Çokmu Fazla ?
-
aşırı.
asıl anti-virüs kullanıcının kendisidir
-
kendini o kadar tehlikede hissediyosan, linux kurmalısın.
-
güvensiz hissediyosan güvenliği arttır bu ne ki la. cinslik olsun diye kurduysan bişey diyemicem.
-
boşuna kasıyorsun dostum.
-
eğer %100 rahatlık istiyorsan linux kur, diyorsanki illa windows
o saçma progrmalara hiç gerek yok max güvenlik için ikisi yeter
Comodo Internet Security Premium
Zemana Antilogger
bunların ikiside programların yaptığı tehlikeli her türlü işlemi sana bildiriyor, comodo nun firewallını anlatmaya bile gerek yok, en iyi firewall olarak biliniyor,
anti virüs kısmı hikaye yok aviraymış yok nodmuş; bu gerizekalı programcıklar ezbere çalışıyor, yani veritabanında o virüs varsa yakalıyor öbür türlü sap gibi bakıyor , herhangi bir çalışma zamanı kontrolü yapmıyor
ayrıca güvenlik programlarım çok sağlam deyipte her türlü exeyi bodozlama açma, sonuçta bu iki canavarında tıkanacağı yerler vardır, sanal pc kullan; indir vmware yi kur içine bi sanal windows, abidik gubidik şeyileri onun içinde aç
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
bu ikisinde karar kıldım herhalde uygundur ?
Comodo Internet Security Premium
Zemana Antilogger -
avira ve zemana
-
windows kullanıyorsan az bile :W
keyscrambler mutlaka kur. key bulabilirsen zemana kur.
avira veya kaspersky kullan. ayrıca bi firewall bence gerek yok ama illa kullanıcaksan tabi ki comodo.
özelliklere dikkat et yani antivirüsünün firewallı varsa neden ayrıca firewall kuruyosun?
ya da comodo IS galiba içinde antivirüs de barındırıyordu. sadece firewall olarak kullan antivirüsü kötü.
-
Hiç birini kullanmıyorum güvenlik güncelleştirmelerini düzenli yapıyorum yetiyor bana,
-
arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.