folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Tcl Mt46x ile aralarindaki fark nedir? Bu kadar kisi tcl demesine ragmen neden farkli bir marka model sectin?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek

Merhaba hocam alt komşumuz sormuştu çocuğuna aldırttım çok memnunlar link bırakıyorum.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-mt40x-akilli-cocuk-saati-mavi-1203394.html

dünya boştur looo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    C-force bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı
    TaRuZ bunu yazdı

Akıllı saat vs. alma. Pratikte hiçbir işe yaramıyor. Birinci haftanın sonunda işlevsiz olduğunu fark edersin.

Tcl 42x çok çok iyi kesinlikle 6 aydır kullanıyoruz keşke daha önce alsaydın diyorum çok çok iyi

İyi midir hocam önerir misin

Kesinlikle abartı olduğunu düşünüyordum ama baya iyi noktasal konum senin belirlediklerini arayabilmesi  çocuğunda sadece onu arayabilmesi aradığımda ki ses kalitesi çok yeterli her şeyi 

Hangi operatör/tarife ile kullanıyorsun? Çok kaba değil mi? Çocuğun ilgisini dağıtmıyor mu?

Yok değil gayet iyi baya iyi ilgi dagitmiyor çok net tuketmiyor evde wifi ye bağlanıyor gayet yeterli

Hocam evde wifi ye bağlanmasının bana göre çok bir önemi yok ama asıl sorumu cevaplamayı atlamışsın :)

Hangi operatör/tarife ile kullanıyorsun? 

Pardon Turkcell in bir tarifesi vardı sanırım 5gb link olanı aldım ben ama orada çocukla konuşmuştuk bunlar çok veri tuketmiyor 1gb bile çok rahat yeter diyordu ama ben paketi seçerken MH bunu çok az farkla teklif etmişti almıştım 110tl gibi bir şeydi ama ben hat parssindan kaynakli 200 oduyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

O mu? Bu mu? Şu mu? derken Slazenger Tiger Kids Prime' ı az önce aldım. Gelsin bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Şimdi de operatör tarife araştırması yapayım.

https://www.hepsiburada.com/slazenger-4g-tiger-kids-prime-goruntulu-gorusme-amoled-lcd-5mp-kamera-ozelligi-akilli-cocuk-saati-p-HBCV000091WRN3

7.202,02₺ (AkBank Vade Farksız 6 Taksit)

Öneriler için teşekkür ederim.

Aldığım saat mükemmel. Ses kalitesi olsun, görüntü kalitesi olsun, 2 günü rahat deviren pil kapasitesi olsun dolu dolu bir saat. Turkcell' den hat ve çocuk tarifesi aldım. Her şey on numara çalışıyor.

İhtiyacı olana gözü kapalı tavsiye ederim.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

wiky watch 5 plus aldım 7300tl 

61 tl vodafone 3gb li akıllı saat tarifesi aldım şimdillik iyi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ben de yeğene alacağım. bi kaç sene sim kart takmadan kullanmak istiyor ailesi. 

sim kartsız kullansa bize ne eksisi olur. bizim ufaklık benım eski saatten muzık dınleme telefona sınyal gönderme vs yapıp sevmış saatı. bız de alalım hedıye dedık

Toplam Hit: 2353 Toplam Mesaj: 37
akıllı saat hat