Çözemedim
-
-
-
olur öyle
-
onu bunu bırakın dayı sen antalyada nerdesin sölede muhabbete gelem canım sıkılıyor zaten amk
-
onbasi_yamtar bunu yazdı:
-----------------------------
onu bunu bırakın dayı sen antalyada nerdesin sölede muhabbete gelem canım sıkılıyor zaten amk
-----------------------------Hocam istedigin heryerde :D
-
internet bağımlılığı olabilir git bi deli doktoruna bence
-
Bende askere kadar anlattığın gibiydim hatta fazlası vardı ama askeren sonra pc den soğudum pc den başka iş yapamam diyordum şimdi fotografçı oldum bi yerin fotograf işini aldım olmayacak şey değil yani su an yine pc kullanıyorum sürekli ama iş için farklı bir amacım yok
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Bende askere kadar anlattığın gibiydim hatta fazlası vardı ama askeren sonra pc den soğudum pc den başka iş yapamam diyordum şimdi fotografçı oldum bi yerin fotograf işini aldım olmayacak şey değil yani su an yine pc kullanıyorum sürekli ama iş için farklı bir amacım yok
-----------------------------O zmn benimde fotoğrafcı olmam lazım aga en acilinden :D
-
internette bukadar saat ne yapılır bi anlatında bende öyle olayım anlamıorumki oturup kodlama falan yapsan anlarım normal de bu sekilde anlamadım...
-
kotalı ınternete gecın kota bıtınce s.. s.. kalkıyonuz pc basından :D bak benımkı 2 gb gotum 3.5 atıyo bıtecek dıye msn e bıle az az gırıyorum