Çokmu Fazla ?
-
Avira premium yeterli
-
avira norton felan at
üstüne antispy dök
-
hacı pc'yi kasmana gerek yok :)
avira free olmadı premium kullan yeter :)
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------Ne olum orası, Kumanda merkezin mi :)
-----------------------------
Avira antivir premium secrutery suit i kur gerisi kaldır. ,bulamazsan yardımcı olurum premium secrutery suiti -
Bunlar çakışma yapmıyor mu? Mesela ayrı ayrı bir antivirus ve firewall kullanacağına ikisini bir arada bulunduran internet security programları yeterli olur. Mesela Kaspersky Internet Security. Sende comodo internet security var. O zaman eset antivirusu sil. Ben comodonun sadece firewall programları iyi diye biliyorum. Onun için ben olsam comodo i.s. yi silerdim. Eset antivirus yerine eset smart security yüklerdim. Yani 1 tane internet security ve antikeylogger programı olan keyscrambler bir windows için yeterlidir. Hacı ben bunlarla uğraşamam diyorsan ki görünüşe göre baya uğraşıyorsun seni linux camiamıza davet ediyorum.
-
En kral dedikleri anti-virus %60 ile %70 arası koruma sağlayabilir, burda yazdığın envaği çeşit sözde güvenlik programları %70 üzerine çıkmaz ve güvenlik söz konuşu olduğunda %30 luk bir kısım ciddi bir tehtitdir.
Tavsiyem ESET elinde mevcutmuş yanına Tune up ekle ve uyanık ol."Tune up, IOBIT 360'dan daha yararlıdır bence."# Bilgisayarın periyodik olarak bir den fazla güvenlik programı ile tarat.
-
Ama en sevdiğim anime karakterlerinden birinin ismini kullanıyor nick olarak. Jubei ye yakıscak davranış değil bu kadar güvenlik ;) Gökyüzü her yerde mavi insan her yerde insan takma bu kadar ...
-
bi tane kaspersky at origin key olsun. gerisi fassada fisso.
-
norton 360 kur
-
ne yaptın böyle ya