[ÇOK İlginizi Çekecek Bir Msn Hack Yontemı]
-
ilk once tahribat murıtlerının bayramını en içten dıleklerımle kutluyorum
Arkadaşlar ilk once benım ılgı alanım pc-hacktır nasıl bır yontem yapıyorsan dıyorsanız ben karşı pc gırerek karşı bılgısayarın masaustune bı yazı bırakırım yanı hacked by "...." dıye
neyse ben bunları yapıyorum pek fazla anlamam web hackten yanı nasıl anlamam sadece web sıtesını yayını durdurrum (flood gıbı) işte gelelım sadete bugun yanı dademın bırının pc gırdım banada muzık lazımdı dedım bır belgelerıme bakayım dedım ne turlu muzıkler var dıye bır de baktım ne goreyım not defterının uzerınde şu yazıyordu : "internetteki kimliğim" bu şekıl bır yazı gordum
bende meraklandım acaba ne var dıye içine gırdım bır de baktım ınanmıyacaksınız yaklaşık 10 siteye( hackerlıkla ılgılı) uye ayrıca 6 tanedede hotmail hesabı 3 tane yahoo hesabı bunların karşılarında da şifreleri yanı anlıyacağınız karşı pc dekı hackerlık yapıyormuş içinde bıraz hayatı ıle bılgılerı var kaç tane sıte hackledığı hepsının kaydını tutmuş helal olsun(dıyeceksınız bır hackerın pc sı nasıl oluyoda paylaşıma açık walla bende şaşkının nasıl oldu dıyorum bende anlamadım) çocuğa ama bır yerde uyanık değilmiş pc paylaşıma açık bır ortama bırakılmış tabı benım gıbı pc manyakları içinede gırer bılgılerını de çalar
ya şu ılgımı çektı o kadar sıte vardı nıye tahrıbat gıbı unlu sıtenın ısmı yoktu arkadaşlarım bu soyledıklerıme kımse ınanmıyacak ama bu azız gun ıçın bende ınanamadım olay yenı gelıştı ve bende bunu tahribat murıdlerine duyurayım dedım....saygılarımı ıletıyorum.
-
Eğer boyle bır aptallık yapmayın her nekadar pc paylaşımı açık olmasada sakın boyle onemlı bılgılerınızı pc tutmayın asla ve asla tutmayın ne olacağını goruyorsunuz..........
-
sen o kişinin bilgisayarına girmiş olabilirsin paylaşımdan ama o salt okunur yapmışsa sadece okursun:)) başka bişey yapamazsın silemezsin falan benim bilgisayarda paylaşıma açık ama sadece belli bölümleri kendi yaptığım şeyler falan açık gel gir :) ama sürekli ip değişio benim yA :)
-
Halla HAlla way canına hımm bak nasıl oluyo bu, ben o kadar yaptım nasıl oldu bunlar way canına olum bak barı bı bok bılmıyorsan sus konuşma ıstedığım adamın pc gıreyım paylaşıma açıkta olmasın mutlaka SİSTEM BULUNAN YERDE AÇIK VARDIR BU SOZUMU UNUTMA tama bır kaç program yapmış olabılırsın bırkaç guzel dokuman yazabılırsın ama pc hackte bılgın yoksa benımle yarışa gırme senın nedemek ıstedığını anlıyorum ama bızımde bıldıklerımız var nasıl yapacağını çok ıyı bılırız ıstedığım pc not bırakırım ozellıkle bırının pc bırak dıyorsan yeterkı tek koşulum benımle msn de konuşsun neden dıyeceksen(ıp adresi elımde olsun o anlamda çaktın kofteyıı)
Hacker-t arkadaşıma sonsuz teşekkurlerımı gonderıyorum yorumunu bızımle paylaştığı için :)
-
dedığım gıbı sakın ama sakın ınternettekı kımlığınızı pc de saklamayın belkı kağıt uzerınde olabılır ama sız sakın kağıda yazı yazmayın arkadaşınız veya eğer taklıt yapabılıyorsa başka bırını yazını taklıt ederek yazınız malum bırgun yakalanırsanız polisin ılk arayacağı yer cuzdan oluuyooo
saygılatr dılıyorum belkı bu yazdıklarımla genç arkadaşları aydınlata bılmışımdır.....
-
muauhauh olum bir kere o msn hack değil mail hack.sende iice lamerin daniskasısın.bir ara forumlarda msn lamak diyen biri vardı o sensin herhalde :D
-
Açtıgın 2 konuya baktımda bi insan ancak bu kadar Komik olabilir ya :)
-
NetPoLice bunu yazdı:
Açtıgın 2 konuya baktımda bi insan ancak bu kadar Komik olabilir ya :)
Bu soz ban mıydı yoksa başka arkadaşlara mı??
