Çocuğuna Kustuğu Yemeği Yediren Hollandalı Anne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    interfector bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Herif belli ki baya cahil. Çocuk yapmak izne tabi olmalı ve yapacaklara önceden IQ testi yapılmalı bence. Öyle cahil insanlar var ki bunların yetiştirdiği nesil insan değil hayvan olarak büyüyor

böyle saçma iş mi olur? insan eğitimine çeşitli nedenlerle devam edememişse ve iqsu düşükse hayattaki belki de en somut amaçtan alıkoyulabilir mi? evlenen çiftlere aile yaşamı ve çocuk gelişimi ile ilgili eğitim verilsin ondan sonra çocuk yapılabilsin desen hadi neyse de, iq testiyle kimin çocuk yapabileceğine karar vermek kadar faşizan bir düşünceye hitler bile şaşırırdı herhalde.

videoya olan tepkiler de abartı bence. şurup içmeyi, yemek yemeyi sevmeyen kardeşiniz falan yok mu?

Çocuk sorumluluk demek hocam sorumluluk almayı bilmeyen birisi yapmasın. Sonra yok yemek yemeyi sevmeyen kardeşiniz varmı. Yemek yemeyi sevmiyor diye kustuğunu mu yediyorsunuz siz. Taşak mı geçiyosunuz ya ? Az mantıklı düşünün. Klasik türk ailesinde vardır zorla yemek yedirmek. Yada korkutarak. Yada yemeği bir şekilde sevdirmeye çalışmak. Kandırmak vardır. Ama kustuğunu yediren bir türk ailesi görmedim. Görürsem emin ol kaşığı götüne sokarım.

iqsu yüksek olan herkes sorumluluk sahibi oluyor yani? "Az mantıklı düşünün."

hayatınız boyunca hiç kusmadınız mı? bu videonun neresinde var kusma? çocuk yemeği ağzında tutunca yemek büyük ihtimalle küçük dile değiyor ve çocuk öğürüyor. öğürünce de salya salgılaması artıyor ve siz buna 'çocuk kustu kadın yedirdi höeöeöee' diyorsunuz. sosyal medyanın bu yanına ayar oluyorum. aynısını benim yeğenim yapsa ablam bi de tokat atardı bunun üstüne. ki kendisi şımartarak çocuk yetiştirmede master yapıyor.

öyle klavye başından göte kaşık sokmak kolay,  adam sokak ortasında karısını kurşuna diziyor kimse de gıkını çıkaramıyor. yine de çok meraklıysan aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuruda bulunabilirsin. eminim koca şiddetinden kaçan kadınlara/çocuklara yardım etmek isteyen gönüllüleri yönlendiren programları vardır. ama dediğim gibi, eylem klavyeden öteye gitmediğinde çok komik duruyor.

Haci sen neden bu kadar cok sinirlendin öyle Sonucta Cocukda olsa o şekilde dawranmamak gerekiyor Zati o Kameraya CEken GAWAT TürK Karı hollandalı Sonucta cocuk Yemeye calistiği şeyi Yemiyor Tabağına geri cıkartıyor Sonrada Onu karıstırıp Tekrar Veriyor Zati Karının sıfatından belli ne bicim Bi kasAR olduğu İnsan Kendi evladına bunu yaparmı 

Angaralıyız Laa....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    bırakın abi avrupa medeni değilmiş hede hödöyü siz çocukları düşünseydiniz sünnet ettirmezdiniz bu işte onlara canice geliyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mettoman bunu yazdı
    bırakın abi avrupa medeni değilmiş hede hödöyü siz çocukları düşünseydiniz sünnet ettirmezdiniz bu işte onlara canice geliyo

oha amına koyim nereye getirdin lan konuyu.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    interfector bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Herif belli ki baya cahil. Çocuk yapmak izne tabi olmalı ve yapacaklara önceden IQ testi yapılmalı bence. Öyle cahil insanlar var ki bunların yetiştirdiği nesil insan değil hayvan olarak büyüyor

böyle saçma iş mi olur? insan eğitimine çeşitli nedenlerle devam edememişse ve iqsu düşükse hayattaki belki de en somut amaçtan alıkoyulabilir mi? evlenen çiftlere aile yaşamı ve çocuk gelişimi ile ilgili eğitim verilsin ondan sonra çocuk yapılabilsin desen hadi neyse de, iq testiyle kimin çocuk yapabileceğine karar vermek kadar faşizan bir düşünceye hitler bile şaşırırdı herhalde.

videoya olan tepkiler de abartı bence. şurup içmeyi, yemek yemeyi sevmeyen kardeşiniz falan yok mu?

