[ÇOK İlginizi Çekecek Bir Msn Hack Yontemı]
-
b_boran17 bunu yazdı:
Kardeş ben neyapayım bılıyorum benı herkes tanır asla ve asla bana kufurde etse ben altan alırım ama haksızlığa gelemem benım hakkımda yalan yanlış konuşurlarsa benım adımla çok iş yapan ınsan var ben ayrıca kımseyı eklemem ılk defa bu gevatı ekledım msnye oda guzel bır şekılde konuşalım dıye ahada burda ic3 sorun onunlada bugun tanıştık benım ona bır kufurum oldumu soru soylesın sıze benı bılen bılır ben boyleyım haksızlığa gelemem ayrıca BUTUN TAHRIBAT HALKINDAN OZUR DILIYORUM
saygılarımı bır borç bılıyorum ıyı akşamlar dılıyortum bu konu burda kapansın ayrıca yarın tahrıbatta gırmek ıstıycem bazı yetkılerle tarafından banlanacam bunuda ayrıca soylım ıyı akşamlar..........
YA GÜZEL KARDEŞİM BURASI TAHRİBAT.COM BURDA İNSANLAR BİRBİRLERİNEDE KÜFÜRDE EDER (TABİ BELLİ BİR SEVİYEDE) BİRBİRLERİNEDE LAF DA ATAR KİMSE BİRBİRİNİ SİKLEMEZ BURDA. BAK DİKKAT ET ÇOĞU FORMDA KÜFÜR VARDIR VE HEPSİ TADINDA KALIR YANİ BU İŞİN TADI TUZU AMA SEN BİRDEN BİRE CELALLENDİNBAK GÜZEL KARDEŞİM BENCE HEMEN KÜFÜR ETTİĞİN KİŞİDEN ÖZÜR DİLE!!!! BUNU MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI ŞEREFİNE YAPMALISIN BU GÜNLER ÇOK ÖNEMLİ GÜNLER...!!!!
EMİNİM Kİ O KÜFÜRLERİ İSTEMEYEREK SÖYLEDİN GÜZEL KARDEŞİM BİRAZ DAHA OLAYLARA OLUMLU YAKLAŞ..!!!!!
-
BAK BEN SENİN YAŞLARINDAYKEN ADAM BIÇAKLADIM 2 SENE CEZAEVİNDE YATTIM HEMDE Bİ HİÇ UĞRANA. ANASINI SİKİYİM NASIL ÇILDIRMIŞTIM BİLİYOMUSUN. SEN SEN OL SİNİRİNE HAKİM OL..!!!
KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR DİYE Bİ LAF VARDIR BU LAFI O GÜNDEN BU YANA UNUTMAM..
-
zikeyim biri pc ye giriyomuş biri de ona lamersin diyo bunun kavgasını yapıonuz a.q
hiç yere bayramda...aq.boş iş fala.. -
boran yazılarını editle bence senin için daha iyi olur ama sen bilirsin
-
biri bunun azına elmalı şekerini verip çocuk parkına yollasınn :D Lan sığır pc hack die bişi yokdur.girersin sadece. hade bakam burdaki abilerine saygısızlık yapma..elmalı şekerin benden olsun sen oyunparkının yolunu tut tattirevalliye bin salıncakla felan sallan. :)
-
Arakdas yazdıkca kendisi rezil oluyor konustukca kendisini batırıyor ! Herkezin bildigi gibi Aciz insan küfreder Bisey biliyor olsa idi burada küfür yazmak yerine icraat yapar kendisini kanıtlardı !
-
ya beyler saçmalıyosunuz ha adam onla ben msn'de konuşmadım bile diyo siz daha lamer diyosunuz burda b_boran17(nick doğru olmaya bilir)haksızlık yapılmıştır!!!!
-
konu mail hack yazılar tartışma locked