Çok Jenerik 2 Domainim Var Ne Eder?
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
valla hiç bir logoları yok. Ayrıca bu konuda gerçekten yasal davranmayada dikkat ediyorum. En alta da kurumla hiç bir ilişkisi yoktur u koydum mu hiç bir şey yapamazlar :)
-----------------------------hacım senin kafa fazla çalışıyor.
Ne kadar kendinden emin konuşuyorsun. senin oraya avea yazman bile başlıbaşına bir suç olarak sayılabilir.
Ayrıca yasalar zengileri korumak içindir.
-
ya hocam suç muç hikaye. sonuçta sen onları kötülemiyorsun, aleyhlerine bir şey yapmıyorsun.
ayrıca vodafone3g.org domaini vodafona pek satamazsın çünkü 3g diye google aratınca adamlar sponsor bağlantı vermişler
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr-TR%3Aofficial&hs=maL&q=3g&btnG=Ara&meta=
ayrıca subdomain açmışlar :D
3g.vodafone.com.tr/
-
adamlar onla kontör sitesi ayağına yada yarışma ayağına site açıyorlar. yok bu soruyu bildin numaranı gönder haydi sana kontör gönderelim diye. sonra numara giriyorsun aktivasyon kodunu giriyon telefona giren zırt onlarca kontörün gidiyor.
-
google'de ilk sırada olmaya bak
-
hocam o kadar büyük hayaller kurma 200-300 tl veren bulursan çıkar elinden derim..
işin yasal kısmına gelince hiç bişey yapamazlar ama sen adamların logosunu müşteri hizmetlerinin numarasını vs. ( patantli )
yayınlarsan başın ağrır
-
ne numara nede logo var. hatta copyright kısmınada yazdım vodafone ile alakamız yoktur diye. Bende biliyorum bişey olmicanıda işte çok olsa git gel ederiz anasını satim mahkemeye :)
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------
ne numara nede logo var. hatta copyright kısmınada yazdım vodafone ile alakamız yoktur diye. Bende biliyorum bişey olmicanıda işte çok olsa git gel ederiz anasını satim mahkemeye :)
-----------------------------"vodafone 3g"kelimesinden daha çok 3G kelimesine yoğunlaşmışsın. bence en geç 1 ay içinde ilk sayfaya gelmelisin şuan 90.sıradasın bu kelimede.
-
hocam siteyi kuralı içine bir şey atalı daha 2 gün oldu :) bismillah onca haber siesi 3g ile alakalı haber yaptı yazdı çizdi genede ii sayılır :)