Çocuktuk...Hem De Ne Çocuk :)
-
ekmeğin arasına domates koyan ağzıyla düşmesin diye yanından ısıran. harbi çok güzel yazı sağolasın.esem sportum olmadı çocukken :( çıtalıyı anneme yapıtırırdım :=)
-
herkes nasıl aynı şeyi yaşıyor ilginç =/ bide hayat karışık derler.
-
hehehe elinde domates yanına yarım ekmeği bende çok severdim halada yerim a.k :):).
2 litrelik koka kola şişelerini biriktirip depozito parasıyla bakkadanş dondurma alırdım .
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------hehehe elinde domates yanına yarım ekmeği bende çok severdim halada yerim a.k :):).
2 litrelik koka kola şişelerini biriktirip depozito parasıyla bakkadanş dondurma alırdım .
-----------------------------bende domates+peynir beraber arasına koyup yemeyi çok severdim bi de bunu dene :)
o 2 litrelik kokakola depozitosuna 75 binlira mı veriyodu 175 binlira mı hatırlayamıyorum yaw xD
-
Çocuktuk, başka bakardık dünyaya
Yaşam buya, büyüdük
Gözlerimiz, gözlüklerimiz ve gördüklerimiz değişti
Dedik, o kadar güzelki
Öyleyse paylaşalım
Ama o kadar küçükki
Biz alsak, çocuklara kalmayacak
En iyisi gidelim...İlyas Salman
-
aklına getirme düşünme acı yok rocky acı yok:D saol ya güzel gerçekten
-
eline saglik güzel paylasim..cocuktuk halada cocuguz bir yerimiz incildiginde "anam" kelimesi agzindan düsmeyen eli öpülesi yüregi kocaman analarin babannelerin cocuklariyiz iste.
-
Ömür geçiyor ya:(
-
güzel paylaşım...
Gerçekten herkes çocukluğunu bu yazılanlardaki gibi yaşamışmıdır acaba?mutlaka azımsanmayacak istisnalar vardır...
Geriye dönüp bakınca hiç büyümemiş olmayı isterdim diyorum kendi kendime.
-
ana ayni bnm cocuklugum(= cok saol hojam cok gusel paylasim..:)