folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Oyun Oynuyorum Sorunlarım Var

Çok Oyun Oynuyorum Sorunlarım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

hocam ben ankara nın beypazarı ilçesindeyim belki duymuşsunuzdur tv lardan.osmanlı evleri restore edildiği için basının ilgisini çeken biryer.dışardan güzel biryer gibi gözüküyor.ama alakası yok.nüfus 30bin.iş olanağı sıfır anlattığım gibi işte.

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

Addict bunu yazdı:
    -----------------------------

askerliği aradan çıkar derim

hacı 2 senem kaldı aöf den lisans mezunu olacağım onu bekliyorum.zaten şimdi gitsem 15 ay askerde olacağım.kısa dönem yada yedek subay yapmak varken beklemeyi tercih ettim.doğrumu ettim bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

hayvan beslemeyi denedim.onada karşı çıktılar kavga çıktı.kedi köpek olsa neyse.civciv aldım balkonda besliyordum.yönetici geldi.ben yöneticiyim o civcivler gidecek.oldu olacak kuzu koyun besle aq.vsvsvs dedi.kavga çıkarttı.adam ota boka ben yöneticiyim diyor başlıyor hava atmaya.karısı çıkar bana kimse bişey söyleyemez ben yönetici karısıyım :D .

düşünün cehaleti.

bir tane samimi komşumuz yok 7 yıldır buradayız.annem ve babam çok iyi insanlardır.kimseyle kötü geçinmezler.bizde bir sorun yok kimse kimseyle komşu değil.

manita yapsan başın dertten kurtulmaz.daha önceki deneyimlerime dayanarak konuşuyorum.

ulan ne dolmuşum ama.ossursanız ağlayacağım.isyan etmiyorum ama sabretmektende sıkıldım artık.

daha anlatmadığım birçok şey var.siz benim sıkıntılı az çok anladınız.herşeyi burada anlatamam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

kendine yapıcak hobiler bul arkadas cevresi edinmeye calıs baska da aklıma birşey gelmiyor

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ondan sonra niye gençler intihar ediyor diyolar.Bu ülke insanı intihar ettiri o derce.Biraz artık devletin şu gençlerine olanak sağlayıp sahip nçıkması lazım yeter ama.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Ondan sonra niye gençler intihar ediyor diyolar.Bu ülke insanı intihar ettiri o derce.Biraz artık devletin şu gençlerine olanak sağlayıp sahip nçıkması lazım yeter ama.

ceplerini doldurmak varken neden gençlerin refah düzeyini artırmaya uraşsınlarki.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

sanirim dedikleri gibi kendine bi hobi fln edin en iyisi...  valla bnde cok oyun oynamaya basladim tekrardan kutahyaya geri gidince eve bi orta sehpa yapmayi dusunuyorum vakit oldururum hic yoktan fln(eskisinin ustune arkadas oturdu kirdi hayvan:D ) bunun gibi ugraslar bul kendine yada kurslara fln gidersin ne bilim...

edit: o apartman yoneticisinin de amk neye karisio lan ole daire onunmu amk! sanane de adam istersem seni baglarim beslerim buraya de sittirsin gitsin:D

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

sizi oraya bağlayan bişey yoksa başka bir şehire taşınıp yeni bi hayat kurun

neyse ne laannn....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

intihar etmeyi dene ama ölme sonra hayat baya güzel oluo :)

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

EWRE bunu yazdı:

intihar etmeyi dene ama ölme sonra hayat baya güzel oluo :)

babuş bunun şakasımı olur la nasıl iş o öle "ışığı gör ama gitme" gibi bişe oldu  :D zaaaaaa :D: D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
Toplam Hit: 7796 Toplam Mesaj: 64