Cocukluk
-
-
yeah amk neler yapardık la :))
-
hepsini yaşadık o duyguları tattım keşke şimdi yine o yaşlarda olabilsem :) hayat sarmıyor artıkkk şimdiki cocuklara bakıyorumda çok monoton yetişiyorlar :/
-
capri ler vardı o zmnlar ne güzellerdi..
-
UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ilk çıktığında reklamlarda gördüm.Çok imrendim.Ama fiyatı pahalıydı.Ve her market yada bakkalda bulunmuyordu.Mahallemizde yoktu mesela.PArayı bulunca özellikle gider alırdım.Sonrada mahalleden içerek geçerdim.Tadı pek bişeye benzemiyordu ama havalı olduğumu hissederdim.Çok sonraları anladım ki bi boka benzemiyormuş :D Havalı olduğumu düşünürken ne kadar malmışım yaa :D
-
3 taş :)
-
eski günlerimi özlettirdiniz bana amk:d şimdiki veletler hep pc başında bu gibi zevklerden haberleri bile yok.d
-
Ne günlerdi amk ya şimdi bilgisayar başında geçiyo bütün zamanımız hiç bişeyden tat alamıyoruz.... Keşke hiç büyümeseydim diyorum kendime. okula giderken nenem poaça yapardı onlarını bile çok özledim sabah sabah ev mis gibi kokardı ne güzel günlerdi...
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------UmuT38 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ilk çıktığında reklamlarda gördüm.Çok imrendim.Ama fiyatı pahalıydı.Ve her market yada bakkalda bulunmuyordu.Mahallemizde yoktu mesela.PArayı bulunca özellikle gider alırdım.Sonrada mahalleden içerek geçerdim.Tadı pek bişeye benzemiyordu ama havalı olduğumu hissederdim.Çok sonraları anladım ki bi boka benzemiyormuş :D Havalı olduğumu düşünürken ne kadar malmışım yaa :D
-----------------------------Bunların birebir aynısını yaşadım lan :)
-
zeyna olsa hala izlerim hacı :D:D:D:D
ahh ahh d:D