folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Türkiye'de objektif yayın yapan tek bi firma yok kanımca :P

En güzel gazete bulvar :D Hem tarafta tutmuyo. Ne mal varsa sergiliyo. Canavar gibi gazete.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

mugato bunu yazdı:
    cumhuriyet gazetesine mor ışık altında bakınca cumhuriyet halk partisi yazıyomuş, şey öle değildi galiba cumhuriyet halk gazetesi yazıyomuş. ehehehe

buradada zaman gazetesinin su geçirmediğine inanan bir üniversite dolusu cemaat öğrencisi var...

ahaha heryerde var onladan abü:D:D bende tanık oldum:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    arkadaslar  basliklara  takilmayin bi zahmet icinide okkuyun  cumhuriyet gazetesi durustlugunden ve cizgisinden hic bisey kaybetmis deil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    cunku cumhuriyet gaztesi cikar amacli bir gazete deil... lutfen kotulemeye calismayin..... nadir olarak satilmis olmayan medyalardan birisi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    dodobig bunu yazdı:

Amma salladınız he cumhuriyeti kötülemek için. açın bi bakın gazetenin eski sayılarına manşetlerine. Cumhuriyet yıllardır aynı Cumhuriyet. birtek zamanında nazıma komünist diye yanlış davranmışlardır. mesela deniz gezmişe tam destek vermişlerdir.Sadece Atatürk çizgisinde olmaya çalışan ve kesinlikle bir partinin oyuncağı olmayan bir gazetedir. tarafsız değildir bu yüzden son zamanlarda chp ye destek vermesi normaldir.

Atatürk'e burjuva Kemal diyen, beni stalin yarattı diyen, stalinin olumunun ardından agıt yakan, Türk askerine köpek diyen ve kore savaşında teslim ol mehmet diye şiir yazan, yine bu savaşta düşman blogunda yer almıs sovyet usagı nazım hikmetof bahsettigimiz kisi degilmi. gazetenin tasıdıgı adın Cumhuriyet olması ve bu gayede hareket etmesinden yola cıkarsak hikmetof a boyle davranılması son derece yerinde ve gazetenin adına yakısır bir davranıstır.

Konuya gelince, Cumhuriyet herzaman aynı Cumhuriyettir. sizin savundugunuz siyasi ideolojiye yaltaklanmıyor diye kotuleyemezsiniz. acın bir okuyun hele, ulke gundeminden baska haber varmı. iyi yapılan isi herkez gorur, maksat kotuyu bulup cıkarmak ve bunu halka gostermektir. Cumhuriyetin yıllardır yaptıgı seyde budur. gerci bu hukumetin kirli camasırlarını ortaya dokmek icin bir caba sarfedip ortaya cıkarmayada gerek kalmıyor adamlar herseyi ulu orta yapıyor ama bunu yapmadan once milletin gozlerini kor ettikleri icin bir problem yok.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    yapılan pikniklerde yere sermek için oldukça ideal bir gazete. ayna filan silmek için de çok makul. başka bir işe yaramaz.

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

himurakenshin bunu yazdı:
    yapılan pikniklerde yere sermek için oldukça ideal bir gazete. ayna filan silmek için de çok makul. başka bir işe yaramaz.

tahminimcede senin okuduğun gazetelere biz kıcımızı siliorz hocam o zaman...

Hangi gazeteyi okuyordun acaba? 

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    dodobig bunu yazdı:

Amma salladınız he cumhuriyeti kötülemek için. açın bi bakın gazetenin eski sayılarına manşetlerine. Cumhuriyet yıllardır aynı Cumhuriyet. birtek zamanında nazıma komünist diye yanlış davranmışlardır. mesela deniz gezmişe tam destek vermişlerdir.Sadece Atatürk çizgisinde olmaya çalışan ve kesinlikle bir partinin oyuncağı olmayan bir gazetedir. tarafsız değildir bu yüzden son zamanlarda chp ye destek vermesi normaldir.

Atatürk'e burjuva Kemal diyen, beni stalin yarattı diyen, stalinin olumunun ardından agıt yakan, Türk askerine köpek diyen ve kore savaşında teslim ol mehmet diye şiir yazan, yine bu savaşta düşman blogunda yer almıs sovyet usagı nazım hikmetof bahsettigimiz kisi degilmi. gazetenin tasıdıgı adın Cumhuriyet olması ve bu gayede hareket etmesinden yola cıkarsak hikmetof a boyle davranılması son derece yerinde ve gazetenin adına yakısır bir davranıstır.

Konuya gelince, Cumhuriyet herzaman aynı Cumhuriyettir. sizin savundugunuz siyasi ideolojiye yaltaklanmıyor diye kotuleyemezsiniz. acın bir okuyun hele, ulke gundeminden baska haber varmı. iyi yapılan isi herkez gorur, maksat kotuyu bulup cıkarmak ve bunu halka gostermektir. Cumhuriyetin yıllardır yaptıgı seyde budur. gerci bu hukumetin kirli camasırlarını ortaya dokmek icin bir caba sarfedip ortaya cıkarmayada gerek kalmıyor adamlar herseyi ulu orta yapıyor ama bunu yapmadan once milletin gozlerini kor ettikleri icin bir problem yok.

nazımın sovyet hastası aşırı komünist olan bir insan oldugunu herkes biliyor.ama kesinlikle mehmetçiğe karşı bir laf ettiğine kimseyi inandıramazsın.zira nazım kurtuluş savaşını kuvayı milliyeyi buyuk taaruzu vs memleket sevgisini şiirlerinde ençok iişleyen ve en iyi yazan şairdir.

cumhuriyet : "bu herifin fotoğrafını yayınlıyoruz ki herkes suratına doya doya tükürsün" 

gibi aşırı bir yazı yayınladıgı için bu noktaya değindim. 

www.atsizcilar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

niye sürekli gard alıyorsunkı rene anlamadım  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    beyinsiz bunu yazdı:

niye sürekli gard alıyorsunkı rene anlamadım

gard aldığım yok hocam, piknikte yere sermek için kullanıyormuş gazeteyi bende kendi gazetesini sordum... 

Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
Toplam Hit: 5055 Toplam Mesaj: 46