folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

TCL MoveTime MT42X ve Turkcell 2Gb akıllı saat tarifesi.. Çok memnunum. şuan 3. yılımızdayız hala saat sapasağlam

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

TCL MoveTime MT42X ve Turkcell 2Gb akıllı saat tarifesi.. Çok memnunum. şuan 3. yılımızdayız hala saat sapasağlam

bir arkadaşım da oğluna tcl almıştı çok memnun ben de yeğene bakıyorum şimdi tcl için

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Simkart girisli Apple Watch'un dezavantajlari nelerdir fiyat disinda?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

çok araştırdım. en son iphone 7s aldım. ebeveyni olarak kendimi kaydettim. çantasında bir göze atıyorum sessize alıyorum. lazım olunca o arıyor mis gibi konuşuyoruz. aylık 200 tlye vodafone bri faturalı tarife yaptırdım.

bul uygulamsından konumunu metre hassasiyetiyle buluyorum.

her uygulamasına ayrı ayrı zaman sınırı koyuyorum. uygulama indirmesini engelledim sadece ben indirebiliyorum vb.

en mantıklısı bu şekilde yapmak geldi bana.

Hocam güzelmiş bu da bunları nasıl yaptın Bir de onu anlatsaydın uygulamaları programları :) 

Beni de saatler kesecek gibi değildi Ben de telefon aldım , bir de Telekom hat çaktım , konumu bul , uygulama engelleme , vss ayarları nasıl (Android için)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

çok araştırdım. en son iphone 7s aldım. ebeveyni olarak kendimi kaydettim. çantasında bir göze atıyorum sessize alıyorum. lazım olunca o arıyor mis gibi konuşuyoruz. aylık 200 tlye vodafone bri faturalı tarife yaptırdım.

her uygulamasına ayrı ayrı zaman sınırı koyuyorum. uygulama indirmesini engelledim sadece ben indirebiliyorum vb.

Hocam güzelmiş bu da bunları nasıl yaptın Bir de onu anlatsaydın uygulamaları programları :) 

Beni de saatler kesecek gibi değildi Ben de telefon aldım , bir de Telekom hat çaktım , konumu bul , uygulama engelleme , vss ayarları nasıl (Android için)

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

hocam goruntulu konusmasi nasil oluyor?

kendi telefonumuza cihazin uygulamasini yukleyerek o uygulama uzerinden mi konusabiliyoruz? 

goruntulu konusma icin saate takilan sim kart mi aranmalı?

kendi uygulamasi varsa cocuga bu saatten alsam ve kendi cihazima uygulamasini kursam herhangi bir internet baglantisi ile bu uygulamadan saati goruntulu olarak arayabiliyor muyum?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

telefonu sıfırdan kurarken soruyor kim kullanacak diye

çocuğum kullancak diyorsun. çocuğa bir hesap açıyorsun.

sonraki adımlarda ebeveyni olarak kendini kaydediyorsun.

kendi telefonunda aile grubunda çocuğun listeye geliyor.

oradaki ayarlardan ilk mesajımda söylediğim herşeyi düzenleyebiliyorsun. "bul"  uygulaması zaten apple ekosisteminin kendi uygulaması. apple watch,airpods kutusu ve kulaklıkları ayrı ayrı ,telefonlar, hepsini haritadan görüyorsun. ben bir kısmını anlattım ama inanılmaz detaylar var.

örnek vermek gerekirse telefonu yüzüne 30 cmden fazla yaklaştırırsa gözü bozulmasın diye ekranı kapatabiliyorsun :D

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    manglerman bunu yazdı

Android'de Google Maps üstünden konum takibi var fakat iPhone'daki gibi hassas değil. Önerim ikinci elden bir tane iPhone 7 veya 8 alman.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Akıllı saat vs. alma. Pratikte hiçbir işe yaramıyor. Birinci haftanın sonunda işlevsiz olduğunu fark edersin.

Errare Humanum Est
Toplam Hit: 1041 Toplam Mesaj: 20
akıllı saat hat