Çöpten Bulduklarım
-
Merhaba Âhali,
Hop hop hop, orada mus'haf, var düzgün konuş diyenler olacaktır şimdi sakin ol evlat :)
Çöpten buldum derken bir ihmalin eseri.
Bir kuruş para vermemekle birlikte daha fazlasını da aldım fakat resimde onlara yer ayıramadım.
Dükkanlar gazete alır, çöpe atarlar genelde çoğu kişi ihmal eder bu işi, fakat ben o çöpe atılacak gazetelerin kuponlarını hususi alıp biriktiriyorum ve o dönem olan kampanyalara katılıyorum, hem kupon çöpe gitmiyor, hem değerlenmiş oluyor hemde ben ücret ödemeden bir şey sahibi olmuş oluyorum.
Bazıları ulan bu beleşçilik mi acaba demesin, saçma olur, bu beleşçilik değil adamın ihmali senin israf etmemeyişin.
Yani bu sahip olduğum şeyleri ben başkasına da hediye edebilirim en güzelinden, sizde alırsanız sizde edin en azından bir değer çöpe gitmesin ve millet faydalansın.
Uğraşmak isteyenlere duyurulur :) -
hocam tebrik ederim öncelikle. bu gazeteleri geridönüşüm kutularından mı buldun nasıl yaptın
-
nerden neyi akıl etmişsin helal olsun, boktam hamburger yapan bilim adamları gibisin hocam
DevilKingtr tarafından 27/Haz/14 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
helal olsun hocam. yanlız başlığı okuyup konuda resmi görünce aklımda neler canlandı :D
-
kupon olayı devam ediyormu ya?
-
sadece konu başlığını ve bold yerleri okudum gayet başarılı bir sistem olmuş keşke tüm uzun yazanlar senin gibi anlayışlı olsa up
-
TeRRoR bunu yazdı
:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D
-
kafkafkaf bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D
yanlış bilmiyorsam 70 ya da 80 li yıllarda kuponla ev veriyorladı zaten.. (kura çekilerek elbette).. Ama gerçekten ev kazanan var mıdır onu bilmiyorum işte..
elcondor tarafından 27/Haz/14 19:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Gün geçmiyor ki TBT hayrete şayan hadiselere şahit olmasın.
-
hala kuponlu hediyeler kaldı mı
gazetleri nerden buluyorsun.
-
eğer kuponları kahvedeki v.s. gazetelerden kesiyorsan, adamlar gazeteye abone olduğundan onlar zaten kupon biriktirmeden o hediyeleri alıyorlar hocam :)