folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder [ÇOK İlginizi Çekecek Bir Msn Hack Yontemı]

[ÇOK İlginizi Çekecek Bir Msn Hack Yontemı]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

NetPolice dostum NEDEN BU KADAR SİNİRLENDİN?

bu arada b_boran17  dostum eğer harbiden pc'ye girmede çok ustaysan banada bunu öğretirmisin?

bunu ciddi soruyorum çünkü pc hack öğrenmek istiyorum.

Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blacktron
    Blacktron's avatar
    Erkek

Ya bu kisiler kendilerini neden olduklarindan kat kat fazla göstemeyi cok seceler anlamiyorum.

NetPolice bak sana IP numarasini dahi vermis.Neden onun makinasina girip kimlik bilgilerine ulasamadin??

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek

eziq kardesim bu insanlar bisey yapacaklarından deil kendilerini çok sey biliormus gibi göstermek için yapıolar istedigi bilgileri veriyorum bisey yapamıo sonra baska baska maillerle gelip saçma sapan konusuo +Sahte Log üretiyor..

Osmanlı Torunu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

yaw bırader mubarek web sitesine indexmi cakıyon? hacked by diye

2- o kadar delıkanlıysan 2 kere konusmussun bırı salla ıkıncısınde nıye adamın masaustune ındex cakmadın adam sana ıp de vermıs ustelık

bak ındex boyle olur www.gordion.org

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Bu ağız dalaşını 18 yaşından kuçukler okumasın ozellıkle sen okuu piçin oğluu gel msnde kozlarımızı paylaşalım..................

olum senın anan sıkecem benı bu kadar kızdırıyon olum bak ben senınle msn konuşmadım sadece yayınladığım seyle konuşmadık mı lan piçin oğlu banlayın benı şerefsız gotoş amına koyduğumun piçi ben asla kufur etmem mıllet benı bılır yeter burama kadar geldı piçin oğlu ben senınle muhatta bıle olmadım gotoş kımle olduysan oldun ama benım karşıma bır çıkarsan senı gelmışının sıkerım buyrunlan bu da benım msn adresim gel olum piç ne kaçtın hemen mıllet bunları blmıyo senı sıkecem olum ama ben sana tek onerım benım ayağımın altında dolaşma gotoş oğluu en çook sevdığım benım canım olan tahrıbatta bana bunları soylettın ya helal olsun sana olum bak sana tek onerım gel sen benım le  gerçek olan b_boran17 gel konuş elalemle değil gotoş benım msn adresim bellı al bu da msn adresim gel senınle daha nele r konuşacam a.q piçii kerem513@hotmail.com oruspunu çocuğu aa doğru anaya laf yok senın gotunu sıkeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm piç oğluuuuuuuu

CeLeKatireJeotuzbeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

benmı? 

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    Connection bunu yazdı:

benmı? 

Hayır sana demiyo NetPoLice'e diyo!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
     b_boran17 BU MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINDA YAZDIĞIN KÜFÜRLER SANA HİÇ YAKIŞMIYO VE KÜFÜR ETTİĞİN KİŞİDE SİTEDE YETKİLİ VE SENDEN DAHA BİLGİLİ Bİ İNSAN LÜTFEN GÜZEL KARDEŞİM BAK BU GÜZEL MUBAREK GÜNLERDE BAYRAMDAYIZ GELİN BARIŞIN..!!!!!!!!!!!!!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Kardeş ben neyapayım  bılıyorum benı herkes tanır asla ve asla bana kufurde etse ben altan alırım ama haksızlığa gelemem benım hakkımda yalan yanlış konuşurlarsa benım adımla çok iş yapan ınsan var ben ayrıca kımseyı eklemem ılk defa bu gevatı ekledım msnye oda guzel bır şekılde konuşalım dıye ahada burda ic3 sorun onunlada bugun tanıştık benım ona bır kufurum oldumu soru soylesın sıze benı bılen bılır ben boyleyım haksızlığa gelemem ayrıca BUTUN TAHRIBAT HALKINDAN OZUR DILIYORUM

saygılarımı bır borç bılıyorum ıyı akşamlar dılıyortum bu konu burda kapansın ayrıca yarın tahrıbatta gırmek ıstıycem bazı yetkılerle tarafından banlanacam bunuda ayrıca soylım  ıyı akşamlar..........

CeLeKatireJeotuzbeş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    yaw yalnız burdada soyle bı ortam war dıger sıtelere bakıyom arasıra ne bılım ınsanlar burda bırbırlerını asagılıyo dıger yerlerde hıc boyle bısey goremedım

Toplam Hit: 16135 Toplam Mesaj: 29