Cübbeli Ahmetten Haberturk"Ü Kıran Muhabbet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeMi_R
    DeMi_R's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu Adamın Zamanında Atatürk hakkında konuştuklarını bildiğimde zaten onun için girdi

sonrada çıkıp bu adama sempati duyanlara ve haberturkunde bu adamı çıkarıp konuşturmasını hayretler içinde izlemekteyim.

şuandaki konuşmları ve öncekiler birbirini tutmamaktaıdr

şarlatanın teki

ayrıca böyle kişilerden birşey öğnecekmiş gibi ağızı açık izleyen zekadan yoksun şahıslar açıp kuran okusalar neyin nasıl olduğunu kenddileri görseler kendileri yorumlasalar okumaktan acizseniz programlar var sizin yerinize okur

böyle kişilere itibar etmeyin

Alper Hocam..Öncelikle bu çıkan kişinin savunucusu olmadığımı  söyleyim.fakat bu kişilere ihtiyaç olmadan açın Kuran'ı okuyun diyosun..sana tavsiyem aç oku Kuran'ın mealini ve anladıklarını bana anlat..Kesinlikle anlayamazsın çünkü hal üzere indiği hangi olaya değindiğini tam manasıyla bilmediğimiz için Ve Maneviyatımız bunları anlamamıza yetmeyeceği için belki zarar edenlerden oluruz..bu Cübbeli ahmet hoca demeyimde başka Allah dostlarına ihtiyacımız var..Kimseye ihtiyacımız yoksa küçüklükten beri okularda okuyoruz Öğretmenlere de ihtiyacımız yok..senin de dediğin gibi bi  matematik dersini aç kitaptan yap bakalım bi öğretici yol gösterici olmadan..Hiç kimsenin maneviyatı Allah a ulaşmak için  yeterli değildir.bence

Sabreden Zafere Ulaşır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Yeah bunu yazdı:
    baksana şimdiden bayağı kişiyi kandırmış =))
    bence üstündeki imajı düzeltsin diye biraz maymunluk yapıyor arka taraftan gene iç işlere devam ediyordur vesselam gubivelvekir :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hM bunu yazdı:
    adam mantıklı konuşuyor diosunuz ya adam zaten senin aklını çelebilecek şekilde konuşamasa nie oraya çıksın orda burda tatil yapıp skilere binsin? allahla kul arasına ne feto ne cüppeli kimse giremez bu kadar basit

sen nerden biliyon.? o programda cübbeli ahmet hoca nın anlattığı bi konu var bi adam çok günahkar diğeride bütün ibadetlerini yapan. ibadetlerini yapan adam diyoki vallahi Allah seni affetmeyecek. Allah-u Teala da melekler aracılığıyla bildiriyorki o adamı affettim seni affetmiyorum. kimin Allah ın kulu olup kimi olmayacağına senmi karar veriyosun geri zekalı..!!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sempati duyanlara veya duymak üzere olanlara şaşırmakdan başka birşey gelmiyor elimden...

Bu şerefsiz bu ülke için zarardan başka hiç birşey değildir..Tarikatına takılan bir kaç tanıdığım var hepsi uçmuş bizlerin hareketleri onlara sapıkca geliyor,sorsan dört dörtlük bir insanım derler kendileri için ama ne kadar pislik varsa,ne kadar karı kız ayağı varsa hepsinide yaparlar şerefsizler ki gözlerimle görüp kulaklarımla duyduğum şeyler bunlar.(kendi çevremdekiler için söylüorum kimse genelleme yaptığımı düşünmesin)

Diyeceğim o ki Cübbeli Ahmet hoca ve sözde müridleri zengin doymuş insanlardır,kimisi çok bilgilidir ve karşısındakini ikna edip donuna kadar soyarlar insanları.

Tarikata yardım oraya yardım buraya yardım diyerek senet bile yaptıranı tanıyorum,Arabasını,evini,dükkanını kaptıranlar var.Ama öte yandan bu parasını vs. kaptıranlar sayesinde zengin olanlarda var,

hemen bir örnek vereyim;

Daha düne kadar orta halli bir vatandaş olan bir kişi şimdi Etilerde bir sitede 700bin dolarlık evde kalıyor ve bu evi satın almış.Bu kişi Cübbeli Ahmet Tarikatına bağlı birisi ve tanıdığım yakından tanıdığım birisi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Adamı fatih altaylı bi yerde sıkıştırdı mülk olarak evim var dedi şerefsiz sonrada evim yok karımın üstüne dedi ipne..:S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Sagopa bile Cübbeli ahmet hocanın kasetlerini dinliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=Vqk0urQ1L3Q&

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ya adam harbi iyi konuşmacı bnde baktım biraz saatlerce konuştu artık sordular adama yorulmadınmı daha diye =)

ya insanları tavlamaya çalışıyo söyledikleri anlattıkları kötü değildi belki ama kolpa herif yandaş toplamaya çalışıyodu işte =) 

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

NuLL29 bunu yazdı:

bu adamı bende böyle bilmiyordum.ha nasıl ve nereden biliyordun derseniz ziraa tüm bildiğim medyadan duyduklarım idi.program suresince adamın bir tane yanlış sözünü duymadım.şimdi buna ragmen adama kötü demek düzenbaz demek bence ahmaklıktan öte birşey değildir.bağzı arkadaşlar bunları ağzını açıp izleyenlerde salaktır diyor.yaw ben papaz bile dinlemişken bunu ne diye dinlemim.dinle bak yanlışı varsa yapma.ha kuran tabiki herkez açıp okumalı öğrenmeli ama kuran ada herşey yazıyormu, sünnetsiz sadece kuran olurmu.iyi namazların farzlarını kılıp bıraksın millet.

kaldıkı bunuda gayet iyi açıklamış.

son olarak adamın bu program için tek bir yanlış kelimesini görmemişken adama yanlış demek bence yanlış olur.

gel burda birde vaazını dinle diyorki yok bebeklerede çarşaf takmıyoruz canım yeminle bebek yaşta çocukta gördüm ben defalarca..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Bakarsın dinlersin hoşuna gider veya gitmez, anlattıkları senin inancınına olan yönelişini artırır veya artırmaz

Ben adamın konuşmasını dinledim sempatik ve hitabeti iyi kendince dogru gördüğü şeyleri, kendine uygun hitabetince dile getirmeye çalışmış.

"İnsanların önyargılarını kırmak atamo parçalamaktan  zordur " demiş ünlü bilimadamı.

Biz bu adamın ismini duymuş ama tanımamıştık, birilerinin tanıttığı gibi tanımıştık. Bugunlerde tanıma fırsatı bulduk 2 programıda izledim verdiği mesajları dinledim

begendiğim tarafları  çogunlukta olduğu gibi, katılmadığım şiddetle eleştirdiğim yönleride var.Fakat şunu gördümki medya bize bu şahsı nasıl tanışmışsa o şekilde tanıdık. Bugunlerde ise dahada yakından tanıdık şov mu yapıyor , hakikatlerimi anlatmaya çalışıyor ilerleyen süreçte netleşecektir zaten.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

CÜBBELİ FOREVER..

"
Toplam Hit: 9789 Toplam Mesaj: 49