Coca Cola Lime (Tavsiye Ederim)
-
Bugün Migros'ta gördüm denemek için alacaktım vazgeçtim. Limonlu kola ne alaka dedim hatta ama Pepsi Twist'in o muhteşem tadını unutmuşum :D
Alacağım bakalım Twist kadar başarılı mı ?
-
birden hızlı hızlı dikip boğazı yakıyor ya, sonra içeri içeri geğirtiyor öyle güzel oluyor tavsiye ederim.
-
Caliber bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Liseliler bilmez. :D Pepsi keşke bunlarıda Türkiye'ye getirse ;
En başta Pepsi Bleu yazıyor ama hocam dikkat ettin mi? :)
Abi bu büyük ihtimalle Kanada'daki bir markette çekilmiş. Çünkü orada böyle ürünlerin falan hepsinin bir tarafı ingilizce bir tarafı fransızca.
Bu arada blue ve lime ın tadı güzel ama cherry i kimseye tavsiye etmem dr pepper gibi tadı var.
-
Dr Pepper bulan biri yollasın la bana LÜTFEN! Tadını çok merak ediyorum amk yurt dışında içmeyi unuttum. En büyük pişmanlığım ):
-
torpedo_XL bunu yazdıCaliber bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Liseliler bilmez. :D Pepsi keşke bunlarıda Türkiye'ye getirse ;
En başta Pepsi Bleu yazıyor ama hocam dikkat ettin mi? :)
Abi bu büyük ihtimalle Kanada'daki bir markette çekilmiş. Çünkü orada böyle ürünlerin falan hepsinin bir tarafı ingilizce bir tarafı fransızca.
Bu arada blue ve lime ın tadı güzel ama cherry i kimseye tavsiye etmem dr pepper gibi tadı var.
pepsi blue dediğiniz mavi renk verilmiş fruko
-
KrypT bunu yazdı
Dr Pepper bulan biri yollasın la bana LÜTFEN! Tadını çok merak ediyorum amk yurt dışında içmeyi unuttum. En büyük pişmanlığım ):
Dr pepper oyle birseyki ya cok seversin yada hic sevmessin.
Ilk ictigimde bu ne amk deyip 2-3 yudumdan sonra atmistim Sonra nerden estiyse 1.5 2 sene sonra alasim geldi alis o alis. gunde 3 4 tane icmeye balsadim :D .. Su anki gozdem red bull light gunde en az 2-3 tane iciyorum.
Bir turlu vazgecemiyorum bu kodumun gazli iceceklerinden.
-
KrypT bunu yazdı
Abi içilcek birşey değil bana göre. Ha seveni de çok seviyor o ayrı. Tadı bildiğin eskiden çocuklara verilen vişne aromalı öksürük şurubu gibi amk.
-
en doğalı, en lezzetlisi, tavsiye ederim. Ama biraz pahalıya gelebilir, sadece şişede satılıyor. Yaklaşık 1 tl
-
torpedo_XL bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Abi içilcek birşey değil bana göre. Ha seveni de çok seviyor o ayrı. Tadı bildiğin eskiden çocuklara verilen vişne aromalı öksürük şurubu gibi amk.
Olsun abi, yurtdışından falan gelecek olan varsa bana bir şişe getirse sevinçten götüm tavana değer. Meraktan geberiyorum.
-
mataramasuko bunu yazdı
en doğalı, en lezzetlisi, tavsiye ederim. Ama biraz pahalıya gelebilir, sadece şişede satılıyor. Yaklaşık 1 tl
hayatımda içtiğim en taşşaklı gazoz bu müdür.
bunların fabrikası sadece bu gazozu üretmek için kurulmuş ve öyle lezzetli kaliteli üretiyorlarki mis gibi.
kesinlikle benim gibi mide problemi olanlar güvenle içebilir. kaliteli lezzetli birazda pahalıdır.