-
Sana
-
Arkadas Acaip Profesyonelmiş ya hemen ekledi beni msn'e ama acaip gözümü korkuttu :)
------
aşk yolcusu:
selam kardeş
aşk yolcusu:
nasılsın
aşk yolcusu:
ben
aşk yolcusu:
b_boran
aşk yolcusu:
bayramın kutluu olsun
aşk yolcusu:
forumda yazı yazmışsın bana mı yazdın bu yazıyııı yoksa başka arkadaşlara mı???
| :
Sana
aşk yolcusu:
yazım komık mıydı neresı komıktıı
aşk yolcusu:
acaba bılıyormusun neresı
aşk yolcusu:
ben goremedım
| :
Komik derken Salak oldugunu Kastetmi
ştim..aşk yolcusu:
hııım mesela ne salak lığım olmuş bırazdaha açıklayıcı olsan bende aydınlanayayım
aşk yolcusu:
| :
Bütün bilgisayarlara elini kolunu salayarak giriymu
şsun : paşk yolcusu:
ewett salaklığım bu muu
| :
Hemde Hepsine heea girsene benimkine
| :
al ip numaram
ıda kendim veriyim| :
81.215.5.107
aşk yolcusu:
dıkkat edersen bu kadar rahat konuşamıyorum ewdeyım
aşk yolcusu:
senınle ben ınt cafeye gıttığımde
| :
Payla
şımı nerde istersin onuda açayım bi gir görelim seni büyük adamsın ya o bakımdan yani : paşk yolcusu:
konuşuruz nasıl meydan okuyormuşsun
aşk yolcusu:
hımm
aşk yolcusu:
akşam
aşk yolcusu:
musaıtmıı
aşk yolcusu:
şimdi olmaz
aşk yolcusu:
ya da yarın
| :
Yok karde
ş çok büyüksün sen ya Profesyonelliğin imzandan belli oluyor zaten|^^^^^^^^^^\ ||____ | | H | A | C | K |E R||"""|""\__,_ | _____________ l ||__|__|___|) |(@""""""""**|***|
aşk yolcusu:
kafana gore takıll
| :
uza bi ya
| :
selam canım diyerek msn hackleyen elemanda senmiydin forumdaki : Daşk yolcusu:
o ben değilim ehuehuehue o lafa gotum le gulerım ayrıca lamerlık yapacak zamanım yuok uzayacam ama senı asla unutmuyacam bır gun sana tum kımlığınuı elıne verırsem sakın ama sakın ben sana uza dıyecem senden çıkmam bu benım korktuğum anlamına gelmıytor ve senın masaustunde hacked bye dıye bır yazı gorursen unutma bu ben olacam ok şimdilik selametle kall bye
NetPolice:
kardes bana bilgisayar
ın tanımını yapsana biNetPolice:
??
aşk yolcusu:
şimdilık bye dedım ayrıca bana uza demiştinn
NetPolice:
: ) Çok profesyonlesin ya a llah
ım senin gibileri bulaştırmasın bizeaşk yolcusu:
ewet ben bır lamerım doğru soyluyorsun ama pcde (evdeysen tabı=) masaustunde yazımı gorunce ben sana gulecem şimdilik hoşçakal yeter konuşmamız bye
NetPolice:
evdeyim evde ne zaman istersen Buyur gel sana ip ve payla
şım ikram edeyimNetPolice:
sana bi soru daha soray
ım ya öğrenmek istiyorum : P bu ip nedir ne işe yarar ?aşk yolcusu:
bye dedım kalbını kırmak ıstemıyorum ben bır lamerım hiç bir şey bılmıyorum byes
aşk yolcusu:
dedım
aşk yolcusu:
sana bır soru sorcam ufak bır soru pc gırerek ken şifren varmı
aşk yolcusu:
yok veya var de
NetPolice:
var
aşk yolcusu:
açsana bıı şifreyı ıptal ett madem pcne gırmemı ıstıyorsun bır açç
aşk yolcusu:
nedırkı zaten sen soyledın
NetPolice:
ya bi siktirgit ya .. server.exe yi ziple gönder de i
şin kolaylaşsın eziq uza lan salak herifİşte Böyle Bilgisayarın tanımını yapamayan bebeler çıktılar piyasaya laf konusuyolar : )
-
erem513:
bir soru sormak ıstıyorum ben senınle msn de konuştum muu kı sen benı başkasıyla karıştırıyon
NetPolice «:
kimsin sen ya
kerem513:
senın yalanladığın benı kotuledığın kişiyim ayrıca ben senınle ılk defa konuşluyorum yalanlama yok
kerem513:
b_boran17
kerem513:
ben bu msn adresini kullanırım
kerem513:
lutfen tahrıbatta
kerem513:
gıt
NetPolice «:
bütün mallar beni buluyo yakerem513:
başka bırının
kerem513:
yle konuştuğumu soyle
NetPolice «:
Ben Boran
ın konusmaları yazmadım oraya log koydum sadece neden üstüne alınıyon ?kerem513:
ben b_boran17 yım benım konuşmalarımı nasıl yayınlıyon ben senınlede ılk defa konuşuyomm
kerem513:
ne haklea benım adıma
kerem513:
yazı yazarsın
NetPolice «:
ya bi siktirgit hakk
ını hukuunu sikcem ama simdikerem513:
lutfen gıt yazı yanlış anlamadan
kerem513:
kaynakladığını soyle
kerem513:
ayrıca
kerem513:
ben senınle bugun yenı bu saate 17,29 konuştum lutfen bak ben senınle yenı konuşuyorum ve senıde tanımıyorum lutfen gıt o yazıyı yanlış olduğunu soyle yoksa ben soyllıycem
arkadaşlar gorduğunuz gıbı ılk defa bu şahısla konuşluyorum kendısıde bunu bılıyor lutfen net polıce gel bu ınsanlardan ozur dıle....