Çocuk İçin Akıllı Saat Ve Hat Kullanan / Tavsiyeler Hakkında
-
Tcl Mt46x ile aralarindaki fark nedir? Bu kadar kisi tcl demesine ragmen neden farkli bir marka model sectin?
-
Merhaba hocam alt komşumuz sormuştu çocuğuna aldırttım çok memnunlar link bırakıyorum.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-mt40x-akilli-cocuk-saati-mavi-1203394.html
-
BaD_BoYs bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıC-force bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Akıllı saat vs. alma. Pratikte hiçbir işe yaramıyor. Birinci haftanın sonunda işlevsiz olduğunu fark edersin.
Tcl 42x çok çok iyi kesinlikle 6 aydır kullanıyoruz keşke daha önce alsaydın diyorum çok çok iyi
İyi midir hocam önerir misin
Kesinlikle abartı olduğunu düşünüyordum ama baya iyi noktasal konum senin belirlediklerini arayabilmesi çocuğunda sadece onu arayabilmesi aradığımda ki ses kalitesi çok yeterli her şeyi
Hangi operatör/tarife ile kullanıyorsun? Çok kaba değil mi? Çocuğun ilgisini dağıtmıyor mu?
Yok değil gayet iyi baya iyi ilgi dagitmiyor çok net tuketmiyor evde wifi ye bağlanıyor gayet yeterli
Hocam evde wifi ye bağlanmasının bana göre çok bir önemi yok ama asıl sorumu cevaplamayı atlamışsın :)
Hangi operatör/tarife ile kullanıyorsun?
Pardon Turkcell in bir tarifesi vardı sanırım 5gb link olanı aldım ben ama orada çocukla konuşmuştuk bunlar çok veri tuketmiyor 1gb bile çok rahat yeter diyordu ama ben paketi seçerken MH bunu çok az farkla teklif etmişti almıştım 110tl gibi bir şeydi ama ben hat parssindan kaynakli 200 oduyorum
-
BaD_BoYs bunu yazdı
O mu? Bu mu? Şu mu? derken Slazenger Tiger Kids Prime' ı az önce aldım. Gelsin bakalım deneyimlerimi paylaşırım. Şimdi de operatör tarife araştırması yapayım.
7.202,02₺ (AkBank Vade Farksız 6 Taksit)
Öneriler için teşekkür ederim.
Aldığım saat mükemmel. Ses kalitesi olsun, görüntü kalitesi olsun, 2 günü rahat deviren pil kapasitesi olsun dolu dolu bir saat. Turkcell' den hat ve çocuk tarifesi aldım. Her şey on numara çalışıyor.
İhtiyacı olana gözü kapalı tavsiye ederim.
-
wiky watch 5 plus aldım 7300tl
61 tl vodafone 3gb li akıllı saat tarifesi aldım şimdillik iyi
-
ben de yeğene alacağım. bi kaç sene sim kart takmadan kullanmak istiyor ailesi.
sim kartsız kullansa bize ne eksisi olur. bizim ufaklık benım eski saatten muzık dınleme telefona sınyal gönderme vs yapıp sevmış saatı. bız de alalım hedıye dedık