[ÇOK İlginizi Çekecek Bir Msn Hack Yontemı]
-
NetPolice dostum NEDEN BU KADAR SİNİRLENDİN?
bu arada b_boran17 dostum eğer harbiden pc'ye girmede çok ustaysan banada bunu öğretirmisin?
bunu ciddi soruyorum çünkü pc hack öğrenmek istiyorum.
-
Ya bu kisiler kendilerini neden olduklarindan kat kat fazla göstemeyi cok seceler anlamiyorum.
NetPolice bak sana IP numarasini dahi vermis.Neden onun makinasina girip kimlik bilgilerine ulasamadin??
-
eziq kardesim bu insanlar bisey yapacaklarından deil kendilerini çok sey biliormus gibi göstermek için yapıolar istedigi bilgileri veriyorum bisey yapamıo sonra baska baska maillerle gelip saçma sapan konusuo +Sahte Log üretiyor..
-
yaw bırader mubarek web sitesine indexmi cakıyon? hacked by diye
2- o kadar delıkanlıysan 2 kere konusmussun bırı salla ıkıncısınde nıye adamın masaustune ındex cakmadın adam sana ıp de vermıs ustelık
bak ındex boyle olur www.gordion.org
-
Bu ağız dalaşını 18 yaşından kuçukler okumasın ozellıkle sen okuu piçin oğluu gel msnde kozlarımızı paylaşalım..................
olum senın anan sıkecem benı bu kadar kızdırıyon olum bak ben senınle msn konuşmadım sadece yayınladığım seyle konuşmadık mı lan piçin oğlu banlayın benı şerefsız gotoş amına koyduğumun piçi ben asla kufur etmem mıllet benı bılır yeter burama kadar geldı piçin oğlu ben senınle muhatta bıle olmadım gotoş kımle olduysan oldun ama benım karşıma bır çıkarsan senı gelmışının sıkerım buyrunlan bu da benım msn adresim gel olum piç ne kaçtın hemen mıllet bunları blmıyo senı sıkecem olum ama ben sana tek onerım benım ayağımın altında dolaşma gotoş oğluu en çook sevdığım benım canım olan tahrıbatta bana bunları soylettın ya helal olsun sana olum bak sana tek onerım gel sen benım le gerçek olan b_boran17 gel konuş elalemle değil gotoş benım msn adresim bellı al bu da msn adresim gel senınle daha nele r konuşacam a.q piçii kerem513@hotmail.com oruspunu çocuğu aa doğru anaya laf yok senın gotunu sıkeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm piç oğluuuuuuuu
-
benmı?
-
Connection bunu yazdı:
benmı?
Hayır sana demiyo NetPoLice'e diyo!! -
b_boran17 BU MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINDA YAZDIĞIN KÜFÜRLER SANA HİÇ YAKIŞMIYO VE KÜFÜR ETTİĞİN KİŞİDE SİTEDE YETKİLİ VE SENDEN DAHA BİLGİLİ Bİ İNSAN LÜTFEN GÜZEL KARDEŞİM BAK BU GÜZEL MUBAREK GÜNLERDE BAYRAMDAYIZ GELİN BARIŞIN..!!!!!!!!!!!!!!
-
Kardeş ben neyapayım bılıyorum benı herkes tanır asla ve asla bana kufurde etse ben altan alırım ama haksızlığa gelemem benım hakkımda yalan yanlış konuşurlarsa benım adımla çok iş yapan ınsan var ben ayrıca kımseyı eklemem ılk defa bu gevatı ekledım msnye oda guzel bır şekılde konuşalım dıye ahada burda ic3 sorun onunlada bugun tanıştık benım ona bır kufurum oldumu soru soylesın sıze benı bılen bılır ben boyleyım haksızlığa gelemem ayrıca BUTUN TAHRIBAT HALKINDAN OZUR DILIYORUM
saygılarımı bır borç bılıyorum ıyı akşamlar dılıyortum bu konu burda kapansın ayrıca yarın tahrıbatta gırmek ıstıycem bazı yetkılerle tarafından banlanacam bunuda ayrıca soylım ıyı akşamlar..........
-
yaw yalnız burdada soyle bı ortam war dıger sıtelere bakıyom arasıra ne bılım ınsanlar burda bırbırlerını asagılıyo dıger yerlerde hıc boyle bısey goremedım