Çok Fena Saracak Bir Oyun! ( Kesinlikle Denemeniz Tavsiyemdir Strateji İçerir )
-
baya güzel oyun zor bide.
-
indiriyorum oynucam bakalım güzel gibi duruo
-
Sanırım tam benlik bir oyun... İçimde uyuyan Kaptanı uyandırabilir.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Ya şu androidleri nasıl kullanıyoruz?
Ship'e bastığımda o 3. kısımda var ama android hakkınız diye gösterdiğin yerdede 8 falan yazıyo ama hiç kullanamadım daha.
önce android kontrol modülün olmalı. Daha sonra android almalısın ( sys reapir hull defanse attack vs.. )
Eğer torpidonun yanındaki göstergede android hakkın varsa istediğin bir androide tıkladığında ( enerjinde varsa ) androidin aktif hale gelir.
Vİdeodada var.
-
çok sinir bozucu lan bazı ırklar kapıyı kırmadan geçebiliyo falan. bir de bunun türkçe yaması çıksa çok hoş olur.
-
LizardKing bunu yazdı
çok sinir bozucu lan bazı ırklar kapıyı kırmadan geçebiliyo falan. bir de bunun türkçe yaması çıksa çok hoş olur.
Teleport olayı var hocam :D Sende onların gemisine teleport ol :) Oyun kolay değl..
İngilizceye gerek yok hocam zaten belli 3 - 5 cümle var.. Olarıda halledersin.
Easy değilde normalde daha bi delleniyo insan :D
-
ErotikPanda bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
Teleport olayı var hocam :D Sende onların gemisine teleport ol :) Oyun kolay değl..
durum bu şu an.
burada soracağım CARGO kısmındakiler aktif mi? bir de DRONES başlığı altındaki uyarı nedir? ne yapmam gerekir?
ayrıca AGUMENTATIONS'a bir şey aldım ama nasıl kullanacağım belli değil :|
-
LizardKing bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
durum bu şu an.
burada soracağım CARGO kısmındakiler aktif mi? bir de DRONES başlığı altındaki uyarı nedir? ne yapmam gerekir?
ayrıca AGUMENTATIONS'a bir şey aldım ama nasıl kullanacağım belli değil :|
Kargo kısmı aktif değil. O uyarı drone modülünün olmadığını gösteriyor. O kargodakileri kullanabilmek için önce drone modülü alman gerkli
-
Ftp den verdiğini indirdim çalışmadı yahu. :(
-
ShockMan bunu yazdı
Ftp den verdiğini indirdim çalışmadı yahu. :(
deamons tool ile kuracaksın herkeste çalışıyo kendi kurduğum dosyalar.