Çok Ses Getirecek Bir Protesto Başlattım. Destek Bekliyorum.
-
Başlığı görünce daldık ama ne görelim :) la havle Allah cümlemize akıl fikir versin.
-
spamın sonu gelmez hele boyle grupla falan biraz zor hocu yalnız.
adamın dedigi bircok noktaya katılıyorum.
hanginiz sayfanızı actıgınızda yarı cıplak bi hatunla karsılasıp kız arkadasınızdan,babanızdan,kardesinizden ayıp fırcası yemediniz?
yada kime 'iyide bu spam!!!' diyipte anlatabildiniz derdinizi?
arkadasın bahsettigi arkadasların arası acılmış durumu bundan ibarettir.
amk birisi konuya zıt cıkınca geriside aynı sekilde gidiyor.
bi okuyun adamın yazdıgını.
-
Arkadaşlar.
Herkes kendi penceresinden bakmış ama kimse şunu düşünmedi.
Aralarında böyle bir olaydan dolayı kavga çıkmış eşlerin, birbirine bunun sahte olduğunu ispatlamaları için bizim grubumuzu referans gösterebilirler.
Ben de çocuk değilim herhalde hukuk okuyorum salak mı sandınız beni?
Hem toplumsal bir tepki başlattığım gibi, hem de bunların gerçek olduğunu SPAM MAİLİN NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER için bu protestoyu başlattım.
Sonuçta siz biliyorsunuz diye bu herkesin SPAM MAİLİN ne olduğunu bildiği anlamına gelmez.
Ben de size şu soruyu soruyum: Türkiye'nin okur yazar oranı daha kaç? Eğitim seviyesi ne boyutta? Facebookta gezmeyi bilen herkesin SPAM MAİLİN de ne olduğunu bildiği şartı mı var da benim haberim yok?
-
hep penis buyutucu reklamlari falan geliyor banada, cok mu kucuk penisim yoksa
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hep penis buyutucu reklamlari falan geliyor banada, cok mu kucuk penisim yoksa
-----------------------------EEHEHEHEHEHEHEHEHE!
-
İyi niyetle böyle birşeye kalkıştığının farkındayım fakat koskoca spam piyasası böyle cılız tepkilerle yokolmaz.
Bkz. Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış.
-
sanalın gerçekleri bunlar hocam
kullanıcı biraz gözünü açmalı
ayrıca pek ses getireceği zayıf geldi bana :|
-
o kadar koyuyorsa hocam bu durum alan adın üzerinden kullan maillerini al antispamını kastırma bu kadar ıhlamaz bu devran boşa yorarsun kendini