Çok Ses Getirecek Bir Protesto Başlattım. Destek Bekliyorum.
-
non_stop bunu yazdı:
-----------------------------
Paragrafi bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
syntr bunu yazdı:
bir mail yüzünden çiftler ayrılıyorsa salakmış onlar zaten salak oldukları için ayrılmışlar iyi olmuş
-----------------------------Arkadaşlar.
Daha bilgisayarda maus oynatmayı bilmeyen insanlar var.
Siz biliyorsunuz diye bu herkesin spam mailin ne olduğunu bildiği anlamına gelmez.
-----------------------------mouse oynatmayı bilmeyen adamın face'te işi ne amk
-----------------------------Bilgisayar biliyorum diyenlerin %90'ı iki siteye girmeyi bilgisayar bilmek olarak algılıyor. facebook nasıl kullanılır diye bir sürü eğitim var. Şaka gibi ama gerçek.
Fakat spam mailleri pek bilen yok.
-
Hacım hiç uğraşma bi spam yüzünden boşancak adamlar varsa varsın boşansınlar çokta fifi de geç
-
Boşanma-ayrılma neyse ama bu spamlar şahsen sinirimi bozuyor,sen devam et paragrafi destekçinim..
-
Sen hiç anayasa gördün mü?
-
Çok ses getireceğini sanmıyorum.
-
karatahta bunu yazdı:
----------------------------- -
tmm onu geçtim farzedelim ki dedi kodu oldu bu dedikoduyu duyan kız kocasından şüphelendi ve ayrıldı e ulan buda "SALAKLIK" DEGİL Mİ ? sen evlisin elelamin ağzına güvenip eşini boşuyosun.
heralde bu insanlar felçli degil yane dedikoduyu biliyolar, spam bilmeyebilirler de...
dediğim gibi böle çekireğin kavugunu doldurmaz sebeplerden boşananlar zaten salaktır. başka birşey değil
salak salak salak salak salak
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Sen hiç insanların senin dertlerin için üzüldüğünü ve acına ortak olduğunu gördün mü?
-
spam iyi bişey iyi
-
Çok bilmiş arkadaşlar için paylaşıyorum. Bahsettiğim olay bu: