folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Oyun Oynuyorum Sorunlarım Var

Çok Oyun Oynuyorum Sorunlarım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

müridler size sorunlarımdan bahsetmek istiyorum.

hayatım çok sıkıcı.bunun birçok nedeni var.

oturduğum yeri sevmiyorum bidefa.dolmuşta bayanla erkek yan yana oturamıyor.hiç bir sosyal faaliyet yok.gençlerin takılabilecekleri güzel mekanlar yok.ki zaten burdaki yaşıtlarımın %90 ı kahvehanelerde takılıyor.buda benim ilgi alanıma girmiyor.izmir den buraya taşınalı tam 7 yıl oldu.ilk taşındığım sene lise 2 ye devam ediyordum.sürekli kavga etmek zorunda kaldım sınıf arkadaşlarımla.neymiş benim saçlarım neden uzunmuş.(uzun dediğimde kulağıma kadardı)neymiş niye şu kızla konuşuyormuşum.kısacası neden gözünün üzerinde kaşın var deyip girişiyorlardı.lise öğrencisi bu zihniyetteyse gerisini siz düşünün artık.bu gibi nedenlerden dolayı okul hayatımda bok gibi geçti.Allah tan üniversiteye gittimde kendimi psikolojik olarak toparladım.üni.bitti tekrar döndüm buraya.malum, Türkiye nin durumu.işsizim.zaten burada iş imkanıda yok gibi birşey.cabasıda askerliğimi daha yapmadım.eminim büyük bir şehire at kendini orada git çalış gibi şeyler söyleyecek olan müridler olacaktır.onlara şimdiden söylüyorum.böyle birşey yapacak parasal gücüm yok.

maddi olarak ta çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.bunun getirdiği bütün olumsuzlukları yaşıyorum.kız arkadaşım yok uzun bir süredir.ayrıca bilgisayarla geçirdiğim zaman gün geçtikçe arttı.çocukluğumdan beri bilgisayar oyunlarına merakım olmuştur.ancak bu kadar bokunu çıkartmamıştım.artık bilgisayar oyunları hayatımın bir parçası haline geldi.buda beni asosyal bir insan yapıyor.sağlığıma verdiği zarar da cabası.

kendi kendime diyorum kaç yaşıma geldim hala çocuk gibi oyun oynuyorum.bilgisayarı kapatıyorum.ne yapabilirim diye düşünüyorum.biraz kitap okuyorum.biraz arkadaşlarımla takılıyorum.sonra düşünüyorum acaba ne yapayım.aklıma hiçbirşey gelmiyor.tekrar bilgisayarı açıyorum.biraz nette takıldıktan sonra tekrar oyun açıyorum.son 2 yıldır hayatım böyle geçiyor.

mesleğim bilgisayar teknikerliği üni. de hem yazılım hem donanım üzerine bilgilerim güzel gelişti.donanım bilgim yeterli seviyede.ama yazılım konusunda kendimi hiç geliştiremedim.kendi başıma hevesle uraştım bir ara.olmuyor.profesyonel olarak birisi yardımcı olmayınca biryere geliyorsun takılıyorsun ilerleyemiyorsun.

kısacası hayattan zevk almıyorum.yazılım öğrenmeye hevesim vardı artık onuda eskisi kadar istemiyorum.hiç bir şeyde hevesim yok.tam bir çıkmazdayım.iyiye gitmediğim bir gerçek.tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

ben X

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

usta benim hayatımı yazmışın ya :S tek fark ben izmirde semt değiştirdim ksk gibi bir yerden ulukent askeri lojmanlarına geldim dumur oldum aynı durum bende de söz konusu

ve tek çıkar yol askeri bitirip başka bir ile kapak atmak gibi :s

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam öncelikle şehrini değiştir. parasal gücüm yok diyorsun ancak çalışırsan parasal gücün olur. öncelikle mesleğini yapmaya çalışma. gündlik işlerle biraz para biriktir ve direk kaç ordan. bırak o cahiller kendi bildikleri gibi takılsın canını sıkma. çalışmaya başladıktan sorna zaten belli bir çevren olur ve bilgisyar oyunlarına ayracak vaktin pek kalmaz. bi yerden sonra da o heves geçiyor. bende ünide okuyorum ve pc manyaklıgı bende de var. ancak son zamanlarda kendimi kontrol etmeyi ögrendim. bir uğraş buluyorum illaki. hiçbirşey yapamazsam dışarı çıkıp bi yerde oturup çay içiyorum etrafa bakıyorum. bişeyler yazıyorum çiziyorum. eve aldıgım dambıllarla falan spor yapıyorum. kahve yapıyorum kendime vs. ufak tefek şeylerle bunu atlatırken büyük çapta bir uğraşta gelir. bu da senin için iş hayatı olacak belliki. allah sabır versn ne diyeyim. birde merak ettim nrde oturuyosun?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

