Çok Jenerik 2 Domainim Var Ne Eder?
-
sen bu domainler için bence önce turkcele teklif gönder :| nede olsa rakip firma onlara daha çok yarar ortalığı kızıştırki fiyat artsın
bknz : kibar feyzo açık artırma -
laa korkum sonra sorun yaşamayayım? ben bu domainlerde turkcellin reklamınıda yaparım turkcelede yönlendiririm sorun diilde :D
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
laa korkum sonra sorun yaşamayayım? ben bu domainlerde turkcellin reklamınıda yaparım turkcelede yönlendiririm sorun diilde :D
-----------------------------hiçbir sorun yaşamazsın, domain resmiyeti diye bişey yok ki. com.tr almıyosun sonuçta.
-
doğru diyon. sonuçta kamuya açık.
-
şirketlere mail at. sike sike alırlar. ne eder onu bilmıyorum :D
-
şirketlere derken? vodafone, avea ve turkcele mail attım. başka ne tür şirketlere. varmı böyle güzel domainlerle ilgilenen bildiğiniz şirketler?
-
yada bu tür domainleri alan şirketler varmı? projelik domainleri vs. bunlaro kvk genpa farklıfaal gibi şirketlere satma yüzdem nedir?
-
com lu olsa daha iyi olurdu tahminim..
-
hocam bunu bulduğumuza şükür. hiç yoktan yine iyidir. bunları nereye satabilirim, yada siz alın :) ne bilim :)
-
Valla eline vurur ekmeğini alırlar benden demesi.Satmaya çalışma şirkete. Şirketin tescilli adını kullanıyorsun bi kere bunun farkında ol.Hit yapmaya bak reklamdan fln para kazan yada bir alıcı bul sat.
Aveanın yada vodafonenin ihtiyacı yok bu domainlere.Ki alacak olsa .com u alır sonuçta şirket.
fazla para isterse gider .com.tr sini alır sonuçta kendi markası ve son olarak avea bu tür domainleri alacak olsa gider önce avea.com u alırdı:D vodafone içinde aynı şeyler geçerli.