Çok Mutsuzum :(
-
Bu son günlerde olanlar bir hayli canımı sıkıyor. Yaser Arafat'ın Ecevit'e soylediği bir söz vardı: Filistin Türklerindir, orayı siz kurtaracaksınız; bu sizin göreviniz..
Yüzlerce insan ölüyor orada! Lanet İsraile dün g8 ülkeleri tam destek verdi ve içlerinde bir tane delikanlı devlet yok. Bushun gafı gazete manşetlerinde.. Suriyenin boku temizlenecektir.. Suriyeye de girilecek yakında. Irak zaten gitmiş, Irakta dün 25 tane Türk öldürüldü! Dün askerim 8 şehit verdi bugün 1 şehit daha verildi.
Ne olacak sonumuz! Ne bu güçsüzlük. Ne var övünebildiğimiz geçmişimizden başka! Yüzüm gülmüyor ben rahat rahat gezerken şehit vermek, bizden yardım bekleyen insanların ölmesi!
Geçen haftalarda pikniğe gitmiştik ve Allahım! gayette eğleniyorduk. Telefonlarımıza gelen bir mesaj, tam 2km uzağımızda bir çatışma olduğu ve tam 4 şehit verildiği! yıkıldık kaldık. Biz orada eğlenirken 4 tane masum yavru can veriyordu! Hem de bizim gibiler eğlensin diye..
Kimseden ümidim yok artık. Allah tan başka kim kurtarabilir bizi? Savaşa girdik şimdi hangi benzinle girecez? Tayyip özelleştirdi tüpraşı, elimiz kolumuz bağlandı. Söyleyecek çok şey var ama Türk'üm deyi övünüp ve birşey yapmamak kanıma dokunuyor..
Allah bizi korusun , başka kimseden medet beklemiyorum artık.. -
Abi Mersinde KanalA yerel televizyonunda geçen Filistinli bir çocuğun okuğu şiiri gösterdiler...hemen ardından bizim şehit cenazelerini...yüreğim dayanmadı ağladım.Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete...Can Yücel'in bir şiiri geldi aklıma.
..."Övünsekte çalışsakta güvensekte olmuyor ki
Türklük neyle övünüyor açlık,yoksulluk,sefalet,ölüm Türkü tanımıyorki"
Artık lafla peynir gemisi yürümediğini görmeliyiz.Herkes elinden geldiğince kendine yararlı işler yapmalı.Kendimize yarıyorsa milletimize ve ülkemizede yarar...Bazı şerefsiz kanı bozuklarda kendi yararıma deyip millete kazıkta sokabiliyor.Allah sonumuzu hayır etsin. -
İnanıyorsanız üstünsünüzdür buyuruyor Allah. O üstünlük birgün baş gösterecek ve sorunlar bitecek inşallah.Unutmayın ki Allah ın gazabı çok kötüdür ve O nun tuzağı pek çetindir..
-
LYCRa coK haklısın heSPi ßu saten abd bozuntusu yüzünden dünyayi ayaga kaldiriyor irak iran suriye v.s gibilerden sonra sıra turkiyeye gelicek dunde bi konu okudum avrupa'da bir ülke pkk'ya para v.b gibi seyleri bagis yapıyor bu nedirrr yaaaa LYCRa seninde dedigin gißi orda mehmetcikler ßiz ülkemizde rahat ya$ayalim diye can verirken ßiz ßurda eyleniyoruz ama ßir gün ßir gün ßizde asker oLucaz ßizde ßu devletin mehmetcikleri olucaz... ßu tayyip tr'de ne var ne yok satiyor turklere kalan tek $ey türkler olcak turk mali denilen hic bir sey kalmicak yakinda bu topraklarida satar :@:@
-
Dunya Bozuldu İnsanlar Bozuldu... Ölen insanlar.. Lanetlenmiş İsrail Oğulları Hükmedior.. Şimdi Peygamberimiz [s.a.v] Gibi Büyük Bi efendiye ihtiyacı var müslümanların.. ALLAHIM Yardım ET Müslümanlara.. Onların SENDEN baska sığıncak bişeyi kalmadı Ya rab..
