folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

Cumhuriyet Gazetesi Ve Çizgisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    sakin. benim zaman gazetesi savunucusu olduğum kanılarına nerenden varıyorsun. omuriliğini mi kullanıyorsun düşünmek için. zira zaman' dan da nefret ederim. orada sadece düşüncelerimi belirttim. gazetelerin hepsi kötü, cumhuriyet daha kötü ( bana göre ). eğer iki veya üç ( rakamla 3 ) üstündeki mesaj bana aitse, bu, benim fikrim olduğu anlamına gelir. göreceli kavramların geneli oluşturmadığı kuramını bildiğimize göre, neden benim düşüncelerimi seninkiler miş gibi algılıyorsun. algıda ( algida değil, dondurma satmıyoruz ) seçicilik. içimdeki uruk - hai'ye hakim olamıyorum, lütfen.

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz sözünü Uğur Mumcu'nun deyimiyle hatırlarken meğer ne çok insan varmış demekten alıkoyamıyorum kendimi. Bu kadar sıkıntılı bir durumda belli birilerinin üstüne gidilmesi gerekirken hedefini şaşırıpta başka yerlere çatan insanları görüyorum. Karşı tarafı eleştirmeniz için alıp onu okumanız gerekmektedir yoksa söyledikleriniz hakaretten öteye gitmez. Cumhuriyet gazetesini alıp okuyun ondan sonra konuşun. Zamanın dinci-gericileri yanlarına almışlar liboşları, medyayı istediği yöne çeviriyorlar. Ayrıca seçimden önce ip atanlar, şimdi birlikte ip atlıyorlar. Bunca kötü hayat şartları varken, bunu oluşturan kişilerle uğraşmamanız cidden çok büyük bir sorun teşkil ediyor.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

himurakenshin bunu yazdı:
    -----------------------------
    sakin. benim zaman gazetesi savunucusu olduğum kanılarına nerenden varıyorsun. omuriliğini mi kullanıyorsun düşünmek için. zira zaman' dan da nefret ederim. orada sadece düşüncelerimi belirttim. gazetelerin hepsi kötü, cumhuriyet daha kötü ( bana göre ). eğer iki veya üç ( rakamla 3 ) üstündeki mesaj bana aitse, bu, benim fikrim olduğu anlamına gelir. göreceli kavramların geneli oluşturmadığı kuramını bildiğimize göre, neden benim düşüncelerimi seninkiler miş gibi algılıyorsun. algıda ( algida değil, dondurma satmıyoruz ) seçicilik. içimdeki uruk - hai'ye hakim olamıyorum, lütfen.
    -----------------------------

Allahım sen akıl fikir ver bu kullarına Yarabbbim... Allah aşkına siz nerenizle okuyup nerenizden anlıyorsunu ya...

Kardeşim ben sen zaman gazetesini savunuyorsun dedim mi... sana öyle bir yazı YAZDIM MI... Gerçekten hep görmek istediklerinizi görüyorsunuz bu kadarıda pes.... Diğer arkadaşta aynı... siz  hep aynımısınız  yahuu geliştirin biraz be kendinizi önce okuduğunuzu anlamayı öğrenenin...

Ne kadar anlatırsan anlat karşıdakinin anlıyabiliceği kadardır diyerekten vede düz beyinliler yüüznden Kimseyle tartışmak istemiyordum... Fikirlerimi beyan etmek istemiyordum... ama dayanamadm... Siz adama kafayı yedirtirsiniz kafa kıtlığınızla..  İnsan oğlu olurda bu kadar mı herşeyi istedğne göre algılar,bu kadar mı atıp tutar... siz yazıları okurken kendinize göre okuyorusunuz...  Kendi anlamak istedikleirnizi okuduğunuzu sanıyorsunuz.. Bunun başka özeti yok...

ama yinede ALLAH AŞKINA RİCA EDİYORUM BİRİ BENİM YAZDIKLARIMI ÖZETLİYEBİLİR Mİ... BEN Mİ ANLATAMIYORUM YOKSA KARŞIMADAKİ BU KENDİNİ AKILLI SANANLAR MI ANLAMIYOR...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Sanki Türkiyedeki bitün gazeteler dürüstte bir cumhuriyet kötü :S:S:S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

herkesin okuduu gazete kendine neden herkes savunmaya yada saldırıya gecio. ben yıllardır zaman okuyorum cumhuriyet okumam asla .

yok senin gazeten şole yok benim gazetem boyle die bi kaygım olmadı asla. gerekde yok

herkes kendine yakın hissettii yada doğruluğuna güvendii gazeteyi okusun

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 6658 Toplam Mesaj: 46