Çocuk sorumluluk demek hocam sorumluluk almayı bilmeyen birisi yapmasın. Sonra yok yemek yemeyi sevmeyen kardeşiniz varmı. Yemek yemeyi sevmiyor diye kustuğunu mu yediyorsunuz siz. Taşak mı geçiyosunuz ya ? Az mantıklı düşünün. Klasik türk ailesinde vardır zorla yemek yedirmek. Yada korkutarak. Yada yemeği bir şekilde sevdirmeye çalışmak. Kandırmak vardır. Ama kustuğunu yediren bir türk ailesi görmedim. Görürsem emin ol kaşığı götüne sokarım.

iqsu yüksek olan herkes sorumluluk sahibi oluyor yani? "Az mantıklı düşünün."

hayatınız boyunca hiç kusmadınız mı? bu videonun neresinde var kusma? çocuk yemeği ağzında tutunca yemek büyük ihtimalle küçük dile değiyor ve çocuk öğürüyor. öğürünce de salya salgılaması artıyor ve siz buna 'çocuk kustu kadın yedirdi höeöeöee' diyorsunuz. sosyal medyanın bu yanına ayar oluyorum. aynısını benim yeğenim yapsa ablam bi de tokat atardı bunun üstüne. ki kendisi şımartarak çocuk yetiştirmede master yapıyor.

öyle klavye başından göte kaşık sokmak kolay,  adam sokak ortasında karısını kurşuna diziyor kimse de gıkını çıkaramıyor. yine de çok meraklıysan aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuruda bulunabilirsin. eminim koca şiddetinden kaçan kadınlara/çocuklara yardım etmek isteyen gönüllüleri yönlendiren programları vardır. ama dediğim gibi, eylem klavyeden öteye gitmediğinde çok komik duruyor.

aynen hacım ben bide şunu anlamıyorum yeni nesil çocuklar okulda hocasından bir tokat yese hemen psikolojisi bozuluyor,babası bir fiske vursa hemen çocuk dayak mağduru oluyor falan filan.Yani zamanında hocamdan da babamdan da çok güzel dayak yedim psikolojim falanda bozulmadı.Sadece ben değil bizim nesilin çoğu zaten böyle büyüdü ama şimdi o babasından tokat yiyenler en aklı başında olanlar.

Arkadaşında dediği gibi millet karısını sokak ortasında vuruyor millet bişey demiyorda anası öz çocuğuna zorla yemek yediriyor diye demediğiniz kalmadı : )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bu olay bana bir takım anılarımı tekrar canlandırdı. Kolay kolay küfür etmem fakat bunun yaptığı tam bir orospuluk. Her ne olursa olsun. Çocuktur. İzah edilebilir herşey. Tatlı dille anlatması lazım. Öyle sinir oldum ve duygulandım ki.

Ben ilk okula giderken ailemden uzakta, gurbetteydim. Yengem bakardı bana. Kendi çocuklarına tavuk yedirtirdi, bana kuru çorba içirtirdi. Tavuktan artan kemikleri ben sıyırırdım. Ekmekleri önce onlar yerdi. 4 gözle beklerdim, dua ederdim. Ekmekleri artar umarım diye. Eğer artarsa, artan eklemlerle çorbamı sünnetlerdim. Bu çok büyük bi olaydı benim için. Düşünsene lan ekmek giriyor karnına belki de günlerden sonra. Var mı böyle bir mutluluk. Kış olurdu, gece sıçmak için kalkardı. Bakardı su yok, beni kaldırırdı. Kuyudan su çektirdirdi. Okuldan geldikten sonra evde olmazdı. Saatlerce -10 derece de belki dışarda beklerdim.

