Coca Cola Lime (Tavsiye Ederim)
-
ValentinoRossi bunu yazdı
dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.
aspartam sürekli kullamda neler neler yapabileceğinide araştırmışsın umarım şeker onun yanında çok masum
caagroup tarafından 27/Eki/14 06:06 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Dr Pepper bulan biri yollasın la bana LÜTFEN! Tadını çok merak ediyorum amk yurt dışında içmeyi unuttum. En büyük pişmanlığım ):
Abi içilcek birşey değil bana göre. Ha seveni de çok seviyor o ayrı. Tadı bildiğin eskiden çocuklara verilen vişne aromalı öksürük şurubu gibi amk.
Olsun abi, yurtdışından falan gelecek olan varsa bana bir şişe getirse sevinçten götüm tavana değer. Meraktan geberiyorum.
tadı bence gayet güzel cocacolaya yazmalıyız bence neden bizde yok ki..
-
mataramasuko bunu yazdı

en doğalı, en lezzetlisi, tavsiye ederim. Ama biraz pahalıya gelebilir, sadece şişede satılıyor. Yaklaşık 1 tl
Reklamlar. Dınınınınıınnnnnn.
Toprak nörüyon.
Çok kaliteli bir gazoz. Yeni bir tane daha gazoz fabrikası açılmış. Yanlış hatırlamıyorsam kolsuz rampasını inerken sağ tarafa düşüyor. Henüz tadını deneyim etmedim.
-
Pepsinin limonlusu da güzel. Hoş bence pepsinin tüm serileri şu anki Coca Cola'dan daha güzel. Coca Cola içince şeker yüklemesi yemişim gibi hissediyorum. Karamel gibi tadı var. Eskiden böyle değildi. Ayrıca açıyorsun 5 dakika sonra gaz falan kalmıyor şerbetli suya dönüşüyor.
-
Dr.Aidin salih Gerçek tıp diye bir kitap var onu biraz okdudum marketlerden abur cubur hazır yiyecek vs almayı bıraktım. fotoğraf ı görünce yazmak istedim.
-
caagroup bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
dostum bu kirmizi kolayi nasil iciyonuz onca sekerine ragmen? Senelerce icerek kendime zarar vermisim. Tavsiyem gri light kola. 2 senedir light disinda icmiyorum, icemiyorum da.
aspartam sürekli kullamda neler neler yapabileceğinide araştırmışsın umarım şeker onun yanında çok masum
peki kanitlanmis ne gibi sorunlara yol aciyomus aspartam? surekli kullanimdan bahsettikleri 30 sene
-
siyahbereli bunu yazdı
Dr.Aidin salih Gerçek tıp diye bir kitap var onu biraz okdudum marketlerden abur cubur hazır yiyecek vs almayı bıraktım. fotoğraf ı görünce yazmak istedim.
Gerçek tıp, tıbbın gerçekliği gibi kitapları okumaya devam edersen nefes almayı bile bırakman gerekir. :) Televizyon doktorlarına, tek düze yazılan kişisel gelişim kitaplarına ve bu tip her şeyi bildiğini ilan eden başlıklara ve egolara sahip olan adamların yazdığı kitaplara pek takılmamakta fayda var. Ayrıca hazır yiyecekleri geçtim sizin doğal gördüğünüz sebze, meyveler ne şartlarda neler kullanılarak yetiştiriyorlar, pazarlarda, marketlerde hangi sularla sulanıp, nasıl nakil ediliyorlar, hangi ilaçlar kullanılıyor bunları bilseniz yemeyi içmeyi komple bırakmanız gerekiyor. Cehalet mutluluktur diye bir söz var. Bazı konularda cahil olmak en iyisi. Yoksa hayat yaşanılmaz hale gelir.
Austen tarafından 27/Eki/14 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
en guzeli bi dağ köyünde yasamak
-
Slothere bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
Gerçek tıp, tıbbın gerçekliği gibi kitapları okumaya devam edersen nefes almayı bile bırakman gerekir. :) Televizyon doktorlarına, tek düze yazılan kişisel gelişim kitaplarına ve bu tip her şeyi bildiğini ilan eden başlıklara ve egolara sahip olan adamların yazdığı kitaplara pek takılmamakta fayda var. Ayrıca hazır yiyecekleri geçtim sizin doğal gördüğünüz sebze, meyveler ne şartlarda neler kullanılarak yetiştiriyorlar, pazarlarda, marketlerde hangi sularla sulanıp, nasıl nakil ediliyorlar, hangi ilaçlar kullanılıyor bunları bilseniz yemeyi içmeyi komple bırakmanız gerekiyor. Cehalet mutluluktur diye bir söz var. Bazı konularda cahil olmak en iyisi. Yoksa hayat yaşanılmaz hale gelir.
tarım ilaçları konusunda epey bi ön bilgim var nedemek istediğini anlıyorum, 1 domatese kaç kez ilaç verildiğini bir domates için 400 çeşit tarım ilacı oldugunu çiftçilern kullanmak için nasıl can attıgını gözümle gördüm. pazardan köylülerden koklayarak alışveriş yaparım açık pembe renkte türül türül domates kokan şekli bozuk domatesleri alırım daha dün aldım fiyatı 5 lira idi normal domates 2 lira idi. pazrlık edip 4 liradan aldım onlardada vardır kırmızı örümcek öldürücü sinek kovucu erkenci durdurucu birs sürü muhabbet ama ben elimdne geleni yapmaya çalıştım. Chelat mutluluktır ama şu günde cahil kalmak mümkünmü bilgi çağı akıyor malum. istesende bi şekilde karşına çıkıyor. bu tip kitapları okuyup takılıp kalacak birisi değilim sadece bu elime geçti biraz okdudum o kitaba göre hayatımı yaşayacağım demiyorum ama marketler malum. insanlar birbirini yiyor tüketmek için kavgalar döğüşler tüketim çılgınlığını
-
Pepsi bunu yaptı ama tutmadı