Türküz Diyoruz.. Müslümanız Diyoruz.. ama TÜRKÜM diyen Müslümanım Diyen İnsan sabah Aksam içiyor.. genel evlerde savuruyor tüm elindekilerini.. NEDEN biri yardım etmiyor ?
İnsanlık Ölüyor. Buna Kimse dur demiyecek sanırım...
Okadar saf ,temiz insanlar kurban oluyor Kİ...... Ellerimiz bağlı oturuyoruz..
mescıdi aksa. Bombalanıyor.. Ellerimiz Bağlı Oturuyoruz.
Işıklar Sonmüş Zalimler kudurmuş gözleri dönmüş. Nebiler Diyarı ne hale düşmüş kana boyamışlar su FİLİSTİNİ....
FERYAD EDİYORLAR KARDEŞ ,BACILAR HERGÜN ÖLÜYORLAR MAHSUM ÇOCUKLAR...
MAHŞER GÜNÜ ALLAH HESABIN SORAR...
KANA BOYAMIŞLAR ŞU FİLİSTİNİ... ::(:(:(:(:(
Beytullah'tan önce Kıble Orası Filistinde ise şiddet havası..
Kana Boyamışlar ŞU FİLİSTİNİ.............. :((:(:(:(
barut kokusundan çiçekler solmuş cami minareler topa tutulmuş. Bir kara beladır Musallat olmuş... Kana boyamışlar SU FİLİSTİNİ...
daha fazla yazamıyacam.. YARDIM ET YA RABBİM...
-
Fatih Sultan Mehmet Atatürk'ün bıraktığı türkiye bu değil...
Basımızdakilerin ALLAH Belasını versinn...Bizden yardım dileyenleri elimizin tersiyle itiyoruz.
bU Devletle Sonumuz Hayır Ola.. -
araplar da lanetli.tek lanetli olan israil deil
-
ülkeme olan güvenim gittikce azalıor nerde o övündüğüm ordu? nerde o övündüğüm devlet?
Bize kardeş dien Filistinde olanlara sesimizi cıkaramıoruz..Lübnana savas acıldı sesimizi cıkaramıoruz binlerce masum insana bombalar yağıyor sesimizi cıkaramıoruz
bilmiyormuyuz İsrailin vaad edilmiş topraklar emeli olduğunu?bu emelde Türkiyedende topraklar olduğunu?bilmiyormuyuz israilin Türkiye için zararlı bir ülke olduunu?
bugün ırak gitti
yarın lübnan
sonra suriye
sonra iran
peki bu burda duracakmı? sıra bize gelmeyecekmi? şimdi biz onların başına gelenlere sesimizi cıkarmıoruz yarın onlarda bizim başımıza gelenlere ses cıkarmicak
bir iran kadar olamıoruz.bir kuezey kore kadar olamıoruz
iran abd ye kafa tutuyor..özgürüm dior istediimi yaparım sen bana karısamazsın dior karsısına AB ve ABD yi alıor..Bu ülkeye girersenzi sonunuz olur bırdan cıkamazsınız dior
Kuzey kore istediği silahı üretior karsısına ABD ve Çini alıor oda özgürlüğünü savunuyor..
İran diyorki israile 'suriyeye girerseniz size savaş acarız'
müslüman kardesini koruyor başka bir ülke için savaşa girior biliorki sıra sonra kendisine gelecek
biz hala sessisiz beklemedeyiz
övündüğümüz ise hala Osmanlı... -
SİGARAYA BAŞLA aq. Zaten içiyosan artır ve arada bir BİRADA iç...
-
eyvallah m1krop
içeriz yeter ki sen iste
ama benim de senden bi isteğim olacak.
içki içmemi isteyen birisi kaldırsın bozkurtu filan imzasından. ülkücüyüm diyen birisi kalkıpta milleti yanlış yola sevk etmez. -
durumumuz feci..Biz bıraktık başkarına desteği kendimizi savunmuyoruz...Bakalım bugünkü MGK toplantısı ne olacak ..başbakan öyle sözler söylediki , bunun araksında durmaz sa kimse dinlemicektir artık onu...herkez piyasalrdan sivillere herkez kararı bekliyor..
Toplam Hit: 5755 Toplam Mesaj: 37