folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs:Go Haftasonu İndirimi (21-24 Ağustos 2015)

Cs:Go Haftasonu İndirimi (21-24 Ağustos 2015)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

@RaAmLis 

hacı çok iyimsersin :)

nova üstünü görmeden rütbe yükseldikçe hile azalıyo kanısına nerden vardın

her levelde var hile

ama yükseldikçe azalmak yerine artıyor!

en basitinden yaygın bi hareketi söyleyeyim sana

terörist başlıyoruz, ilk yarı 11-4 falan bitiyor.

ikinci yarı bir ya da birkaçı açıyor hileyi, ilk yarı adam vuramayan ciğeri beş para etmez adam, 30 kill ile oyunu bitiriyor :)

ha bir de, rütbe yükseldikçe daha ii oynayanlar yanıma gelir dedim

şuan rütbe LE, ama alakası yok, herifler boostlu mudur nedir

normalde MGE'de tutunamayacak adamlar yanıma geliyor :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

@vac

Bu seviyeyle benim muhattabım olamazsın, terbiyeni bil öyle konuş benimle.

@daft

Global arkadaşlarım var hocam, yeterince bilgiliyim üst rütbeler hakkında. Ayrıca ip ayarı yapmıyorsunuz sanırım. Çoğu arkadaşım bunun için program kullanıyorlar bu sayede oyunda ruslarla karşılaşmaları çok düşük oluyor haliyle hileci olmuyor karşılarında.

Ben hile kullanan yok demedim ki üst rütbelerde daha az dedim bunu da bağladığım nokta hile kullanmayanların karşı tarafın hile kullandığını analyacak kadar oyunu öğrenmiş olmalarıdır. Bu sayede adamın ban riski artıyor. Hile açıyorsa reportlarsın overwatch zaten gayet güzel işleyen bir sistem. Üst seviyelerde hile çoğalmış gibi hissetmene neden olan başlıca etkenler bunlar. Hem sen oyunu öğrenmiş inceliklerini kavramış oluyorsun karşı tarafın hile kullandığını çabuk fark ediyorsun. Hemde adam hile kullandığından hızlıca rütbe atlayıp üst rütbelerde karşına çıkıyor ama ömrü pek uzun değil o hesapların. Açıkcası global olupda smurf yapanlara o hileci ezikleri tercih ederim en azından onlar banlanıyor birşekilde o maç sonradan düşüyor senden.

Ben boostlanmayı sevmediğim için üst rütbelerde değilim ama bilgim var yeterince emin ol.  Takımın kötü gelmesi seninle kaynaklı bir durum ne kadar griefing den reportlanırsan low pool'a düşüyorsun. Aynı şeyi ben yaşıyorum premade girip de kicklenmenin önüne geçenelr onalra birşey söylediğimizde hep beraber reportlamaları filan low poola düşmemize neden oluyor.

RaAmLis tarafından 23/Ağu/15 12:10 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo

global olup da hile olan ÇOK adam gördüm

alt seviyelerdeki hackler gırla zaten

bana anlatma hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Hile konusunda olaylar karışmış ben söylüyorum arkadaşlar mg2-supreme arası hilenin en yoğun kullanıldığı ranklar oluyor. Sebebine gelirsek. Smurf alarak hile ile kasıyor adam. 10 da 6 minimum kazanıyor adam. Ortalama olarakta en az mg2 den başlıyor. Eğer 10/10 yaparsada lem başlıyor. 1000 saattir bu zıkkımı oynuyorum silver dan başladım şuan 2 hesabım var birini troll game için novada bıraktım diğeri dmg, kartallarla sürekli maç atıyorum gerek faceit gerekse team maçlarında hile hile oranı çok yüksek ranklardır kesin söyleyebilirim. Silver da nova da hack oranı düşüktür. Nova olmak zaten zor birşey değil. Karşınıza gelen adam booster olabilir. Ayrıca her wallbang yapan smoke kill alan yada ne bileyim eliyle koymuş gibi gelen adam hile değildir. D2 den örnek vereyim ct geçmiş mavi konteyner yanına pusmuş salak değilim bende bakıyorum long a gelen yok pit ve blue ilk bakacağım yerler sonra adam başlıyor ağlamaya :D yada long car da pusanlar da aynı şekilde.

Tavsiyem banana gaming yutup kanalı smoke, flash nasıl kullanılır, haritayı nasıl öğrenirim bunları güzelce anlatıyor. Haritayı öğrenmek için en kolay yolu söylüyorum. konsola map mapadı yazın başlayın bot_kick komutundan sonra noclip yazın. Oyun dili ingilizceyse zaten siz yürüdüğünüzde radarın üstünde yada altında bi yerde bulunduğunuz yerin adı yazıyor. catwalk, short stairs vs vs . Boost yerleri keşfetmek içinde benzer şekilde bir arkadaşınızla girin rekabetçi ayarlarında deneme yamulma yoluyla güzel yerler keşfedebilirsiniz. Benim en sevdiğim boost yeri dark ta kutu üstüne çıkıp scope olan bir silah almanız. Ct midden bakan adam oraya kolay kolay bakmıyor eğer bilgili veya wh değilse :D

