folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum

Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

sayfalardır okuyorum yazdıklarınızıda  kimse cocugun asık olabılme ıhtımalını dusunmemıs belkıde   kotu bı nıyetı yoktur belkıde  safın tekıdır belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur

aşık  oldugum zaman bunun gıbı seylerı bende yaptım sana tavsıyem planzero dişlerini hemen bileme

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

Planzero bunu yazdı:
    -----------------------------

pardon numara bu

0534 941 66 86

dicektim benim no 66 60 benimkinin sonu :D

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

sayfalardır okuyorum yazdıklarınızıda  kimse cocugun asık olabılme ıhtımalını dusunmemıs belkıde   kotu bı nıyetı yoktur belkıde  safın tekıdır belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur

aşık  oldugum zaman bunun gıbı seylerı bende yaptım sana tavsıyem planzero dişlerini hemen bileme

Hocam Annen Baban Akrabamı Senin ?  Ne dion hoca sen :D  Aşık olmakmış ulan ben senin kızkardesine asık olacam  ve sende bu konuyu normal değerlendireceksin o zaman senin dümbüklükten farkın ne ? o zaman eski adetlerin eski gelenek göreneklerimizin  eski gelipte kız istemenin nerde kaldı ? hele hele bu devirde ? xhamster.com'a bakmıyon heralde sen ? bi bak sonra gel konush seni severim hocam yanlıs anlama nickin gibi adamsın eyw. ama yanlış düşünüosun ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

senın benım yanlıs dusundugumu dusunmen benım yanlıs dusundugum   anlamına gelmıyor hoca artı  olarak kullandıgın kelımelere dıkkat et yaksımıyor  sana ve son olarakta hıcsevgılın olmadımı bıc bırıne asık olmadınmı

hıc onun sesını  duymak ıstemedınmı sen bu dunyadamı yasıyorsun  ask denılen seyın farkındamısın  

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

senın benım yanlıs dusundugumu dusunmen benım yanlıs dusundugum   anlamına gelmıyor hoca artı  olarak kullandıgın kelımelere dıkkat et yaksımıyor  sana ve son olarakta hıcsevgılın olmadımı bıc bırıne asık olmadınmı

hıc onun sesını  duymak ıstemedınmı sen bu dunyadamı yasıyorsun  ask denılen seyın farkındamısın  

haklısın.

sadece gülümse :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

adamgibi bunu yazdı:

+ olarak 20küsür yaşındaki biradam gidip 15 yaşındaki birisine aşık oldum demiyor.adamgibinin dediği gibi aşık oldugumuz insanlar elbet birisinin kızkardeşi.Onlarında abisi öldürecekmi bizi?.Tabi bu olay sapıklıkla alakalı ise kıza olmadık laflar ediyorsa planzero haklı.Ama kızın arkadaşı ise cocuk ve hoşlanıyorsa bukadar diş bilenmemeli diye düşünüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

+ olarak 20küsür yaşındaki biradam gidip 15 yaşındaki birisine aşık oldum demiyor.adamgibinin dediği gibi aşık oldugumuz insanlar elbet birisinin kızkardeşi.Onlarında abisi öldürecekmi bizi?.Tabi bu olay sapıklıkla alakalı ise kıza olmadık laflar ediyorsa planzero haklı.Ama kızın arkadaşı ise cocuk ve hoşlanıyorsa bukadar diş bilenmemeli diye düşünüyorum.

bende onu diorum zaten kelimelerime ve cümle vurgularıma ii dikket edin "  hele hele bu devirde , xhamster " yeterli ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur        / hocam bak bu konuyu yanlış yere çeker söleim... böle bi ihtimali sen nasıl kalkıpta düşünürsün ? tahribat.com 'dan birisi olduğunu sende çok ii biliosun o zaman ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur        / hocam bak bu konuyu yanlış yere çeker söleim... böle bi ihtimali sen nasıl kalkıpta düşünürsün ? tahribat.com 'dan birisi olduğunu sende çok ii biliosun o zaman ?

ne komık adamsın hoca ya yazılarımı saga  sola  cekıp   durma nerden tanıyım   ben o vatandası ben  sadece  planzeroya  fıkır vermek   ıstedım bu muhappetı  uzatmayalım  olurmu

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

aklında bulunsun temiz söverim

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 11092 Toplam Mesaj: 83