folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çizgilere Basmıycam :(

Çizgilere Basmıycam :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
     Mesela bi tahta var yolda yassılamasına. Onun üstünden atlarım.

töbe töbe...

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi siz manyaq mısın bi kere başka yere baqmana gerek yoq ayaüını bilerek  o çizgini üstüne sık sık koyki gözlerin alışsın bölece çizgilere bastığnızda deişikliği farketmessiniz !!!

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leyla
    Leyla's avatar
    Dişi
    Yazdigin mesajlar hep sacma zaten bende bu delimi diye dusunuyordum artik gerek kalmadi dusunmeme.Kendin deli oldugunu tescillemissin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:

töbe töbe...
    hastır la yarram enlemesine yani. diyelim bi ucu dükkan girişinde diğer ucu kamyonun kasasında. adamlar yük indiriyo. işte o tahtanın üstünden atlarım. arabanının diğer tarafından gitmem herkes gibi

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    mizahi bunu yazdı:

NighT-7 bunu yazdı:

töbe töbe...
    hastır la yarram enlemesine yani. diyelim bi ucu dükkan girişinde diğer ucu kamyonun kasasında. adamlar yük indiriyo. işte o tahtanın üstünden atlarım. arabanının diğer tarafından gitmem herkes gibi

sakin ol dayı.

anlaşıldı....ne bu şiddet bu celal :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

evet bu kesinlikle obsesyon yani takıntı saçma oldunu bilirsin yapmaman gerektini bilirsin ama yapamadan edemessin daha ileriye giderse obsesif die bi hastalık oluşuo insanda ve aptalca şeyler yaptını delirdini düşünüp depresyon durumlarıyla karşılaşırsın..etkili tedavi şeklide bildiğim kadarıyla hipnos:)

bendede vardı ordan biliom sürekli birilerinin beni takip ettini gözledini sanırdım bu yüsden banyo bile yapmasdım çoğu zaman:)) bu hastalıktan hiç kimse seni kurtaramas senden başka sadece biras zorlicaksın kendini bilerek yapıcaksın üstüne gidiceksin tavsiyem bilerek zorlana zorlana bi süre çizgilere basarak yürü:))

ben mesela defalarca kimse yok kimse yok yalnızım beni kimse takip etmio die bağırmıştım defalarca:) bide birinin sana destek olması lasım biras zorlaması lasım...

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    CchaatlakkK bunu yazdı:

evet bu kesinlikle obsesyon yani takıntı saçma oldunu bilirsin yapmaman gerektini bilirsin ama yapamadan edemessin daha ileriye giderse obsesif die bi hastalık oluşuo insanda ve aptalca şeyler yaptını delirdini düşünüp depresyon durumlarıyla karşılaşırsın..etkili tedavi şeklide bildiğim kadarıyla hipnos:)

bendede vardı ordan biliom sürekli birilerinin beni takip ettini gözledini sanırdım bu yüsden banyo bile yapmasdım çoğu zaman:)) bu hastalıktan hiç kimse seni kurtaramas senden başka sadece biras zorlicaksın kendini bilerek yapıcaksın üstüne gidiceksin tavsiyem bilerek zorlana zorlana bi süre çizgilere basarak yürü:))

ben mesela defalarca kimse yok kimse yok yalnızım beni kimse takip etmio die bağırmıştım defalarca:) bide birinin sana destek olması lasım biras zorlaması lasım...

ama ben böyle olmaktan zevk almakla birlikte bu huyumu seviyom :D diğer arkadaşı bilmem
    o izlenme hissi bende de var ama seninki kadar yoktu. Sadece dışardayken oluyo. Bide sanki arkadan birisi koşuyo bana doğru öyle hissediyom bazen :D arasıra yumruğumu sıkıp arkama dönüyom up uzun yol kimse yok :) bi tuhaf olup devam ediyom (:

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Benim hiç hoşuma gitmiyo hacı. :(

kimseye söleyemiyorum da.Mal gibi oldum.yaş 20.uğraştığım şeye bak.

Sokcam çizgisine mizgisine diyorum.basıyorum üzerlerine.Sonra unutuveriyorum giderken yine.hiç farketmeden sokağın ortasında zıplıyorum.

bi o yana bi bu yana :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spetnas
    spetnas's avatar
    Erkek
    bu tik mik diil bu sadece kendine göre bi ritim belirlediini düşün o ritmi bozmamaya çalışıosun müzik dinlerken nasıl elinle tutuosan ayaklarınla tuttuğunu düşün yalnız şu sağ el sol el olayı benim tüm simetrik organlarımda var elimi bi yere sürtersem diğer elim eksik kalmış gibi diğer elimide sürtüyorum göz kırptıysam dierini kırpıp eşitliorum :S cümleten geçmş ossun
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    walla bndede araba plakası okuma hastalıı wrdı plakayı okumadan raat edemiodm ama sora kndiliindn gçti

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 6321 Toplam Mesaj: 49