Cübbeli Ahmetten Haberturk"Ü Kıran Muhabbet
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
muhammedin saci sakali sinirli sayida degil mi? hatta bir sefer bir camiiden calindi diye haber olmustu bu adama kim nasil vermis bu saci - sakali?
müdür ben oraları izlemedimbiri bi zahmet açıklasın
sakal-ı şerif mi varmış adamda :|
aynen ondan... konu basliginda verilen bolumun son bir kac dakikasinda sakalin yanmadigindan bahsediyor osmanli doneminde bir sekilde denendigini anlatiyor ve gayet siradan bir seymis gibi bende var diyor.
-
blackhammer bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------blackhammer bunu yazdı:
muhammedin saci sakali sinirli sayida degil mi? hatta bir sefer bir camiiden calindi diye haber olmustu bu adama kim nasil vermis bu saci - sakali?
müdür ben oraları izlemedimbiri bi zahmet açıklasın
sakal-ı şerif mi varmış adamda :|
aynen ondan... konu basliginda verilen bolumun son bir kac dakikasinda sakalin yanmadigindan bahsediyor osmanli doneminde bir sekilde denendigini anlatiyor ve gayet siradan bir seymis gibi bende var diyor.
-----------------------------calmıstır :|
-
meyda önünde insanları etkilemek için gayet dikkatli konuşuyor,ama daha önceki konuşmalarına bir bakın öyle karar verin isterseniz.tv lere böle sarıklı cübbeli insanları çıkarıp bunların normal olduğunu ispatlamaya çalışan kanllara lanet olsun.
-
fatih altaylı haberci değil,reyting programları yapıyor adamı kişilik olarak seviyorum ama haberci değil.Cübbeli ahmet'e gelince tarikatın reklamı için gelmiş programa.Esprili bir insan bi kaç vaazını dinlediyseniz bilirsiniz zaten.Ama tarikat ayağı,cemaat ayağı göt ayağıdır.Tüm cemaatler dini parçalayıp bölüyor.İllede bir cemaate girecekseniz cami orada gidin cami cemaatine katılın Kuran'da bizzat emredilen tek cemaat..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Bu Adamın Zamanında Atatürk hakkında konuştuklarını bildiğimde zaten onun için girdi
sonrada çıkıp bu adama sempati duyanlara ve haberturkunde bu adamı çıkarıp konuşturmasını hayretler içinde izlemekteyim.
şuandaki konuşmları ve öncekiler birbirini tutmamaktaıdr
şarlatanın teki
ayrıca böyle kişilerden birşey öğnecekmiş gibi ağızı açık izleyen zekadan yoksun şahıslar açıp kuran okusalar neyin nasıl olduğunu kenddileri görseler kendileri yorumlasalar okumaktan acizseniz programlar var sizin yerinize okur
böyle kişilere itibar etmeyin
-----------------------------önceki yanlış düşüncelerinden kendiside pişman hatta özür diledi
"ayrıca böyle kişilerden birşey öğnecekmiş gibi ağızı açık izleyen zekadan yoksun şahıslar açıp kuran okusalar neyin nasıl olduğunu kenddileri görseler kendileri yorumlasalar okumaktan acizseniz programlar var sizin yerinize okur"
yemin ederimki hayatımda duyduğum engüzel dini öğrenme metou akp den evrenseloğlundan fettullahtan öğrenenlerin ne öğrendiğini gördük dinimiz kitabımızda merak edilen birşey oldumu ona buna sorulacağına açıp okunsa negüzel olur KURA-I KERİM herkesin okuyup anlaması içindir bikaç imamkılıklı yobaz için diğil
-
güven kıraç ı anımsatıyor
-
hesapta Müslümanlar bu vaazı dibimde veriyor benim her hafta 2 defa bir kadınlara bir erkeklere bizim sokakta bunun mescidi tam bizim apartmanın dibinde 2. yer ve bir camından içeriyi görebiliyorum ulan adamlara 10 defa söyledik çöp atıyosunuz kapının önüne bir kutu koyun içine atsınlar ya yemin ediyorum geçen gün piknikten geldik içeri giremedik kapının önünde bir dağ oluşmuş ulan be insafsız madem benden korkmuyon Allahtan kork be ! kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz derler aynı şey...kendilerinden başkaları yaşamıyor yav saat sekizden onbire kadar bir gidiyorlar sanırsın harp alanı anasını satayım..
Edit: belki konuyla alakası yok ama bu gün gene vaaz vardı gene kapıda bir dağ isyana geldim..
-
o nasıl bi konuşmadır arkadaş. 2 dk sus, soluklan. bi soru sorulunca en azından 2-3 saniye düşün. soru cümlesi biter bitmez anında cevabı hazır.
-
bu adamı bende böyle bilmiyordum.ha nasıl ve nereden biliyordun derseniz ziraa tüm bildiğim medyadan duyduklarım idi.program suresince adamın bir tane yanlış sözünü duymadım.şimdi buna ragmen adama kötü demek düzenbaz demek bence ahmaklıktan öte birşey değildir.bağzı arkadaşlar bunları ağzını açıp izleyenlerde salaktır diyor.yaw ben papaz bile dinlemişken bunu ne diye dinlemim.dinle bak yanlışı varsa yapma.ha kuran tabiki herkez açıp okumalı öğrenmeli ama kuran ada herşey yazıyormu, sünnetsiz sadece kuran olurmu.iyi namazların farzlarını kılıp bıraksın millet.
kaldıkı bunuda gayet iyi açıklamış.
son olarak adamın bu program için tek bir yanlış kelimesini görmemişken adama yanlış demek bence yanlış olur.
-
baksana şimdiden bayağı kişiyi kandırmış =))