Coca Cola Lime (Tavsiye Ederim)
-
İçtikten sonra ağızda hafif bir limon tadı bırakıyor, ayrıca klasik kolaya göre daha asitli kola içmeyi sevenlre tavsiye ederim,

-
dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.
-
türkiyede var mı bu
-
ValentinoRossi bunu yazdı
dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.
Light daha mı sağlıklı? :)
-

Liseliler bilmez. :D Pepsi keşke bunlarıda Türkiye'ye getirse ;

Yoğurtlu Pepsi Kola.

Çilekli Kola.

Tam emin olmamakla birlikte Kavunlu sanırım.

Naneli Pepsi.
-
@
ValentinoRossi Haftada en az 24 kutu kola bitirirdim önceden, baya azalttım kolayı ayrıca spor yapmayı seviyorum pek etki etmiyor, Light kolanın tadını sevmiyorum içtikten sonra ağızda bıraktığı o aspatram tadı çok sevimsiz geliyor, Ayrıca Fanta nın light vardı ne kadar güzeldi onun tadı,
@
archair23 Migrosta bulabilirsin,
-
JiggSaw bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
En azindan icinde kamis sekeri yok(kola da pancar sekeri kullanilmiyo). Hala yan etkisi bulunamamis 2 cesit tatlandirici var sadece. Ancak simdi de icindeki karamelin yapilisi kanserojen denmekte
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@
ValentinoRossi Haftada en az 24 kutu kola bitirirdim önceden, baya azalttım kolayı ayrıca spor yapmayı seviyorum pek etki etmiyor, Light kolanın tadını sevmiyorum içtikten sonra ağızda bıraktığı o aspatram tadı çok sevimsiz geliyor, Ayrıca Fanta nın light vardı ne kadar güzeldi onun tadı,
@
archair23 Migrosta bulabilirsin,
dostum o aspartam tati zeroda daha belirgin. light daha acimsi bi tada sahip. sende bnm gibi belli kolayi seviyosun. Bence bi lighti tekrar dene
-
geçen aldım fena derecede midemi yakıyor ben sevmedim.
-
Az iç normal iç
-
ValentinoRossi bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
En azindan icinde kamis sekeri yok(kola da pancar sekeri kullanilmiyo). Hala yan etkisi bulunamamis 2 cesit tatlandirici var sadece. Ancak simdi de icindeki karamelin yapilisi kanserojen denmekte
Hayır hacu neden sordum bılıyormusun? :)
Ben zaten azalttım hergun 3 - 4 sene önce hergun bır kutu kola içen bırısı olarak , önce fantaya , sonra gazoza :D Şimdi de ayda yılda bir içiyorum da ...
Hani sigaranın LİGHT olanı daha zararlı dıyorlar ya , sende LIGHT la kendını kandırıp daha fazla içme dıye dedım :D