Çok Fena Saracak Bir Oyun! ( Kesinlikle Denemeniz Tavsiyemdir Strateji İçerir )
-
Bilen arkadaşlarımız vardır ama ben bir kez paylaşmak istedim. Oyunumuzun adı ftl. Mutlaka denemenizi ve oynamanızı isterim.
Oyunumuz uzay gemisi oyunu, çok basit grafikleri var stratejisi gerçekten önemli olan ve şunumu bunumu yapsam derken kafayı yedirten bir oyun :)
3. Bölümü hala geçemediğim bir oyundur kendisi. ( sinir yaptım ilk indirdiğim gün gece uyumamıştım :)
Reismde en azından panelleri anlattım. Aşağıdaki videoyu izlemeden oyuna başlamayın en azından kendiniz bulmaya çalışmak yerine direk inceliklerini öğrenmiş olursunuz.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V2pHuLKDMu4
1 - Geminize gelen düşmanları kapıları açarak oksijendiz bırakabilir ve öldürebilirsiz.
2 - Her adam bir konuda özelleşsin ordan oraa yollamayın.
3 - Sİlahlarınızı rastgele seçmeyin ne kadar güç kullandığınada bakın
4 - TOrpido gibi mermi kullanan silahlar yerine lazer gibi silahlarda seçin ( torpidolar kadar etkili değil ama en azından mermi kullanmıyor )
5 - Adamların gemisine ışınlanmayın mikerler :D
6 - Hull kullanın böylece store gibi yerlerde tamir ettirmek zorunda kalmadan kendinizde tamir etirebilirsinniz
7 - Drone part ve torpidolarınızı gereksiz kullanmayın last stand gibi yani evren bitimlerinde düşman gemileri ebenizi miker :D
8 - sys repair androidini muhakkak alın böylece kendisi gemiyi otomatik tamir eder siz uğraşmazsınız
9 - Kapıları açarak yangınalrı söndürebilirsiniz ama dikkatli olun adamlarınız oksijensizlikten ölmesin
10 - EN önemli şey kalkanlardır cimrilik etmeyin full seviyede kalsınalr
11 - Nebulalara girmenizi tavsiye etmem
12 - Reismde gördüğünüz gemi en son açılan gemidir ağzınızın suları akmasın :D
13 - Paranızı dikkatli ve stratejik harcayın çarçur etmeyin last stand da harbiden mikiyolar
14 - Jump yazan buton bir sonraki gezegene veya bir önceki gezegene atlamak içindir
15 - Ship yazan buton geminizdeki silahları veya diğer şeyleri arttırmak azaltmak değiştirmek için kullanacağınız yer
16 - Evrenlerde store lere gelince muhakkak uğrayın çok farklı şeyler çıkabilir.
17 - oyun modunu gemiyi seçerken sağ üstten easy seçin.
Kısacası bunalr aklıma geldikçe eklerim.
Linki direk ftp download veriyorum ;
http://goo.gl/wxewA
-
Video'yu izledim baya hoşuma gitti ben başlıyorum.
-
Güzel oyundur 2 kere bitirdim ama gemileri açmak için farklı güzergahlardan ilerlemek gerekiyor.
Android falan kullanmanıza gerek yok öyle aman aman.Bide kapıları geliştirin adamlar gemiye ışınlanırsa açın kapıları havasızlıktan gebersinler.
Bide mürettebatta çeşitli ırkları bulundurmaya özen gösterin. Mesela yeşil elektrik gibi görüntüsü olanlar fazladan enerji veriyor, taş adamlar ateşten falan ço etkilenmiyor bide baya güçlüler vs.
İnsa bulundurmaya çok gerek yok ama paso görev yapıp mürettebatı çoğaltın.
-
torrent isteyenler için yüklüyorum birazdan.
edit: torrent link(konudaki dosyanın aynısıdır)
https://docs.google.com/file/d/0ByTbSkgT_SycNzZEN24zd3ZWdFE/edit?usp=sharing
moi tarafından 10/Mar/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende yeni gemi açıldı ama nerden açacağımı bilemedim sonra benzin bitti hull bitti biri daldı falan derken güme gitti baştan başlayınca uyuz oldum kapattım
-
haci bu online mi yoksa pc de de oynanıyormı onuda bi söle
-
LJMLJT bunu yazdı
haci bu online mi yoksa pc de de oynanıyormı onuda bi söle
Sİngle oyun bu hocam.
-
Ya şu androidleri nasıl kullanıyoruz?
Ship'e bastığımda o 3. kısımda var ama android hakkınız diye gösterdiğin yerdede 8 falan yazıyo ama hiç kullanamadım daha.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Video'yu izledim baya hoşuma gitti ben başlıyorum.
+1
-
edit
Esconda tarafından 10/Mar/13 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
indirdim bakalım hoş bir şeye benziyor.