folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba;

Çocuk için akıllı saat ve hat kullanan var mı? Ellerinizden öper 5 yaşında bir canavarım var. Akıllı saate heves etmiş durumda. Bende almışken işimize yarayan birşey alayım derdindeyim.

Aşağıdaki saati ve hattı almak üzereydim. Almadan bi danışayım dedim belki farklı fikir/tavsiyeler çıkar.

360 Botslab E3 Akıllı Çocuk Saati / https://ikonivo.com/products/360-botslap-akilli-cocuk-saati-e3  /  https://www.youtube.com/watch?v=URatP--AfZk

Vodafone Akıllı Çocuk Saati Tarifeleri / https://www.vodafone.com.tr/v-yasam-akilli-cocuk-saati-tarifeleri

BaD_BoYs tarafından 18/Ara/24 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone'nun çocuk saati paketinde aramalarda ses kalitesi kötü ve aramanın bağlanması uzun sürüyor. Aynı şekilde internet hızıda düşük. Nasıl diyeyim telsizden konuşuyormuş gibi. Tahminim aramaları internet üstünden iletiyorlar ve az veri harcansın diye çok fazla sıkıştırma yapıyorlar. Aynı saçmalık Netgsm'dede vardı.

Önerim : https://www.teknosacell.com/tarifeler/sonlanan-teklifler/tekno-cocuk

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Peki Türk Telekom için aynı şey geçerli mi? TeknosaCell sonuçta TT alt yapısı kullanıyor direk TT alsam.

Türk Telekom HİT Akıllı Çocuk Saati 3GB Tarifesi / https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/akilli-cocuk-saatim-3gb-tarifesi

BaD_BoYs tarafından 18/Ara/24 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

çok araştırdım. en son iphone 7s aldım. ebeveyni olarak kendimi kaydettim. çantasında bir göze atıyorum sessize alıyorum. lazım olunca o arıyor mis gibi konuşuyoruz. aylık 200 tlye vodafone bri faturalı tarife yaptırdım.

bul uygulamsından konumunu metre hassasiyetiyle buluyorum.

her uygulamasına ayrı ayrı zaman sınırı koyuyorum. uygulama indirmesini engelledim sadece ben indirebiliyorum vb.

en mantıklısı bu şekilde yapmak geldi bana.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

çok araştırdım. en son iphone 7s aldım. ebeveyni olarak kendimi kaydettim. çantasında bir göze atıyorum sessize alıyorum. lazım olunca o arıyor mis gibi konuşuyoruz. aylık 200 tlye vodafone bri faturalı tarife yaptırdım.

her uygulamasına ayrı ayrı zaman sınırı koyuyorum. uygulama indirmesini engelledim sadece ben indirebiliyorum vb.

bende çok araştırdım saat işi sılıntılı. en güzelini yapmışsın. saatte ya konumu sıkıntılı ya ulaşılmıyor

Dur be kadınnnn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

Apple airtag.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Benim sıpanın 3. saati. İlk iki saati pil bozdu. Uğraşmak istemedim. Çin malı markasız bir şeydi. 

3. olarak https://www.havitstore.com.tr/havit-kw11-4g-sim-kartli-akilli-cocuk-saati-pembe-115 buradaki saatten aldım.

4g desteği var. Görüntülü konuşabiliyorsun. Çin saatlerin kullandığı setracker uygulamasını kullanıyor. Uzaktan arayıp dinleme, resim alma, sesli ve yazılı msj gönderip çocuktan sadece sesli msj alma, okul zamanı saat kullanımını engelleme, GPS ile konum belirleme, rehber dışında aramaları engelleme, gelen smsi görme (bu çok önemli hatla ilgili işlem yaparken sms i okumak için başka telefona takıyordum önceki saatte) gibi gibi özellikleri var. Hanıma da aynı uygumalayı kurdum. Aynı anda kontrol edebiliyoruz.

Bu konuda TCL saatlerinin iyi olduğunu okudum ve izledim. Onlara da bakabilirsin ama benim setracker uygulamasını kullanan saat tercih etme sebebimin başında uzaktan dinleme olayı vardı. Uygulamadan kendini aratıyorsun. Çocuğa herhangi bir uyarı gitmiyor. Dinleme cihazı gibi ortamı dinliyorsun.

İlk ucuz saat 2g destekli idi. Bu 4g destekli. Görüntülü görüşme olayı güzel. Yalnız iyi çekmeyen hatlar bu saatlerde neredeyse hiç çekmiyor. 2 sene salak gibi ucuz olsun diye bimcell kullandım. Sonradan vodafone a geçince her yerde ulaşır oldum. Tabi bizim çevredeki çekim kalitesiyle alakalı.

Son olarak ucuz yollu bişey alırsan imei kayıtlı diye gönderiyorlar ama çin malı telefonda başka bilindik bir marka saatin imeisi çakılı idi. İlkinde imei değişmeye uğraştık. 2.de sorun çıkmadı kullandık. Bu zaten marka bişey olduğundan sorun çıkacağını sanmıyorum. Resmi kayıtlıdır.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

Hocam çocuklar heves ediyor kendi çocuğumdan biliyorum fakat okullarda sorun oluyor öğretmen istemiyor yine velilerden kaynaklı sebeplerle eğer dışarda vs kullanılacaksa tabiki başka deneyimleme fırsatım olmadı fakat geçen görmüştüm belki alternatif olabilir.

https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gmbuddy

You Will Never Walk Alone
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/mibro-z3-akilli-cocuk-saati-pm-HBC00004SN96J

yukarıdaki saati kullanıyoruz. bir tane geldi güncellemeden sonra açılmadı. servise kvk ya yolladım. bir ay sonra değişim raporu geldi. satıcı yenisi yok dedi parasını verdi, yenisini aldık vs. vs. az uğraştırdı. ama ikinci gelen saatte sorun yaşamadık. şarzı çok iyi gidiyor. konum bilgisi sağlıklı. ancak görüntülü görüşebilmek için özel uygulamasının sürekli çalışması gerek ki o uygulamada çok iyi değil. iki kamerası var ancak ikincisini hala nasıl çalıştırılır bilmiyorum. seslı arama normal aranıyor, mesaj gönderme normal yoldan. ancak görüntülü için kendi uygulaması üzerinden oluyor. 

bu tarz saatleri alırken, şu kriterler önemli, su geçirmeme, oyun vs. yüklenememesi, gps lbs özelliği ve ve adam gibi garanti,

Hat olarak türkcell e gidip durumu anlat, bu saatte kullanmak için çocuk saati tarifesine geçirmek istiyorum de. 65 tl ;)

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Cok gerekli konu bu ya

Cocugum olsa cildirirdim herhalde

Zaman kotu, yasitlari kotu , cahil ahmak ailelerin cocugu dolu her yer, 19 kardes falanlar var, bilgi cok hizli, uyusturucu maddeler yaygin, internet bombok

Ne bileyim , ne yapacagiz acaba ya

LaNCeLoT tarafından 25/Ara/24 22:56 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

en iyisini sen yapmışsın bu çocuk saatlerinin hepsi çöp yıllarca sattım uğraşması en dertli iş.

apple airtag yada iphonoe umu bul açık bir iphone kullanmak gibisi yok.

Toplam Hit: 2341 Toplam Mesaj: 37
akıllı saat hat