Cübbeli Ahmetten Haberturk"Ü Kıran Muhabbet
-
Tarikatler Böyle böyle insanlara sevdiriliyor sanırım bu da bir yöntem olabilir bilemeyiz izledim yanlış bir şey demedi doğru şeylerde de dedi programda hakkını yemem ama onun yanlış bir şey dememiş olması korkudan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ahmet mahmut ünlü sıkışmış bir kişilik ne tam yobaz olabiliyor onları destekleyebiliyor nede çok reformcu kelimeleri seçiyor baş yobazların konusu açıldığında bin bir takla atıyor korkudan onların hatalarını bilsede söyleyemiyor ne de söylemeden duramıyor ahmet mahmut ünlünün faaliyetlerini unutturuyorlar insanlar balık hafızalıdır çok çabuk unutur neleri unuttuk unutturdular. Cübbelinin mazilerini mi unutmayacağız. TSK Aleyhinde ki çektiği videosu gözüme geldi bir an
-
Programı kısmen izledim;reyting üzerine yapılmış gibi geldi...
Kim muhabbetine güldüğü bir adamı zorla ciddiyet halini almış bir ifade ile dinler ki...
Ondan sonra da TRT de "Laiklik" üzerine bir program vardı,Alev Alatlı da konuğuydu;süper programdı =)
Teke tek i daha sağlam ve aklı başında insanlar ile bekliyoruz...
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
O değilde barbi bebek olayı harbiden biraz fazla geldi :D
hakketten adam:D milletin karısına kızına saldırcagına masturbasyon caiz diyor:D -
- Fatih Altaylı: Masturbasyon yapmak günah mıdır?
- Cübbeli Ahmet: - İstimna günahtır. Velakin zina tehlikesi varsa; milletin karısına kızına
kötü gözle bakma tehlikesi varsa o tehlikeyi aşmak için cevap(cenap?) vardır.
- Fatih Altaylı: - Yani ona buna saldırcağına
- Cübbeli Ahmet: - Evet orda müsaade vardır
... (Bir anlık sessizlik)
Tabi canım öteki türlü günaha gireceksin...
- Fatih Altaylı: - Yani zina yapacağına öyle yapmak daha iyi.
- Cübbeli Ahmet: - Yok zaten tam zina etmiyor...Mecbur kaldı...O zaman yapması farz olur...
Çünkü dayandı kapıya artık!
- Fatih Altaylı: - Yani tüfeği havaya ateş ... (Cübbeli bu ara atlıyor fatih sözü tamamlayamıyor)
- Cübbeli Ahmet: - Haramdan kurtarması lazım :-)
-
İslam Tarihi bilgisi iyi sanırım,Murat Bardakçı hiç müdahele etmeden dinliyor.
-
adam kendi konusunda çok biglili hiç bişeyde takılmıyo
-
Adam 5 saat takılmadan ve aynı dikkat çekicilikle , muhatabını sıkmadan konuşabiliyor. Bu başka birşey
-
bir an aklıma ali tuncay bey geldi bilmem bilirmisiniz:D o da koparan cinsten:)
-
muhammedin saci sakali sinirli sayida degil mi? hatta bir sefer bir camiiden calindi diye haber olmustu bu adama kim nasil vermis bu saci - sakali?
-
blackhammer bunu yazdı:
muhammedin saci sakali sinirli sayida degil mi? hatta bir sefer bir camiiden calindi diye haber olmustu bu adama kim nasil vermis bu saci - sakali?
müdür ben oraları izlemedimbiri bi zahmet açıklasın
sakal-ı şerif mi varmış adamda :|
Toplam Hit: 9786 Toplam Mesaj: 49