folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola Lime (Tavsiye Ederim)

Coca Cola Lime (Tavsiye Ederim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İçtikten sonra ağızda hafif bir limon tadı bırakıyor, ayrıca klasik kolaya göre daha asitli kola içmeyi sevenlre tavsiye ederim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

türkiyede var mı bu 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ValentinoRossi bunu yazdı

dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.

Light daha mı sağlıklı? :)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Liseliler bilmez. :D Pepsi keşke bunlarıda Türkiye'ye getirse ;

Yoğurtlu Pepsi Kola.

Çilekli Kola.

Tam emin olmamakla birlikte Kavunlu sanırım.

Naneli Pepsi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

ValentinoRossi

Haftada en az 24 kutu kola bitirirdim önceden, baya azalttım kolayı ayrıca spor yapmayı seviyorum pek etki etmiyor, Light kolanın tadını sevmiyorum içtikten sonra ağızda bıraktığı o aspatram tadı çok sevimsiz geliyor, Ayrıca Fanta nın light vardı ne kadar güzeldi onun tadı,

archair23

Migrosta bulabilirsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

En azindan icinde kamis sekeri yok(kola da pancar sekeri kullanilmiyo). Hala yan etkisi bulunamamis 2 cesit tatlandirici var sadece. Ancak simdi de icindeki karamelin yapilisi kanserojen denmekte

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

ValentinoRossi

Haftada en az 24 kutu kola bitirirdim önceden, baya azalttım kolayı ayrıca spor yapmayı seviyorum pek etki etmiyor, Light kolanın tadını sevmiyorum içtikten sonra ağızda bıraktığı o aspatram tadı çok sevimsiz geliyor, Ayrıca Fanta nın light vardı ne kadar güzeldi onun tadı,

archair23

Migrosta bulabilirsin,

dostum o aspartam tati zeroda daha belirgin. light daha acimsi bi tada sahip. sende bnm gibi belli kolayi seviyosun. Bence bi lighti tekrar dene

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

geçen aldım fena derecede midemi yakıyor ben sevmedim.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Az iç normal iç 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

En azindan icinde kamis sekeri yok(kola da pancar sekeri kullanilmiyo). Hala yan etkisi bulunamamis 2 cesit tatlandirici var sadece. Ancak simdi de icindeki karamelin yapilisi kanserojen denmekte

Hayır hacu neden sordum bılıyormusun? :)

Ben zaten azalttım hergun 3 - 4 sene önce hergun bır kutu kola içen bırısı olarak , önce fantaya , sonra gazoza :D Şimdi de ayda yılda bir içiyorum da ...

Hani sigaranın LİGHT olanı daha zararlı dıyorlar ya , sende LIGHT la kendını kandırıp daha fazla içme dıye dedım :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7959 Toplam Mesaj: 41