Cocukluk
-
Ya hiç unutmam tam sünnet olduğum gün televizyon koydular odama gece uyuyamazsam canım sıkılmasın diye. Cine 5 tam o gün şifresizdi gece. Çektiğim acıları bir ben bilirim.
-
aterim hala duruyor ancak çalıştıracak bir tv kalmadı evde sadece bu yüzden tv alabilirim her an özledim keratayı.
-
su fıskırtan yüzükler süperdi şimdiki çocuklar bilmez bunları hey gidi
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Ya hiç unutmam tam sünnet olduğum gün televizyon koydular odama gece uyuyamazsam canım sıkılmasın diye. Cine 5 tam o gün şifresizdi gece. Çektiğim acıları bir ben bilirim.
-----------------------------ha sktir ya :(
ulan ben bile içlendim burda.. tarih edilmez bi duygu olsa gerek..
zamanında abazalıktan kudurup :P şifreli cine5'i beyinde decode et sonra gel sünnet günü şifresiz yayına geçsinler..
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Ya hiç unutmam tam sünnet olduğum gün televizyon koydular odama gece uyuyamazsam canım sıkılmasın diye. Cine 5 tam o gün şifresizdi gece. Çektiğim acıları bir ben bilirim.
-----------------------------kaç yaşında sünnet oldunki :)
-
bodrum katina komsu kiziyla gitmeler yere kartondan yatak yapmalar sonra biz evlismisiz banyoya giriyormusuz beraber falan demeler sonrada dedenin sizi ciplak yakalamasi hey gidi gunler hey
-
Kumanaga bunu yazdı:
kaç yaşında sünnet oldunki :)
Bilmem. İlkokuldaydımda, kaçıncı sınıftaydım, kaç yaşındaydım hatırlamıyorum.
-
cine 5 in şifreli oldugu zamnalarda ilk bilgisayarımı almıstım kurdugum ilk programlardan biri cine5 şifre çözücüsüydü.programın adını unuttum ama fred çakmaktaş logolu bişeydi:D
-
freddy cikardi starda veya showtvde parliament sinema salonunda yorganin altina girer uyuya kalirdim korkudan
-
:) çok güzeldi ya hepsi
hele şu startv premier sinema geceleri
çatapatlar vs tasolar ateriler kasetler power rangerz
tsubasa leblebi tozu :)
En çokda şeye güldüm :) monami pastel boyaları :D:D:D