Çocuktuk...Hem De Ne Çocuk :)
-
9 aylık , misket ve taso... benim hayatımdı bunlar :D süper yazıymış ya sagol harbiden
-
Eve sürekli donuma işeyerek gelirdim (: Her defasında annemin oğlum yine mi altına kaçırdın diye sitem edişleri hala gözümün önündedir :)
-
Ah ah ah Şimdiki Çocuklar Daha bi Durağanlar, Afettik afet. Mahalle Savaşlarımız, Az Kafa Kırmazdık, Az Kafamız Kırılmamıştı. 2 Katlı 3 Katlı Evlerin Tepesinden Damdan Dama Atlayışlarımı hatırladımda Tüylerim Şimdilerde Diken Diken Oluyo Yahu.
Bir Mahallenin Kızlar Gurubundan Geçme izni Alamamıştımda Ne Dayak yemiştim Kızlardan varya. Tırmalanmamış Suratımda yer kalmamıştı Çok Canım yanmıştı. Düşmelerimle Kalkmalarımla Yıllar Nede Çabuk Geçmiş be. Hayat Müthiş Bir Macera Olsa gerek. Hayırlısı bakalım Daha neler var Önümüzde.
-
çook güzel bu yazı yaa.. özledim çocukluğumu :(
-
süper süper :D :D :D harbi sigaralı sakız :D :D :D iğrenç bayat gofretler :D
-
dayı varmıki surda yazdıklarını yasamamıs cocuk...ellerine saglık
-
hocam çok güzel paylaşım. Özlemişiz o günleri ya :'(
-
keşki hep çocuk kalsaydık.
-
yaw hayatımda bir iki kere uçan balonum oldu, onda da birini kaçırdım elimden :S birini de sigara deydirmişti yanlışlıkla ailem ve patlamıştı...
o balon ki derin yaralar açar insana...
çok kısa ve duygularımı çok iyi anlatan bir Orhan Veli klasiği:
RÜYA
Annemi ölmüş gördüm rüyamda.
Ağlayarak uyanışım
Hatırlattı bana, bir bayram sabahı
Gökyüzüne kaçırdığım balonuma bakıp
Ağlayışımı.
ORHAN VELİ KANIK
-
vaybe harika bişey olmuş dostum saolasın cocuklugumu hatırladım yazılan seylerin nerdeyse yuzde doksanını yapmışımdır