folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çöpten Bulduklarım

Çöpten Bulduklarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    frq23 bunu yazdı

hocam tebrik ederim öncelikle. bu gazeteleri geridönüşüm kutularından mı buldun nasıl yaptın

Hayır hocam, dükkanın aldığı ama akşam çöpe attığı gazeteler.

DevilKingtr bunu yazdı

nerden neyi akıl etmişsin helal olsun, boktam hamburger yapan bilim adamları gibisin hocam

Sağol mürid :|

FOXXLY bunu yazdı

helal olsun hocam. yanlız başlığı okuyup konuda resmi görünce aklımda neler canlandı :D

Ben bile merak ettim? :D

TeRRoR bunu yazdı

kupon olayı devam ediyormu ya?

Hocam, şu an bildiğim Turkuvaz medya bu işi her zaman devam ettiriyor zaten, ben girerken içeri kocaman hediyeleri ile çıkan insanlar vardı küçük bir bebek masası kadar elektronik :|

cemnet bunu yazdı

sadece konu başlığını ve bold yerleri okudum gayet başarılı bir sistem olmuş keşke tüm uzun yazanlar senin gibi anlayışlı olsa up

O kadarda uzun değildi ama yine minimalizeye önem verdiğin için sağol hocam :|

kafkafkaf bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D

COSMOS televizyon almıştık çok çok eskiden hocam :|

futurist bunu yazdı

hala kuponlu hediyeler kaldı mı

gazetleri nerden buluyorsun.

Kuponlar dükkan gazetelerinden ayrıca gazeteler | Hürriyet, Sabah, Habertürk.

Belgesel ve Gemi Hürriyet'ten, National Bilgi Seti Sabah'tan, KUR'AN Habertürk'ten alınmıştır.

crimeangel bunu yazdı

eğer kuponları kahvedeki v.s. gazetelerden kesiyorsan, adamlar gazeteye abone olduğundan onlar zaten kupon biriktirmeden o hediyeleri alıyorlar hocam :)

Abone değiller hocam, ayrıca abone olanlar kupon biriktirmeli göstermelide olsa, ama sana şunu söyleyeyim abone olanlar normallerden çok zor alıyor, gazete dağıtım işide yaptım çok kovalıyorlar yani.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

VAY TEBRİK EDERİM gördünüzmü uyanığı ibret alın millet.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla hocam, babam izmirde turkuaz medyanın tahsildarı. abonelerden aylık ücretleri topluyor. kupon mupon hak getire diyor. arada benim kıza o kuponların verdiği oyuncak vs. leride  getiriyor.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D

benim babamda o şekilde 5110 almıştı :)

Titanyumun gücü adına!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hocam çok ilginç adamsın

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Hocam nasıl bir işsizlik içindesin otur pcde oyun oyna bunların peşine mi düşüyosun.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

o kadar cahil bi memlekette yaşıyom ki kimsenin gazete okudğunu görmedim amk

ki çöpe atmak kaldı :D

gazete neydi lan bu arada

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Allah razı olsun Kur'anı kurtamışsın çöpten. :(

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

O fotograftaki dinozorlarla ilgili seti bana hediye etsene la cok pis dua ederim :) istanbuldaysan gelir alirim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

gazete kupanlarıyla bende 3-5 bişeyler kazanmıştım

Toplam Hit: 3328 Toplam Mesaj: 26