Çok Ses Getirecek Bir Protesto Başlattım. Destek Bekliyorum.
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Anayasa maddeleri arasında da, bu olayla ilgili tam bir metin yok!
Haberleşme Kanunu’nun 50. maddesinin 5. fıkrasında yapılan son değişiklik: “Abone ve kullanıcılarla, önceden izinleri alınmaksızın otomatik arama makineleri, fakslar, elektronik posta, kısa mesaj gibi elektronik haberleşme vasıtalarının kullanılması suretiyle doğrudan pazarlama, siyasi propaganda veya cinsel içerik iletimi gibi maksatlarla istek dışı haberleşme yapılamaz. Abone ve kullanıcılara, verdikleri izni geri alma hakkı kolay ve ücretsiz bir şekilde sağlanır. Bu maddeye aykırı hareket edenlere 10 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar idarî para cezası verilir.”
Edit: Bu arada hocam spam mailin ne işi var anayasada. yasa diyelim biz ona
-
Paragrafi bunu yazdı:
Çok bilmiş arkadaşlar için paylaşıyorum. Bahsettiğim olay bu:

-----------------------------ne var abi bunda anlamadım ? bu resimler yüzünden ayrıldılarsa o kız travestidi erkekte dönme
-
kullanmasını bilmiyosanız girmeyin fb ye.4 yıldır kullanıyorum hiç böyle bişey yaşamadım.salak salak uygulamalara izin vermeyin olsun bitsin
-
Haklı talebine yasal olarak bir çözüm bulabileceğini hiç zannetmiyorum.
Yasalı da bıraktım çözümü ne olabilir sence???
-
bi çok kişi olur olmaz yazmış kimisi boş muhabbet demiş. amaçsız boş boş yazmaktansa amaşlı boşu boşuna yazmak daha iyi devam et yolunda arkadaş
-
Tbt konu baltalama ekibi hemen işbaşı yapmış. Spammerlar tüm dunyanın ortak sorunu. ABD gibi devletler daha buna çözüm getirememiş Türkiye gibi teknoloji özürlü devlet büyüklerinin olduğu bir ülkede spamın biteceğini sanmıyorum. Karısının yada sevgilisinin mailinde penisini 5 cm büyüt, yatak arkadaşın Okan seni bekliyor , evliyim ama uygunum condan size mesaj var gibi maillerin gelmesine aldirmiyorsaniz konuyla tasak geçmeye devam edin. Ben destekliyorum
-
bende uykusuzdan destek weriorum şuanda bakalım
-
spam niye var ki?
-
Mezantalac bunu yazdı:
spam niye var ki?
-----------------------------:D
-
kanka kusura bakma ama umarim cok dusunmemissindir bunu keza boyle gereksiz bir seyi uzun uzun dusunmek tamamen sacmalik.
engelleyemezsin! bu kadar basit.