Edit : Ekleme yapmak istedim niyeyse :D Beraber girdiğim 2 gavat hileden dolayı ban yediği için hesabım piç olmuş durumda. Dikkat edin beraber girdiğiniz adamın hile kullanması sizin başınızı yakar. Benim 90 win silindi ek olarak artık karşı takım full gavat oluyor. Negevler tarayarak gelip ace atan adama denk geldim o derece gavat dolu :D İşin ilginci bu adamlar nasıl banlanmıyor olm ya :S Adamlar google da cs go hack yazıp ilk sıradaki siteden indirip kullanıyor ban yemiyor :S Valve developerlar salak mı adamlar kaynak kodu yayınlıyorlar hilelerin açıp bakın arkadaşım adamların kullandığı açığı kapatın zor birşey değil yani :D

interfector tarafından 23/Ağu/15 12:48 tarihinde düzenlenmiştir

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Daha önceki mesajımda da belirttiğim üzere en son ciddi olarak CS 1.6 oynadığımı söylemiştim. CS Source'yi deneme amacı ile birkaç dakika için oynadığımı ve hoşuma gitmediğini hatırlıyorum :P

Mesajların hepsini okuduktan sonra diyebilirim ki; demek ki SXE'lerin çıktığı zamandan bu yana pek bir şey değişmemiş. Hala hile kullanıp da yakalanmayanlar var. Hala hile kullanarak oyuncuların oyun zevkinin içine edip oyunu zehir eden kesim var. CS'ye henüz dönmenin zamanı değil galiba :S

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

uzun süredir supreme olan biri olarak, seviye arttıkça hile kesinlikle azalıyor. çünkü çoğu adam ya banlanıyor ya da ban riskini göze almadığından açmıyor. ben genel olarak overwatch yaparım, oyun içinde şüphelendiğim biri varsa replay'ini falan da izlerim. öyle çok çok hile falan denk gelmedi. bazı arkadaşlar her iyi oynayana hile diye ağlıyorlar onları sallamayın.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Amk hile kullanmak nasil bir ezikliktir ya? 

Gerçekte yapamayacağı götünün yemediği şeyleri hileyle yapiyor, kendini bile kandiramiyor, nasil bir zevk alir insan bundan? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    Homo
    ultrAsker bunu yazdı

uzun süredir supreme olan biri olarak, seviye arttıkça hile kesinlikle azalıyor. çünkü çoğu adam ya banlanıyor ya da ban riskini göze almadığından açmıyor. ben genel olarak overwatch yaparım, oyun içinde şüphelendiğim biri varsa replay'ini falan da izlerim. öyle çok çok hile falan denk gelmedi. bazı arkadaşlar her iyi oynayana hile diye ağlıyorlar onları sallamayın.

sana denk gelmemiş hacı.

dust2, long kapıda deagle ile 2 hs atıp (hadi bu normal), longdan koşarak gelirken a plant'e prefire hs atan globaller gördü bu gözler

scream misin mübarek?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

sana denk gelmemiş hacı.

dust2, long kapıda deagle ile 2 hs atıp (hadi bu normal), longdan koşarak gelirken a plant'e prefire hs atan globaller gördü bu gözler

scream misin mübarek?

illaki vardır, global diye hile açmayacak kuralı yok kullanan çıkar, ama smurfle girdiğimde daha çok hileye denk geliyorum :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vac
    Vac's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

@vac

Bu seviyeyle benim muhattabım olamazsın, terbiyeni bil öyle konuş benimle.

@daft

Global arkadaşlarım var hocam, yeterince bilgiliyim üst rütbeler hakkında. Ayrıca ip ayarı yapmıyorsunuz sanırım. Çoğu arkadaşım bunun için program kullanıyorlar bu sayede oyunda ruslarla karşılaşmaları çok düşük oluyor haliyle hileci olmuyor karşılarında.

Ben hile kullanan yok demedim ki üst rütbelerde daha az dedim bunu da bağladığım nokta hile kullanmayanların karşı tarafın hile kullandığını analyacak kadar oyunu öğrenmiş olmalarıdır. Bu sayede adamın ban riski artıyor. Hile açıyorsa reportlarsın overwatch zaten gayet güzel işleyen bir sistem. Üst seviyelerde hile çoğalmış gibi hissetmene neden olan başlıca etkenler bunlar. Hem sen oyunu öğrenmiş inceliklerini kavramış oluyorsun karşı tarafın hile kullandığını çabuk fark ediyorsun. Hemde adam hile kullandığından hızlıca rütbe atlayıp üst rütbelerde karşına çıkıyor ama ömrü pek uzun değil o hesapların. Açıkcası global olupda smurf yapanlara o hileci ezikleri tercih ederim en azından onlar banlanıyor birşekilde o maç sonradan düşüyor senden.

Ben boostlanmayı sevmediğim için üst rütbelerde değilim ama bilgim var yeterince emin ol.  Takımın kötü gelmesi seninle kaynaklı bir durum ne kadar griefing den reportlanırsan low pool'a düşüyorsun. Aynı şeyi ben yaşıyorum premade girip de kicklenmenin önüne geçenelr onalra birşey söylediğimizde hep beraber reportlamaları filan low poola düşmemize neden oluyor.

Senle muhattap olan yok zaten. Gelmişin Daha novasın rütbe yükseldikçe hile yok diyosun kıçından atıyorsun. Fikrin olmadan zikrin olmasın. 

Comeback...
Toplam Hit: 6227 Toplam Mesaj: 48
steam cs:go indirim