Cocukluk
-
alf konusundan ciktigim arastirmada dh'de gordum konuyu cok hosuma gitti "eski guzel gunler"'i cagristirdi bana. eminim sizinde katacaginiz seyler vardir.
zeyna
-
Holy üstadında var böyle koleksiyonu bu konu altından paylaşım yaparsa seviniriz.
" Akla gelebilecek her türlü kolleksiyona sahibim, paraymış, pulmuş, tasoymuş, pokemon kartıymış... hiç kaçırmam. "
-
Bilmem kaç yüz oyunlu ateri disketinin içinde aslında sadece 10 tane oyun olması.
-
görür görmez tek cümle yazasim geldi...
"Cocuklugumu özlüyorum..."
pylasim icin tesekkürler...
-
Of ulan hepsini hatırladım lanet olsun :D
-
Oha ! Nerden buldun bunları hocam, şu sulugöz'ün tadı bile hala damağımda lan..
Birde duvarlara döşenen elektrik borularını kesip kağıttan lüle yapıp içine koyar ağzımızla üfler fırlatırdık şimdi aklıma geldi, hatta renkli elektrik bantlarıyla boruyu spiral şekliyle sarıp süslerdik.
-
Aaaaah zeyna ah bilemedik tabi o zaman kıymetini küçüktük.
-
jetgiller
tutti frutti vardi bide gece 12 de showtvde cikardi bulamadim onu.
-
-
ne güzel günlerdi lan leblebi tozunu basardık agza basardık agza sonra şarkı söyleme çalışırdık...
hele o çıtı pıtılar.. ulan kafama gözüme duvara taşa her yere sürttürerek yakabilirdim..
küçüklüğümde misty'i kıskanıp ash'in gözünü oymuştum tasoda.. (hala sevmem ipneyi)
bu balık tutma şeyininde hep balıkları kaybolurdu lan elimde 1 olta 1de bakıp fantezi yapardık.. way anasını
bide bizim bakkalda şu borulardan vardı içine rulo kagıt yapar üflerdik.
altına bide kibrit kutusu bantlardık çok sahane olurdu.. 4kattan sallardım bütün mahalleye.
bende özledim nan o günleri..
dert yok tasa yok ye iç yat oyna eğlen gül gülümse..
bide şimdi..
-
hahaha cine5'in o sifreli zamaninda erotik dizileri civ civ sesleriyle izlerdik insanlarda beyaz isaretler olurdu resimdeki gibi pehehe