folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çöpten Bulduklarım

Çöpten Bulduklarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Merhaba Âhali,

Hop hop hop, orada mus'haf, var düzgün konuş diyenler olacaktır şimdi sakin ol evlat :)

Çöpten buldum derken bir ihmalin eseri.

Bir kuruş para vermemekle birlikte daha fazlasını da aldım fakat resimde onlara yer ayıramadım.

Dükkanlar gazete alır, çöpe atarlar genelde çoğu kişi ihmal eder bu işi, fakat ben o çöpe atılacak gazetelerin kuponlarını hususi alıp biriktiriyorum ve o dönem olan kampanyalara katılıyorum, hem kupon çöpe gitmiyor, hem değerlenmiş oluyor hemde ben ücret ödemeden bir şey sahibi olmuş oluyorum.

Bazıları ulan bu beleşçilik mi acaba demesin, saçma olur, bu beleşçilik değil adamın ihmali senin israf etmemeyişin.

Yani bu sahip olduğum şeyleri ben başkasına da hediye edebilirim en güzelinden, sizde alırsanız sizde edin en azından bir değer çöpe gitmesin ve millet faydalansın.

Uğraşmak isteyenlere duyurulur :)

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

hocam tebrik ederim öncelikle. bu gazeteleri geridönüşüm kutularından mı buldun nasıl yaptın

YalnızAdam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

nerden neyi akıl etmişsin helal olsun, boktam hamburger yapan bilim adamları gibisin hocam

DevilKingtr tarafından 27/Haz/14 18:05 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

helal olsun hocam. yanlız başlığı okuyup konuda resmi görünce aklımda neler canlandı :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

kupon olayı devam ediyormu ya?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

sadece konu başlığını ve bold yerleri okudum gayet başarılı bir sistem olmuş keşke tüm uzun yazanlar senin gibi anlayışlı olsa up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D

yanlış bilmiyorsam 70 ya da 80 li yıllarda kuponla ev veriyorladı zaten.. (kura çekilerek elbette).. Ama gerçekten ev kazanan var mıdır onu bilmiyorum işte..

elcondor tarafından 27/Haz/14 19:43 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Gün geçmiyor ki TBT hayrete şayan hadiselere şahit olmasın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

hala kuponlu hediyeler kaldı mı

gazetleri nerden buluyorsun.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

eğer kuponları kahvedeki v.s. gazetelerden kesiyorsan, adamlar gazeteye abone olduğundan onlar zaten kupon biriktirmeden o hediyeleri alıyorlar hocam :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3329 Toplam Mesaj: 26