folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çöpten Bulduklarım

Çöpten Bulduklarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

O fotograftaki dinozorlarla ilgili seti bana hediye etsene la cok pis dua ederim :) istanbuldaysan gelir alirim.

Edeyim hocam, ayıp ediyorsun.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Yazilimci bunu yazdı
    kafkafkaf bunu yazdı

TeRRoR bunu yazdı

kupon olayı devam ediyormu ya?

:):):) 90'ların gazetelerini hatırladım. Babam ilk cep telefonu nokia 3210'u gazete kuponuyla almıştı :D:D:D Adamlar utanmasa kuponla ev vereceklerdi :D

benim babamda o şekilde 5110 almıştı :)

bazı mesajlar ve başlıklara (malignant tumour gibi)
    şaşırmamak elde degil o.O -.-

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

gazeteden kuponla alınmış bir uno muz vardı. vermemek için çok uğraşmışlar. amma karşısında ki avukat olunca keh keh!.. vermişler. modeli 2000 di ama 2001 çıkışlıydı. demek ki yakın zamanda oluyormuş. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Tebrik ediyorum hocam seni, şapka çıkarttım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

helalll

Toplam Hit: 3359 Toplam Mesaj: 26