Çok Jenerik 2 Domainim Var Ne Eder?
-
hocam valla alırlarmı bilinmez ama biraz zor alırlar :) çünkü kamuya açık domainler. kimse kimsenin elinden zorla bir şey alamaz :) heralde :D
-
türksel hepsini reglemiş demesen iyi para eder derdim ama şimdi para etmez birine hayrına ver belki bir allah razı olsun der diyorum :)
edit: yav adamı gaza getirmeyin işine zerre yarasa türksel bütün uzantılarını alır..Tüm uzantıları şimdiden satın almak sizce türksele koyarmı :D
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hocam valla alırlarmı bilinmez ama biraz zor alırlar :) çünkü kamuya açık domainler. kimse kimsenin elinden zorla bir şey alamaz :) heralde :D
-----------------------------adamın kaputundan şırıngayla kan gine alırlar:D
örnekleri var
-
valla vodafone mail attım bile :) bundan sonrası çokta tın. çok olsa siteyi alırlar, mahkeme kararıyla kapatırlar :) onada alıştık artık savcıyla akraba olduk :D
-
firmalar almıyora , firmaların almadıgını kimseye söylemeden r10a konu ac.. de isterseniz alın cok daha yüksek bi fiyata vodafone avea firmalarına satın.. hemen al teklifini üstte tut.. 5 er TL de açık arttırma koy en az.. güzel fiyatlara gitsin..
not: vodafone a mail attıysan avea ya mail atma.. önce vodafone dan bi cevap gelsin
-
vodafonla turkcelle mail attım sanırsam :) dedim len turkcell al bunları :p valla r10 a konu açtım bakalım ne olacak. satarım ya her türlü. olmadı domain parasına versem kim itiraz eder ki bu domainlere?
-
turkcelle anlaş bence siteler turkcelin sitesine yönlensin :D iyi para verirler belki
-
valla sanmıyorum öyle bir şey yapıcanı ama :) yapabilirlerde :D
-
adamın adını kullarak milleti yanlış bilgilendirip yada o gsm operatörleri üzerinden çıkar sağlar onları rencide edersen sakata geldin demektir. Domaini alan kişi de dikkat etsin
http://www.hukuki.net/forum/archive/index.php?t-47742.html bu vatandaşa bakın neler olmuş :) -
valla hiç bir logoları yok. Ayrıca bu konuda gerçekten yasal davranmayada dikkat ediyorum. En alta da kurumla hiç bir ilişkisi yoktur u koydum mu hiç bir şey yapamazlar :)