folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Csdos Gerçek Türk İşletim Sistemi

Csdos Gerçek Türk İşletim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Bunca zaman internette gördüğüm üzre , genelde netten alışverişler olsun en tanınmış domain şirketleri hostingcileri olsun Türklerden uzak duracaksını benimsedim... Bu yazılım içinde aynını savunurum şahsen öyle bir yazılım çıksada bizim gibi ev kullanıcılarınıki hayatı makine başında geçen birçok olaydan uzunca bir süre geri koyacaktır , bu yazılımı askeri iletişimde olsun ilerde uydu yapar fırlatırızda bağlantı veri iletişim güvenliği anlamında olursa dahada çok sevinirim , zamanlada gelişir bizlere ulaşır ( ulaşır ama sanmıyorum sokaktaki ayşeye mehmete ulaşsın )

İşletim sistemi yazılma fikrine karşı değilim genel olarak mesela yarın Google işletim sistemi yazacak deniliyor, ne diyoruz hepberaber ; Yapar !!google büyüktür!!

Yapar neden yapar? Bazı şeyler yaratıcılık , engelleri aşabilme ile ilgilidir , www.youtube.com Türk ürünü olsaydı o site asla ve asla o kadar hit alamazdı. Kesin rtuk vb o sitenin kökten yayınını kapatırdı. Gelişmeyi yaratıcılığı engelleyen bazı oalyalr var onlar düzelirse bi nebze inancım olur,

İlerde windows,linux,google işletim sistemi , csdos işletim sistemi şıkları sunulsa gene windows derim heralde

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    Adamlara helal olsun. Güzel bir çalışma başlatmış ve götürüyorlarda. biz türk milleti sabredemiyoruz. windows 2 günde mi bu hale geldi. Bildiğim kadarıyla 1985 yılında başlanmış. aradan 22 sene geçmiş ve bu halde. onlarda şuan windowsa göre 3.1'de. bi 10 veya 15 sene sonra xp gibi, vista gibi işletim sistemi üretemezlermi???

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya bu konuyu açtığım zamanı dün gibi hatırlıyorum peki ne oldu ??Proje destek olunmadığından dolayı çöktü gitti!!

Tam işletim sistemi editleyebilrim diyordum fakat onada iyi denk geldi :D birkez daha ağzımın payını aldım.

Üzüldüm bu projenin bittiğine gerçekten alıp kullanacaktım %100 Türk malı olacaktı.Pff tübitak garip yerlere yatırım yapmasan olmaz.

edit:

http://www.csystem.org/

bu siteye ulaştım bakayım neler olmuş ne gelişmeler olmuş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=FHIKQKhqGy0&feature=player_embedded

Şu proje hala devame diyormuş.Ne bir bilgi ne birşey var.Abow dedim.

-----

Bence destek verilmeli !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Yeni ekip kuruyoruz demişti bi kaç hafta önce Kaan Arslan.. Bende C ve Sistem Programcıları Derneğine takılıyorum. Hocalar gerçekten çok tecrubeli ve öğretme odaklı eğitimleri.

@zumzuk www.kaanaslan.net adresinden kaan arslana ulaşabilir ayrıntılı bilgi isteyebilirsin maillerine döner.. Projenin yeni adresi www.csistem.org

Toplam Hit: 6175 Toplam Mesaj: 36