Çok Fena Saracak Bir Oyun! ( Kesinlikle Denemeniz Tavsiyemdir Strateji İçerir )
-
ErotikPanda bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Last stand'e hayvani bir gemiyle girmiştim shield,weapons ve health sondaydı ve 2 yıldızlıydı. 5 Tane mürettebat vardı,harika lazerler vardı falan can doldurmak için repair kısmına döndüm,sonra o rebel bilmemne bayrağa ulaştı kaybettin dedi tam adamın dibine gelmiştim :S
Muhaha :D
Last stand da flag ship base e yaklaşmadan gidip öldüreceksin. 1 tanede değil hayvanlar :D
Ah ah içim gitti :D
Ama hırs yaptım fena sardı :D
En iyi kullanabildiğim, bana göre en işlevli gemi 2. açılan gemi. tüm gemileri açtım ve oynadım ama 2. bi başka yaw :D
Aynen 3. gemiye bakıyorumda android bölümü bile yok daha :S Niye böyle birşey yapmışlar bilmiyorum 2. daha kullanışlı.
Ama hala last stand'i geçemedim.
-
son bölümde o hayvani gemiyle kapıştım ama yok. çok fena bombalıyor ibne.
-
7 mürettebat ve 3 bar kalkan var last stand'e gelmedim daha. Last standda adamı mahvediyolar ya :D
-
ben hile yapıp 1290318094 tane scarp yükledim kendime. fakat sonsuza kadar gemi gelişmiyor bir de last stand'da ne yapmam gerektiğini anlayamadım
-
aynen 2nci gemi kare olan daha iyi, karşı tarafın kalkanlara bi ion çakıyorsun otomatik, birde drone gönderiyorsun olay bitiyor. yalnız beni belli bir yerden sonra sıktı en son gemiyi yakalayamadan patladım, oraya gelene kadarda kaç kere oynadım hatırlamıyorum.
-
Gene 1 kere bile azaltamadım canını last standde :D 7 mürettebatla'da gemideki hasarları anca tamir ettim.