Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum
-
sayfalardır okuyorum yazdıklarınızıda kimse cocugun asık olabılme ıhtımalını dusunmemıs belkıde kotu bı nıyetı yoktur belkıde safın tekıdır belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur
aşık oldugum zaman bunun gıbı seylerı bende yaptım sana tavsıyem planzero dişlerini hemen bileme
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
pardon numara bu
0534 941 66 86
-----------------------------dicektim benim no 66 60 benimkinin sonu :D
-
adamgibi bunu yazdı:
sayfalardır okuyorum yazdıklarınızıda kimse cocugun asık olabılme ıhtımalını dusunmemıs belkıde kotu bı nıyetı yoktur belkıde safın tekıdır belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur
aşık oldugum zaman bunun gıbı seylerı bende yaptım sana tavsıyem planzero dişlerini hemen bileme
-----------------------------Hocam Annen Baban Akrabamı Senin ? Ne dion hoca sen :D Aşık olmakmış ulan ben senin kızkardesine asık olacam ve sende bu konuyu normal değerlendireceksin o zaman senin dümbüklükten farkın ne ? o zaman eski adetlerin eski gelenek göreneklerimizin eski gelipte kız istemenin nerde kaldı ? hele hele bu devirde ? xhamster.com'a bakmıyon heralde sen ? bi bak sonra gel konush seni severim hocam yanlıs anlama nickin gibi adamsın eyw. ama yanlış düşünüosun ;)
-
senın benım yanlıs dusundugumu dusunmen benım yanlıs dusundugum anlamına gelmıyor hoca artı olarak kullandıgın kelımelere dıkkat et yaksımıyor sana ve son olarakta hıcsevgılın olmadımı bıc bırıne asık olmadınmı
hıc onun sesını duymak ıstemedınmı sen bu dunyadamı yasıyorsun ask denılen seyın farkındamısın
-
adamgibi bunu yazdı:
senın benım yanlıs dusundugumu dusunmen benım yanlıs dusundugum anlamına gelmıyor hoca artı olarak kullandıgın kelımelere dıkkat et yaksımıyor sana ve son olarakta hıcsevgılın olmadımı bıc bırıne asık olmadınmı
hıc onun sesını duymak ıstemedınmı sen bu dunyadamı yasıyorsun ask denılen seyın farkındamısın
-----------------------------haklısın.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------+ olarak 20küsür yaşındaki biradam gidip 15 yaşındaki birisine aşık oldum demiyor.adamgibinin dediği gibi aşık oldugumuz insanlar elbet birisinin kızkardeşi.Onlarında abisi öldürecekmi bizi?.Tabi bu olay sapıklıkla alakalı ise kıza olmadık laflar ediyorsa planzero haklı.Ama kızın arkadaşı ise cocuk ve hoşlanıyorsa bukadar diş bilenmemeli diye düşünüyorum.
-
+ olarak 20küsür yaşındaki biradam gidip 15 yaşındaki birisine aşık oldum demiyor.adamgibinin dediği gibi aşık oldugumuz insanlar elbet birisinin kızkardeşi.Onlarında abisi öldürecekmi bizi?.Tabi bu olay sapıklıkla alakalı ise kıza olmadık laflar ediyorsa planzero haklı.Ama kızın arkadaşı ise cocuk ve hoşlanıyorsa bukadar diş bilenmemeli diye düşünüyorum.
-----------------------------bende onu diorum zaten kelimelerime ve cümle vurgularıma ii dikket edin " hele hele bu devirde , xhamster " yeterli ;)
-
belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur / hocam bak bu konuyu yanlış yere çeker söleim... böle bi ihtimali sen nasıl kalkıpta düşünürsün ? tahribat.com 'dan birisi olduğunu sende çok ii biliosun o zaman ?
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur / hocam bak bu konuyu yanlış yere çeker söleim... böle bi ihtimali sen nasıl kalkıpta düşünürsün ? tahribat.com 'dan birisi olduğunu sende çok ii biliosun o zaman ?
-----------------------------ne komık adamsın hoca ya yazılarımı saga sola cekıp durma nerden tanıyım ben o vatandası ben sadece planzeroya fıkır vermek ıstedım bu muhappetı uzatmayalım olurmu
-
aklında bulunsun temiz söverim