Çok Oyun Oynuyorum Sorunlarım Var
-
sergerde bunu yazdı:
-----------------------------
Bi kıız arkadaş bul gerisi gelir o herşeyi ister sende vermek zorunda kalırsın =)
sonra o verir =) sen ona her şeyi almak zorunda kalırsın =)=)
-----------------------------usta yanlış anlama ama abartısız sölüyom şuana kadar kızlarla yediğim paralarla kendime bir planör alırdım :D ama işte para bitince kızda olmuyo :D bu yüzden bende rc uçaklarla uğraşıyom billie jean arkadaşım sende rc modellerle uğraşabilirsin şehir içinde rc helikopterler güzel oluyo ama benim oturduğum yer müsait olduğu için rc uçak uçurabiliyom :D 2 tavsiyem var benim yaptıklarım domat karpuz felan yetiştir rc modellerle uğraş hem çok para istemez hemde eğlence olur o uçağı uçururken aldığım hazı hiçbir kız veremedi daha :D kızlr baş belasıdır ve tecrübelerimle de sabittir :D :D :D eğer rc ye başlarsan irtibata geç konusuruz hatta bildiğim kadarıyla sitede rene ustada rc ler hakkında oldukça bilgili bir insan da yardım eder düşüncesindeyim...
tabiki bunlar benim fikrim :D
-
ağızıma içki sürmem kahvehaneye hiç gitmedim cafelere ünideyken çok giderdim artık fırsat olmuyo daha çok elit mekanlara takılıyorum kart oyunu nedir bilmem bi tavlam vardır pc oyununa gelince hl cs hawx başka oyun oynamam sıkıldım artık yaş ilerledikçe oyunalr sarmıyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ağızıma içki sürmem kahvehaneye hiç gitmedim cafelere ünideyken çok giderdim artık fırsat olmuyo daha çok elit mekanlara takılıyorum kart oyunu nedir bilmem bi tavlam vardır pc oyununa gelince hl cs hawx başka oyun oynamam sıkıldım artık yaş ilerledikçe oyunalr sarmıyo
-----------------------------kız istemeye giden damat adayları gibi konuşmuşsun :))
-
---ALPER--- bunu yazdı:
sergerde bunu yazdı:
Bi kıız arkadaş bul gerisi gelir o herşeyi ister sende vermek zorunda kalırsın =)
sonra o verir =) sen ona her şeyi almak zorunda kalırsın =)=)
-----------------------------usta yanlış anlama ama abartısız sölüyom şuana kadar kızlarla yediğim paralarla kendime bir planör alırdım :D ama işte para bitince kızda olmuyo :D bu yüzden bende rc uçaklarla uğraşıyom billie jean arkadaşım sende rc modellerle uğraşabilirsin şehir içinde rc helikopterler güzel oluyo ama benim oturduğum yer müsait olduğu için rc uçak uçurabiliyom :D 2 tavsiyem var benim yaptıklarım domat karpuz felan yetiştir rc modellerle uğraş hem çok para istemez hemde eğlence olur o uçağı uçururken aldığım hazı hiçbir kız veremedi daha :D kızlr baş belasıdır ve tecrübelerimle de sabittir :D :D :D eğer rc ye başlarsan irtibata geç konusuruz hatta bildiğim kadarıyla sitede rene ustada rc ler hakkında oldukça bilgili bir insan da yardım eder düşüncesindeyim...
tabiki bunlar benim fikrim :D
-----------------------------Kullanmayı bilirsin uçaktan daha iyi uçurursun kızları dostum =)
-
oyunu bırak o zaman kpss'ye yumul o zaman şimdiden
eylüldeki sınava az kaldı malum :)
adalet bakanlığına bağlı olarak çalışmama rağmen ben bile hazırlanıyrum kpss'ye :)
daha iyi bi yerlere elde edebilir miyim diyerek :-)
oturup kasacan ilerde evlenirsen neyin çocuğun bişey al dediğinde kelimelerin boğazına dizilmesini istemiyorsan dediklerimden sağlam ders çıkar hacı :-)
-
sergerde bunu yazdı:
Kullanmayı bilirsin uçaktan daha iyi uçurursun kızları dostum =)
-----------------------------ya usta ne bilem :D heralde uçak uçurmak bana daha kolay geliyo :D :D :D
dediğim gibi sayısını unuttum o tecrübelerin ama hepsi boş çıkıyo bi süre sonra geçici eğlence dışına çıkamıyo eeee yediğim paralarda cabası olunca insan bunlaıyo böle uçağa makete veriyo kendini askerden sonra gene devam ederiz havasına bürünüyo :D :D
ama devam eden arkadaşlarada bi sözüm yok :D :D billie jean ın imzası gibi hayat boş pompala coş :D zaaaaa :D :D
-
hayvan besle güvercin köpek kedi vsvs kendine bi mobilet yada bisiklet ayarlayıpta eglenebilirsin mesela
yada ufak aletler yapabilirsin ben cok severim oyle işleri. arkadasın dedi gibi kafestir falan yapabilirsin tahtadan yada ne bilim baska seyler . nette ömür gecmez anlicagan -
Haci emin ol cok oyun oynamiyorsun. Eger birisinin sorunu varsa o da kesinlikle benimdir. :B
-
LordVader bunu yazdı:
Haci emin ol cok oyun oynamiyorsun. Eger birisinin sorunu varsa o da kesinlikle benimdir. :B
-----------------------------kapışırız hocam iddaa etme :D
-
en ii sonucu ps3 ile alırsın