folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum

Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hocam benim hatunu da bi eleman rahatsız ediyordu babamın numarasından aradım bir kaç gün sonra ( babamın numarası bol sıfırlıdır )

- İyi günler efendim garanti bankasından arıyorum kiminle görüşüyorum dedim direk . lavuğun boşluğuna geldi söyledi mal. sonra dediki ne vardı neden aradınız. Bende , sizin adınıza kart gönderimi olmuş ancak elinize geçmemiş dedim adresi doğrulamak için lütfen adresinizi söyler misiniz dedim. Lavuk onu da söyledi tc kimlik nosunu da aldım :D   neyse sonra akşamına telefon açtım dedim sen şusun şurda oturyorsun falan filan. çabuk benim hatuna telefon aç ve özür dile yanlış anlaşılma olmuş falan de dedim abi çeke çeke aradı hatunu :D  sonra hatun dedi senden korkulur valla ne dedinde özür dilettin. sırrımı açıklamadım tabii... :D

Ancak istersen bu aralar kimse aramasın bu lavuğu. Ben yarın aklını alayım bütün bilgilerini sana pm atarım. Dövülmesi gerekiyorsa istanbul sınırları içinde arkandayım ( bu aralar sitresim çok - en sonki kavgadan aldığım yaralar ve kırıklar da iyileşti :D )  yani beğenirsen güzel taktik ...

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam benim hatunu da bi eleman rahatsız ediyordu babamın numarasından aradım bir kaç gün sonra ( babamın numarası bol sıfırlıdır )

- İyi günler efendim garanti bankasından arıyorum kiminle görüşüyorum dedim direk . lavuğun boşluğuna geldi söyledi mal. sonra dediki ne vardı neden aradınız. Bende , sizin adınıza kart gönderimi olmuş ancak elinize geçmemiş dedim adresi doğrulamak için lütfen adresinizi söyler misiniz dedim. Lavuk onu da söyledi tc kimlik nosunu da aldım :D   neyse sonra akşamına telefon açtım dedim sen şusun şurda oturyorsun falan filan. çabuk benim hatuna telefon aç ve özür dile yanlış anlaşılma olmuş falan de dedim abi çeke çeke aradı hatunu :D  sonra hatun dedi senden korkulur valla ne dedinde özür dilettin. sırrımı açıklamadım tabii... :D

Ancak istersen bu aralar kimse aramasın bu lavuğu. Ben yarın aklını alayım bütün bilgilerini sana pm atarım. Dövülmesi gerekiyorsa istanbul sınırları içinde arkandayım ( bu aralar sitresim çok - en sonki kavgadan aldığım yaralar ve kırıklar da iyileşti :D )  yani beğenirsen güzel taktik ...

güzel taktiikmiş hocam:)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

hocam pm at, olayı hallediyim bir daha rahatsız edilmeme garantisi veriyorum

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kız Kardeşini Rahatsız Ediyor Demek ? Senin Kız Kardeşin Bizim Kızkardeşimiz ? Hımmmm Numarada Var Hımmmm...

ee bak izle gör şimdi tam damarıma bastılar ama yani şimdi ben bu adama fantazilerimi anlatmazmıyım annesi üzerinde ?

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Kız Kardeşini Rahatsız Ediyor Demek ? Senin Kız Kardeşin Bizim Kızkardeşimiz ? Hımmmm Numarada Var Hımmmm...

ee bak izle gör şimdi tam damarıma bastılar ama yani şimdi ben bu adama fantazilerimi anlatmazmıyım annesi üzerinde ?

Eywallah Kardeşim Saol

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balthier
    balthier's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

balthier bunu yazdı:

numara türkcell e kayıtlı değil kayıtlı olsa bulurduk kimin üstüne olduğunu

ben sorgulattım turkcell e kayıtlı çıktı avea olsa bakardım.

ben sorgulattığımdada türkcell e kayıtlı değildir dedi ondan dedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

tam sapıga yakışan bir konuşma :D dsadsads

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

O telefon numarası yalama olmuştur hocam artık... :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

5000 list olan face hesap var gerekli işlem tabi tutulmuştur :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

sağlam taktik valla :))

Toplam Hit: 11089 Toplam Mesaj: 83