Çok Mutsuzum :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ahh filistin satmasaydın keşke topraklarını israil le hata kökte ya

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sorun ettigin seye bak be Lycra dostum...gecer bu gunlerde...fazla kafa yormayin bu islere...Gelir gunler bir olur hesap sorulur elbet...Takmayin kafaniza...rahat olun biraz...Hayat guzel :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kedmesh
    kedmesh's avatar
    Erkek
    kusura bakma bi yazım yanlışı var zati haklısın

canlı terörist yazmışım aslında sadece terörist yazıcaktım atlamışım herhalde

Eğer bir örs isen sessiz dur, yok eğer çekiç isen sıkı vur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sis
    Sis's avatar
    Erkek
    tmamaen katılıyorum kardeşim bende mutusuzum huzursuzum ne zaman biticek bu amansız bosa olan savaslar.Şehtleri düşündügümde gözlerim doluyor.bir ekrsinde hıckıra hıckıra aglamıstım.TÜrk'üm diyip övünmekle oluyor elimizden bir sey gelmiyor ne yapalım.basımızdakiler utansın artık yaptıklarından abd denen köpeğin peşinden ayrılmıyorlar kuyruk olmus gidiyorlar.daha düne kadar oınlar bize muhrtactı.osmanlı nın gösterdigi merhameti hangisi bize gösterdi.osmanlı nın yaptıgı yardımları hangsi bize yaptı.Ama biz Türk'Üz aman diyene kılıç kaldırmayız.yardım isteyene yardım elimizi uzatırız iki elimiz kanda olsa dahi

вιz яαкıуı ѕυѕυz ιçєηℓєя∂єηιz, ѕєν∂ιм мι тαяιн уαzαη ѕєν∂ιğιηι уαяı уσℓ∂α вıяαкмαуαη, ∂σѕтυ ιçιη ¢αηıηı νєяєηℓєя∂єηιz вιz. кιм мιуιz вιz ؟ ∂єℓιкαηℓı тüяк gєηçℓєяιуιz..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    herseyden önce türkiyenin kendinden baska dostu yok..buna dikkat cekeyim.(azerbaycan bile sorun cikariyodu bir ara bize bilen bilir kendilerini bizlerden soyutladilar)
    arablar zamaninda ingilizlere uyup yamuk yaptilar evet dogru..ve topraklarimizin cogunu o yüzden kayip ettik..fakat ortadoguda yasananlara kayitsiz kalmak mümkün degil..susma sustukca sira sana gelicek hesabi...kibris harekatindan beri suskun suskun oturuyoruz..nedir yarabbim bu böyle..etrafimiz atesten bir cember..
    diger tarafta dindaslarimiza yapilan zülum..diger tarafta ülkemi tehdit eden terör..diger tarafta gelismis devletlerin ic islerine karismasi(idam kaldirilmasi..yeni cikan yasalar v.s..)
    issizlik..suc oranin yükselmesi..köktendincilik...yüksekokul mezunu cahiller..kendi menfaati icin kamu hizmetinde calisan...rüsvet..yolsuzluk..torpil..egitim sisteminin bozuklugu..cahiliyet devrini bilirmisiniz? en iyi bilimadamlarinin yasayip en kötü yasanan devir iste hatirlayin..biktim a.q bunlardan..illa bizde mi kötü olalim ona buna satasalim..yikalim..indirelim..asalim..keselim..yine söylüyorum arkadaslar..
    Bizim bizden baska dostumuz yok..dostunun attigi kaziga hosgörü göstercekmisiz..Biz türklerde böyle..amma sabirli bir milletmisiz ya..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ezel
    ezel's avatar
    Dişi
    mutsuzum arkadaşlar ; gazete ve televizyondaki bombaların içinde kalmış çocukları görmek onların o günahsız bedenlerini kanlar içinde görmek ve çıkarları için masum insanları öldürenler....insanın boğazından lokmalar geçmiyor,vatanımı koruyan askerimin hala şehit olması ve kimsenin buna dur diyememesi;hergün gazete alırken korkarak almak acaba bugün bombalar kaç can aldı;şehitlerim yinemi var bunlar beni mutsuz ediyor. arkadaşlar ülkücü içki içermi bırakın bunları da ülkücü nasıl birlik olur vatanım için nasıl daha iyi bişeyler yapar onları tartışın içki kişinin kendine ve çevresine zarar vermekten başka işlerede yarıyormuş burda zamanınızı almak...

Bu Topraklar TÜRK Milletinindir! Ve bedeli Atalarımız Tarafından Ödenmiştir.Sahip çıkalım ey TÜRK MİLLETİ..
Toplam Hit: 5749 Toplam Mesaj: 37