Toplam Hit: 5946 Toplam Mesaj: 49