Çöpten Bulduklarım
-
frq23 bunu yazdı
hocam tebrik ederim öncelikle. bu gazeteleri geridönüşüm kutularından mı buldun nasıl yaptın
Hayır hocam, dükkanın aldığı ama akşam çöpe attığı gazeteler.
DevilKingtr bunu yazdınerden neyi akıl etmişsin helal olsun, boktam hamburger yapan bilim adamları gibisin hocam
Sağol mürid :|
FOXXLY bunu yazdıhelal olsun hocam. yanlız başlığı okuyup konuda resmi görünce aklımda neler canlandı :D
Ben bile merak ettim? :D
TeRRoR bunu yazdıkupon olayı devam ediyormu ya?
Hocam, şu an bildiğim Turkuvaz medya bu işi her zaman devam ettiriyor zaten, ben girerken içeri kocaman hediyeleri ile çıkan insanlar vardı küçük bir bebek masası kadar elektronik :|
cemnet bunu yazdısadece konu başlığını ve bold yerleri okudum gayet başarılı bir sistem olmuş keşke tüm uzun yazanlar senin gibi anlayışlı olsa up
O kadarda uzun değildi ama yine minimalizeye önem verdiğin için sağol hocam :|
kafkafkaf bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıkupon olayı devam ediyormu ya?
:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D
COSMOS televizyon almıştık çok çok eskiden hocam :|
futurist bunu yazdıhala kuponlu hediyeler kaldı mı
gazetleri nerden buluyorsun.
Kuponlar dükkan gazetelerinden ayrıca gazeteler | Hürriyet, Sabah, Habertürk.
Belgesel ve Gemi Hürriyet'ten, National Bilgi Seti Sabah'tan, KUR'AN Habertürk'ten alınmıştır.crimeangel bunu yazdıeğer kuponları kahvedeki v.s. gazetelerden kesiyorsan, adamlar gazeteye abone olduğundan onlar zaten kupon biriktirmeden o hediyeleri alıyorlar hocam :)
Abone değiller hocam, ayrıca abone olanlar kupon biriktirmeli göstermelide olsa, ama sana şunu söyleyeyim abone olanlar normallerden çok zor alıyor, gazete dağıtım işide yaptım çok kovalıyorlar yani.
-
VAY TEBRİK EDERİM gördünüzmü uyanığı ibret alın millet.
-
valla hocam, babam izmirde turkuaz medyanın tahsildarı. abonelerden aylık ücretleri topluyor. kupon mupon hak getire diyor. arada benim kıza o kuponların verdiği oyuncak vs. leride getiriyor.
-
kafkafkaf bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
kupon olayı devam ediyormu ya?
:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D
benim babamda o şekilde 5110 almıştı :)
-
Hocam çok ilginç adamsın
-
Hocam nasıl bir işsizlik içindesin otur pcde oyun oyna bunların peşine mi düşüyosun.
-
o kadar cahil bi memlekette yaşıyom ki kimsenin gazete okudğunu görmedim amk
ki çöpe atmak kaldı :D
gazete neydi lan bu arada
-
Allah razı olsun Kur'anı kurtamışsın çöpten. :(
-
O fotograftaki dinozorlarla ilgili seti bana hediye etsene la cok pis dua ederim :) istanbuldaysan gelir alirim.
-
gazete kupanlarıyla bende 3-5 bişeyler kazanmıştım