---ALPER--- bunu yazdı:
    -----------------------------

usta benim hayatımı yazmışın ya :S tek fark ben izmirde semt değiştirdim ksk gibi bir yerden ulukent askeri lojmanlarına geldim dumur oldum aynı durum bende de söz konusu

bide beni düşün sen dandikte olsa izmirden izmir e taşınıyorsun bir anlamda.ben ne yapayım.

twitter.com/KezzapliMakarna
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

bilie_jean bunu yazdı:

---ALPER--- bunu yazdı:

bide beni düşün sen dandikte olsa izmirden izmir e taşınıyorsun bir anlamda.ben ne yapayım.

nerdesin şuan usta ?

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Hoca kafana göre hobi edin ne bilim kuş besle balık besle, Ücretsiz kurslar var onlara git (Thk örneğin) bunlar için öle ahım şahım paralarda gerekmiyo bilgisayarın yaktığı elektrik parasına rahat bi canlı doğuran tankı kurarsın içine de 3-5 tane kiraz karidesi atarsın oo keyfinden geçilmez...

yada al bi metre tel 4 tane çıta otur  kafes yap kuş besle...

Pc adamın bokunu çıkartan iğrenç bi alet... Hobi edin pc yi gerekirse toptan kaldır

osmanlıca öğren hat kursu bul biyerde ona git boş boş oyunlarla ömür doldurduğuna deymiyo inan bende çok oynadım zamanında şimdi ara sıra istio canım... İlk bıraktığımda oynamayı elimi koyacak yer bulamıyodum bileklerimde hala nasırları var cs'nin :D

Hayat hakikaten dışar çık gez dolaş illa para demek değil herşy parasızda yada çok cüzi miktarlara uğraşacak hobi edinebilirsin...

Akvaryum hele forever

Bak arat google dan demasonilerin çiftleşmesini izle zaten ayrı bi keyif abicim yaaaau...

Birde yavru aldın mı onun heyecanı ayrı... Ben mesela şuan kanarya beslemek için kafes yapmayı planlıyorum kafesler 200 tl öğrenci olduğumdan hem bu bana ciddi bi külfet hemde kendim yapınca ayrı bi zevk alıyorum aga yani 250 ye malolsun ama ben yapayım ööle bi hastalık :D

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

askerliği aradan çıkar derim

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FantaysLand
    FantaysLand's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşm şuan bende senin durumundayımüstelik ben evliyim .sana tavsiyem hayvanlarla ilgilen.bir tane kuluçka makinesi yap bende var.bıldırcın çıkar civciv çıkar çok iyi gelir.mesela bende 50 60 tavuk 50 bıldrıcın 10 ördek 2 tavşan 1 tane köpeğim var bütün vaiktmi bunlrla geçiyorum çok zevkli oluyor bütün stresimi fln alıyor süper iyi geliyo.tabi burda en iyi gelen eşimin olması .bence sende bi tane yapmayı dene çıkar isteiğidini büyüt onları akvarym dene rahatlartır insanı

Hangi limana yelken açtığını bilmeyen tekneye hiçbir rüzgar yaramaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

FantaysLand bunu yazdı:

merhaba arkadaşm şuan bende senin durumundayımüstelik ben evliyim .sana tavsiyem hayvanlarla ilgilen.bir tane kuluçka makinesi yap bende var.bıldırcın çıkar civciv çıkar çok iyi gelir.mesela bende 50 60 tavuk 50 bıldrıcın 10 ördek 2 tavşan 1 tane köpeğim var bütün vaiktmi bunlrla geçiyorum çok zevkli oluyor bütün stresimi fln alıyor süper iyi geliyo.tabi burda en iyi gelen eşimin olması .bence sende bi tane yapmayı dene çıkar isteiğidini büyüt onları akvarym dene rahatlartır insanı

Ya hoca sen resmen hayvanat bahçesi kurmuşsun İstanbulda yapamıozki biz böle ulu orta yazma yaw :(

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hoca nerde oturuyorsun sen bakayım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 7794 Toplam Mesaj: 64