Çok Önemlik Konu Müridler Şuan Uyanık Olan Herkesten Yardım İstiyorum
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
senın benım yanlıs dusundugumu dusunmen benım yanlıs dusundugum anlamına gelmıyor hoca artı olarak kullandıgın kelımelere dıkkat et yaksımıyor sana ve son olarakta hıcsevgılın olmadımı bıc bırıne asık olmadınmı
hıc onun sesını duymak ıstemedınmı sen bu dunyadamı yasıyorsun ask denılen seyın farkındamısın
-----------------------------haklısın hocam.
en nihayetinde bizim aşık olduğumuzi sesini duymak istediğimiz kızlarda birer insanevladı, kendi kendilerine varolmadılar bi abileri-ablaları var :) -
ben konustuklarmın sonuna kadar arkasındayımda bı kac kısıde bole haklıısn dedımı ben tartısan arkadas ıcın caydırııcı oluyor :D
-
Hocam biri benimde kardeşimi bu şekilde arayıp rahatsız ediyordu.
En sonunda kafam attı. Buna kendi numaramdan mesaj attım kimsin diye.
Bana bu x kişinin telefonu sanane ararım falan demeye başladı.
Bende tartışmaya girmek yerine aynen şu dialoglarla işi çözdüm.
-Bu numara benim iş telefonum. Beni arıyorsun. X kişiyide tanımıyorum.
* Yalan söylüyorsun bu x kişinin telefonu.
- Arıyorum o numarayla aç ozaman konuşalım dedim. Açtı pardon bilader dedi birdaha aramadı.
iyi bir taktik bence sende bir dene.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
sayfalardır okuyorum yazdıklarınızıda kimse cocugun asık olabılme ıhtımalını dusunmemıs belkıde kotu bı nıyetı yoktur belkıde safın tekıdır belkıde planzero yu tanıyodur ve butun bu yazıları gormustur
aşık oldugum zaman bunun gıbı seylerı bende yaptım sana tavsıyem planzero dişlerini hemen bileme
-----------------------------Hocam Annen Baban Akrabamı Senin ? Ne dion hoca sen :D Aşık olmakmış ulan ben senin kızkardesine asık olacam ve sende bu konuyu normal değerlendireceksin o zaman senin dümbüklükten farkın ne ? o zaman eski adetlerin eski gelenek göreneklerimizin eski gelipte kız istemenin nerde kaldı ? hele hele bu devirde ? xhamster.com'a bakmıyon heralde sen ? bi bak sonra gel konush seni severim hocam yanlıs anlama nickin gibi adamsın eyw. ama yanlış düşünüosun ;)
-----------------------------Katılıyorum sana
Ha Bu Arada Tabiki Aşka Saygı Duyarım İnsanlar Bir Birlerine Aşık Olmazsa Kimse Evlenemez Zatende Ama bu Adamın niyeti Kötü Tahmin ettigim Kişi Çıktı bi Güzel Dayagını Yedi Duydum Memlekete Götüreceklermiş Kendisini Ölmedigine Dua Etsin O
-
kim olduğunu öğrendim günler sonra benle mesajlaşıcağı tuttu dişi olmanın faydaları ,)) murat kara ismi ve soyadı ,))
-
irwa bunu yazdı:
kim olduğunu öğrendim günler sonra benle mesajlaşıcağı tuttu dişi olmanın faydaları ,)) murat kara ismi ve soyadı ,))
-----------------------------hehe :) helal
-
helal olsun valla :)
-
teşekkür ederim ,)))
-
tebrikk çözlmüş gibi
-
rockes bunu yazdı:
tebrikk çözlmüş gibi