Coca Cola Ve Pepsi Harammış...!!
-
kozanaybar haklısın yaa ne konuşuyom ne bk yerse yesinler bi tarfta müslümanlar eziliyo bu dio buyu eğmeselerdi sanki bu vatanı bu kurtardıda böle konuşuyo :)) bırak hocam neyse ben cvp yazmıcam bide boş insanlarla işim olmaz
kozanaybar sen haklısın dneyin tatışmasını yapıyozki
-
1.adam gbı konus boku kndın yeme 2. ulkem o gbı bı duruma dussun capayla tasla sopayla korumassam dunya ahiret gotumu sıksın ! 3. mıllete bos ınsan dıcene kndıne bak lan sn once dallama
! -
len bak ben sana öle dallama falan demedim o.c yapma başlatma bak pek fazla konuşmam mesajlarada bakarsan cok nadir mesaj yazarım ama adımı sana kazırım bak benle doğru düzgün konuş
-
hacı sn bılıonmu ban dıe bişi wr ban ! ahh olmasa wr ya ....lan napıcan olum sn gozumde sanllktan otede deılsın ! ınternet mafyası seni hadi işine bak ! anamada küfr etme bidaaha ! adam oL internet delikanlısı!
-
hayyy a.k keşke konuyu açmasaydım:S..... Dövüşmeden kavga yapın laa :D
-
millete ana bacı kufur etmekle adam oldgunu sanıor bazıları...racon kesiolar :D ismini kazıcakmış amauauha koptum +korktum laa
:D -
lan cocuk bak cvp yazmadın uzattın ama konuşma kendi yazdıklarını oku ilk başta ....belanı bana şimdi git başımdan...
-
bn sustum snde kes sesını..yazdıklarımın arkasındayım bn kufur ettysem buyukluk goster sn etme o zmn ! hade kolay gele!
-
yav konuşma sus kes sesini falan sen kimsin yaa 15 yaşında birisin bana öle emretme tatıştığım adama bak yaa ben boşuna demiyorum ben forumda mesaj yazmaym yazdımı böle oluyo işte
-
hade leyyyyynn ole sey mı olur (:
Toplam Hit: 9768 Toplam Mesaj: 72