Bi garip oldum be.. İnsanlıktan nasibini alamamış varlıklar bunlar. Küçücük çocuksun be abi. Yapılır mı bu

Castaway tarafından 01/Tem/13 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hay sizin iq seviyenize. Sorumluluk sahibi olmayan çiftler çocuk sahibi olmayı hak etmiyor hocam. Herkes alınmasın üzerine. Arkadaşım ben sana iq testi mi yaptır diyorum yazdıklarımı okumayı veya anlamayı düşündün mü hiç ? Ben diyom ki çocuk sahibi olan çiftlerin çoğu anne babası tarafından gördüklerini uyguluyor bu yanlış sen diyon iq testi. Belirli şartlar olması lazım ve bu şartlara sahip olmayanların çocuk yapması devlet tarafından engellensin. Sadece evli olmak yeter dimi ? Rızkını zaten allah veriyor. Sende altını değiştir. Allahın verdiği rızkı zaten yemiyosa vur kafasına. La sikltir git. Ben iq su düşün insanların çocuk sahibi olmalarına karşıt değilim. Ancak evlilik konusunda sağlık raporu dışında başka testler de yapılmalı. Evlenmeyi düşünen çiftlere devletin eğitimler yapması gerekiyor. Ek olarak hamileler ve eşleri içni eğitimler verilmeli. Çocuk yemiyorsa sağlık sorunu olabilir ? Salakmısınız demeyi bilmeliyiz ? Çocuk yemek yemiyor diye kafasına vurmak SALAKLIKTIR.

İşin özü için kalın kısımlara şeetirin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bu olay bana bir takım anılarımı tekrar canlandırdı. Kolay kolay küfür etmem fakat bunun yaptığı tam bir orospuluk. Her ne olursa olsun. Çocuktur. İzah edilebilir herşey. Tatlı dille anlatması lazım. Öyle sinir oldum ve duygulandım ki.

Ben ilk okula giderken ailemden uzakta, gurbetteydim. Yengem bakardı bana. Kendi çocuklarına tavuk yedirtirdi, bana kuru çorba içirtirdi. Tavuktan artan kemikleri ben sıyırırdım. Ekmekleri önce onlar yerdi. 4 gözle beklerdim, dua ederdim. Ekmekleri artar umarım diye. Eğer artarsa, artan eklemlerle çorbamı sünnetlerdim. Bu çok büyük bi olaydı benim için. Düşünsene lan ekmek giriyor karnına belki de günlerden sonra. Var mı böyle bir mutluluk. Kış olurdu, gece sıçmak için kalkardı. Bakardı su yok, beni kaldırırdı. Kuyudan su çektirdirdi. Okuldan geldikten sonra evde olmazdı. Saatlerce -10 derece de belki dışarda beklerdim.

Bi garip oldum be.. İnsanlıktan nasibini alamamış varlıklar bunlar. Küçücük çocuksun be abi. Yapılır mı bu

aga bak mesela sana yengen çok kötü davranmış (yine yengen diye hakaret ederek konuşmuyorum)

Ama burda çocuğun ağzına tepmesine sanki çocuğu bıçaklıyormuş gibi tepki vermek bence saçma.Kadın sürekli böle yedirmiyordur belki o anlık öyle denk gelmiştir.Açlıkdan ölen binlerce çocuk varken çocuğuna zorla yemek yediren anneye küfür etmek gülünç bişey bence.

O kadın çocuğu o yaşına getirmiş büyütmüşse tokatda vurur zorla yemekde yedirir.Sende çıkar hödö hödö yaparsan.O zaman sen anne ol o kadının çektiklerini çekde ondan sonra konuş derler adama : )

u235 tarafından 01/Tem/13 13:58 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    u235 bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

aga bak mesela sana yengen çok kötü davranmış (yine yengen diye hakaret ederek konuşmuyorum)

Ama burda çocuğun ağzına tepmesine sanki çocuğu bıçaklıyormuş gibi tepki vermek bence saçma.Kadın sürekli böle yedirmiyordur belki o anlık öyle denk gelmiştir.Açlıkdan ölen binlerce çocuk varken çocuğuna zorla yemek yediren anneye küfür etmek gülünç bişey bence.

O kadın çocuğu o yaşına getirmiş büyütmüşse tokatda vurur zorla yemekde yedirir.Sende çıkar hödö hödö yaparsan.O zaman sen anne ol o kadının çektiklerini çekde ondan sonra konuş derler adama : )

Kustuğu şeyi yedirtmek nedir ? Orada o şekilde duran baba ne halta yarıyor ? Zannetmiyorum o kişi babası olsun, diğeri de annesi.

...
Toplam Hit: 4163 Toplam Mesaj: 29