Cs:Go Haftasonu İndirimi (21-24 Ağustos 2015)
-
beyler lol hesabıma karşılık cs.go'lu steam aldım anca akşama iner de kurarım nick snujan_
-
Uzun zamandır CS den uzak kalmıştım 1.6 dan çok farklı.. Dün biraz oynadım ekran çok göz yoruyor.. İnce ayarları olan varsa söyleyebilirmi? Full Konfigürasyonda oynuyorum.
Nickim aynı "Nomm"
Nomm tarafından 22/Ağu/15 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
piiiranha9242 bunu yazdı
la taradın mı ölmüyo bunlar aralıklı ateş etmek lazım mış bide vurma hissiyatı alamıyorum, adama mı duvarama ateş ettim belli değil ama değşik alışıcaz artık :)
geri tepme diye bişey var, tabi ki aralıklı ateş edeceksin, bu cs 1.6 dan beri böyle
bigün otur tüm silahları yakındayken duvara basılı tut, mermilerin nası sektiğini gör
ona göre önlemini al
tüm silahlar önce yukarı doğru seker, kaba tabirle sıkmaya başladıktan sonra aşağı doğru çektin mi çoğu silah ile headshot atarsın
basılı tutmak yakın mesafe hariç önerilmez, uzaklaştıkça 1 mermi sıkıp bekleyeceksin
silahın animasyonunda geri tepme bittiği an belli oluyor, ayrıca basılı tutarken adama deyip deymediğini çıkan kanlardan anlayıp ona göre mouse'u yönlendirebilirsin
yeni başlayanlara en büyük tavsiyem, yere bakarak yürümeyin amk! kaldırın şu crosshair'i!
ayrıca keleş, m4a1, m4a4 gibi silahları hareket ederken taramak gibi cahilce bi hareket de yapmayın
ondan sonra "yuh adama 1 dmg bile vuramamışım, ne mal oyun" deyip oyuna bok atmayın :)
zalimadam bunu yazdı2 gb 256bit grafik
3 gb ddr3 ram
core 2 quad 2.80 ghz cpu
iş görürmü ? sıkıntı yaşatırmı ? alayımmı ?
en düşük ayarlarda çok rahat oynayabilirsin, sıkıntı çıkaracağını sanmam
tabi soğutucun iyiyse
YekteranBaymedir tarafından 22/Ağu/15 18:16 tarihinde düzenlenmiştir -
1.6 oynardım buna bi geçtim :D kim cs kim terör belli değil aq :D
-
-
Almaya değer mi peki. Hile filan artmış diye duymuştum bi ara.
-
SwateR bunu yazdı
Competitive de hile çok olmaz. Özellikle rank yükseldikçe azalır hile olsada zaten overwatch denen sistem var hile yapanlar banlanıyor ve hilenin yapıldığı maçlar geçersiz sayılıyor.
Tabi adam da wallhack vardır ama bir kere bile duvarların içine çevirmiyordur imleci çok profesyonel kullanıyordur dalngınlıkla adamlara duvardan bakmıyordur o adam zor yakalanır. Yani eğitim sistemimzideki gibi kopya çek ama yakalanma mantığı var oyunda.
Bu arada nova 4 de takıldım hatta son 8maçta 1 galibiyet var. Normalde takımı bahane etmem ama her maç 16-2 16-4 filan bu şekilde bitiyor haliyle takımı suçlamak için yeterli bu. Oyundan zevk alamaz duruma geldim giriyorum mağlubiyeti alıp çıkıyorum oynayasım gelmiyor.
Varmı yakın seviyede kimseler birlikde girip bi keleşe yükselelim de bu çukurdan çıkalım.
Ayrıca yeni başlayanlar haritaları öğrenmeye baksınlar. Banana, cat, pit, blue, car bunları öğrenin bu sayede hedef almanız ne kadar kötü olsada takım oyuncusu olup katkı sağlayabilirsiniz. Atacağınız düzgün bir someke veya flash takımın o eli almasını sağlayabilir. Veya vereceğiniz sağlam bir info eli kurtarabilir. Tabii ki iyi bir kulaklık da şart. Bütün duvarlar arkasındaki sesi geçiriyor haliyle ses ile çok iyi info toplanabiliyor.
-
mRBerkay bunu yazdıhsyN bunu yazdı
beyler lol hesabıma karşılık cs.go'lu steam aldım anca akşama iner de kurarım nick snujan_
@hsyN hüseyin benim bulduğumda adam vac ban yemiş :D eğer oysa en azından dont starve var hesapta oynarız birlikte
yok değil ya girdim hesaba internet kafeden, tek sıkıntısı 9lvl olması :)
-
hsyN bunu yazdımRBerkay bunu yazdıhsyN bunu yazdı
@hsyN hüseyin benim bulduğumda adam vac ban yemiş :D eğer oysa en azından dont starve var hesapta oynarız birlikte
yok değil ya girdim hesaba internet kafeden, tek sıkıntısı 9lvl olması :)
aradım ama bulamadım. profil linkini paylaş
-
RaAmLis bunu yazdıSwateR bunu yazdı
Competitive de hile çok olmaz. Özellikle rank yükseldikçe azalır hile olsada zaten overwatch denen sistem var hile yapanlar banlanıyor ve hilenin yapıldığı maçlar geçersiz sayılıyor.
Tabi adam da wallhack vardır ama bir kere bile duvarların içine çevirmiyordur imleci çok profesyonel kullanıyordur dalngınlıkla adamlara duvardan bakmıyordur o adam zor yakalanır. Yani eğitim sistemimzideki gibi kopya çek ama yakalanma mantığı var oyunda.
Bu arada nova 4 de takıldım hatta son 8maçta 1 galibiyet var. Normalde takımı bahane etmem ama her maç 16-2 16-4 filan bu şekilde bitiyor haliyle takımı suçlamak için yeterli bu. Oyundan zevk alamaz duruma geldim giriyorum mağlubiyeti alıp çıkıyorum oynayasım gelmiyor.
Varmı yakın seviyede kimseler birlikde girip bi keleşe yükselelim de bu çukurdan çıkalım.
Ayrıca yeni başlayanlar haritaları öğrenmeye baksınlar. Banana, cat, pit, blue, car bunları öğrenin bu sayede hedef almanız ne kadar kötü olsada takım oyuncusu olup katkı sağlayabilirsiniz. Atacağınız düzgün bir someke veya flash takımın o eli almasını sağlayabilir. Veya vereceğiniz sağlam bir info eli kurtarabilir. Tabii ki iyi bir kulaklık da şart. Bütün duvarlar arkasındaki sesi geçiriyor haliyle ses ile çok iyi info toplanabiliyor.
Ya novasın Saçma saçma yorum yapıyosun. Daft bilir beni bir çok global supreme accountum var. Oyunda Dmg rütbesinden Sonra geneli hiledir arkadaşlar. Wallhack en masumları . Aimbot +Trigger + RCS +Anti Aim +Sound Esp + Radar hack mevcut bu oyunda. Adamın kaç saat olması filanda önemli değil. Rütbe kasmaya değil zevkine oynayın yoksa kötü hissedersiniz kendinizi