Coca Cola Ve Pepsi Harammış...!!
-
Kolanın içinde alkolde war domuz yağıda war etide war oh oh başka uyuşturucuda war aman aman başka ne war lan? günah olan siz içmeyin ben içerim aman aman din elden gidiyor yetişin!
-
biz cebittn sonra bıde cola yarısması yapak nasıl fıkır ama sponsorluu coca colaya werek:D dierleri imamın abdest suyu gbi:D
-
hackermemo demişki
colaturkanın yaptığı kar belki de coca colanın kaç yıllık karına eşitti
---------------
cola turka nın kuruldugundan beri toplam karı coca cola nın aylık karı kadar olsun ben sana cola fabrikası kurucam =) ne sacmalıosun aga mantıklı ol biraz =) bide bi arkadasım demis coca cola hatrı sayılır karını israile veriyo falan diye sacmalamıs coca %1 karını bile hibe etse herhangibi yere uretimi azalır %1 bile cola uretimini kısıtlarken bole yobazların sallamasyonlarına nasıl inanıyosunuz anlamıyorum insan biraz aklını kullanır dusunur...neyin haram olup olmadıgına ne zamandan beri insanlar karar veriyo? madem oyle snde karar ver senden ne fazlaları var? kuranda yazdıgı gibi ''ne kadar az dusunuyorsunuz''... -
dkn_jan hemen cos amk yasdıkların 3 paragraftan assaa olmucak :D lan cebıte gel sn cebıte cola yarısı ypcaz :D
-
bn ztn hiç bi coca-cola comapny oln ürün almm bu sebepten deil ama yerli si varken yabancıya neden kar yaptıryım die.. cola turka çıkalı hiç bir coca-cola ürünü almadım almıycam ...
-
antikky :D
-
Ya arkadaşlar bilmeden konuşmayalım, bi kere coca kolanın gelirleri hiç bi şekilde israil ordusuna gitmiyor ayrıca cola'da alkol değil kafein var, tersten okunuşu da arapça mekke yoktur muhammed yoktur manasına geliyosa ben kutu kolayı burnumla içerim :).
-
a.q israile noluyo sa bizede o olcak yarı tammmı gerizaklı yüzünden bi kac kişi konuşmicaksın bilmiyorsan tammı abi suscasın konutu desinler diye konuşmayın bi bok biliyomussunuz gibi yorum yapıyorlar ister i ister içme len müslümanalr için iyo zaten burası her kesimden insana hitap ediyo aramızda dinsiz lerinde olması normal yani
-
Ben olaya iki yönden bakıyorum
1-Paranızı kazandınız gittiniz coca cola aldınız ve paranız israil ordusuna gitti oda gitti bebekleri öldürdü peki yarın mahşer meydanında Allah(c.c.) size sorunca paranı nereye harcadın neden harcadın ne diyeceğiz?Bu yüzden günahtır bence
2-Coca Cola ve Pepsinin içinde bulundurduğu katkı maddeleri deyin veya zehirli şeler deyin insan vücuduna zarar veriyor En basiti mideyi eritio ya bnm arkimin kola içmekten mdesi eridi
Yarın yine Allah(c.c.) size sorunca bnm sana emanet verdiğim bedene sen nası zarar verirsin diye ne diyeceğiz?Bu yüzden günahtır benim düşüncelerim bunlar karalama kampanyası olduğuna inanmıyorum güzel bi hususa değinmişler
Saygılar. -
burada atılan iftiralar hakkında ayrıntılı bilgi var
http://www.yalanmakinasi.com/2/board.php?boardid=49&sid=bdc61e7500973dc8b94e1ddeab268fcc
Toplam Hit: 9766 Toplam Mesaj: 72